Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

In primul rand buna seara la toate viitoarele mamici si sarcini cat mai usoare si copii sanatosi..
Am vazut ca unele dintre voi sunt nemultumite ca nu au baiat in loc de fata si invers.Sper sa nu va suparati daca o sa va spun ca asta mi se pare moft,cand un copil este un dar de la Dumnezeu si pe dumnezeu nu trebuie sa-l conditionezi.
Conteaza doar sa fie sanatos.Cum sa plangi cand afli ca vei avea baiat in loc de fata si invers?Pai ce s-ar face o mama daca ar afla ca e ce si-a dorit si e in pericol sau nu va fi normal?
DOAMNE FERESTE?

Fetele de la FIV si de la FIV UNGARIA imi stiu povestea,
MONILAND,NUSY,MISSY ,MUFFINUTA si alte cateva.Stiu cata durere e atunci cand viata copilului tau depinde de niste afurisite de injectii care nu se gasesc in tara si fiecare secunda este pretioasa.
Ele stiu ca un copil dorit nu conteaza ce sex are ,sa fie si sa fie sanatos.
SI cand in sfarsit pare ca se indreapta putin spre bine cum sa cracnesc eu si sa fiu nemultumita ca e fata si nu baiat?
Mi-e martor dumnezeu ca dupa ce sarcina mea a fost diagnosticata cu risc crescut,amenintare svera de avort, faptul ca e o fetitza perfecta si sanatoasa m-a facut
tare fericita.Nu a mai contat nimic nici faptul ca ma duc la baie cu inima cat un purice,nici faptul ca am mers 300 de km ca sa mi se confirme ca e perfecta.A contat doar ca este sanatoasa.Atat imi doresc.Si chiar daca am suparat pe cate cineva, nu cred ca pot si condamnata sau blamata pentru ca scopul unei mame e sa aiba un copil sanatos.

Multumesc pe aceasta cale si fetelor de la Fiv Si FIV UNGARIA care sunt unele colege de odisee,pentru faptul ca mi-au fost alaturi stiind ce inseamna sa doresti un copil SI DUREREA CAND SIMTI CA FIINTA DIN TINE E AMENINTATA.

eU VA UREZ SARCINI SANATOASE SI BEBEII MISCACIOSI SI SANATOSI

Mada 17+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Eumada,ai multa dreptate,dar cred ca in sufletul fiecareia dintre noi,acolo mic de tot,nu poti sa nu te gandesti ce ti-ai dori mai mult.Si asta nu la primul copil,dar la al doilea...Asa e ,cel mai important e sa-l ai si sa fie sanatos,dar poti sa ai o preferinta.Eu sunt la primul BB si nu conta ce era,cu toate ca eu toata viata mi-am dorit ca primul meu copil sa fie baiat si apoi sa am doua fetite.Eu am o sora cu care ma inteleg foarte bine,dar toata viata mi-am dorit un frate mai mare!Acum mi-a dat D-zeu un baietel si crede-ma ca din suflet imi doresc ca mai tarziu sa am si o fetita.Asta nu inseamna ca daca voi avea tot baietel nu il voi iubi enorm,numai ca ma vad mama de fata!
Intr-adevar,atunci cand te chinui ca sa ai un copil,chiar nu mai conteaza!Stii,daca aveam o fetita,numele ei era pregatit:Eva Maria!Oricum,daca voi avea fetita,asa o va chema!Am zambit cand am vazut cum o va chema pe printesa ta!

18 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eumada, iti doresc multa sanatate tie si bebitei si sa duci sarcina pana la termen cu bine.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mada , iti doresc ca Eva Maria sa se nasca la termen, sa fie sanatosa si voioasa.
Cred ca daca ti-ar zice la urmatoarea eco ca Eva Maria e de fapt baietel ai fi un pic data peste cap si apoi accepti ideea de baietel. Cam asa au patit unele fetele.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

'mna seara gasca!

Eumada

fetelor eu iar am o problema "existentiala"
m-au pocnit poftele de mancaruri "nerecomandate" ... m-a mancat in sa citesc odiseea ghioceilor si pofticioasele de acolo au inceput sa dea buzna in frigider si sa isi exprime preferintele din meniul de asta-seara

eu avand acum 2 zile criza de colita sunt inca pe fierturi si nu stiu daca as putea sa incep sa pap si eu normal...
ce ziceti?
e devreme sa imi trag o salata verde cu ceapa? sau sa pap un ardei iute murat la pilaful de regim? sa ii mai dea nitel gust

vaaaaaiiiiiiii imi ploua in guraaaaa

bine ca stau in casa ca daca ieseam la plimbare cred ca fix in mcdonald ma opream ca nu ma mai tin franele

offf gravidenia ...
ma duc la sa mai uit

21+ cu

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MONILAND, daca mi-ar zice la urmatoarea eco ca are cuculetz,as intreba iarasi daca e intreg si daca e intreg e super.Eu imi doresc tare mult un copil si nu ar conta ce este.
Eram pregatita sa primesc vestea de gemeni la inceput(am in famile sarcini gemelare).O amica de-a mea a inceput sa urle cand a auzit ca are gemeni.Si....s-au oprit din evolutie....
Singura problema e ca nu am pregatite nume de baieti.
In rest sanatate atata vreau.
Si nepoata mea are sarcina gemelara obtinuta din primul FIV in bucuresti.S-a bucurat enorm si vrea sa se vada maaaaaaareeee cu ce-o fi.Spera la pereche ca de nu face pana isi face pereche...

Sper ca celelalte fete care au avut probleme sa nu mai aiba.Toti copiii merita sa vina pe lume si sa fie iubiti.
Voi ce credeti de cele care-i fac si-i lasa prin spitale?
Am vazut la stiri in seara asta.Credeti ca e drept ca multe dintre noi sa ne chinuim si sa tragem pentru un pui sanatos iar altele au dreptul sa-0i lase?
Eu le dispretuiesc ca sa nu zic ca le urasc pur si simplu pe femeile astea.
Voi ce parere aveti?

Mada 17+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu nu le judec ca nu am dreptul asta, insa nu pot sa inteleg cum le lasa inima sa parasessca un sufletel pe care l-au tinut in burta 9 luni si au simtit cum creste in ele...un sufletel nevinovat, care nu a cerut sa vina pe lume...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Mada sincera si mie mi groaza de femeile care ii lasa pe la spitale,sau care ii trimit la cersit,care le fac rau sau cum am mai vazut cazuri care chiar ii omoara,ma gandesc ce suflet au in ele,dar tare cred ca n-au deloc nici suflet nici inima,nu vreau sa judec pe nimeni dar pt o mama un copil ar trebuii sa fie sfant,parerea mea.
Multe femei dau o groaza de bani ca sa poata avea un copil,altele se chinuie sa tina o sarcina,e f greu.
Eu de exemplu am o sarcina nu tocmai usoara si pana acum am dat de multe probleme,am zis ca nu conteaza ce trebuie sa fac,sau cati bani sa dau ,imi doresc decat sa pot duce sarcina pana la capat si sa am un bb sanatos,pt ca in ziua in care am aflat ca e un sufletzel in burtica mea,mi s-a luminat viata.
Va doresc la toate sarcini usoare si bbei sanatosi.
Va

Mony 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Clara, merci, acuma investighez site-ul pe care mi l-ai dat.

Giova, merci, am intrat si eu la slinguri acolo. De pe site.ul ala german costa 55 euros un wrap, am citit numai reviews bune despre ele. Ideal e sa ai pe cineva in Germania, caci desi trimit si in Romania ajunge cam scump, vreo 90 si ceva euros in final. E super ridicol, de ex pana aici in Mexic e mai ieftin vreo 80, de pe acelasi site. Nu se platesc anumite taxe cred.

Mony, e posibil sa iti scada glicemia. E bine de facut nu doar un test general de glicemie, ci acel cu glicemie fortata, nu stiu cum ii zice la noi exact, ca iti ia glicemia si apoi dupa o ora din nou, asta dupa ce iti da sa mananci ceva super dulce. Eu cu pofta de dulciuri, am intrebat doctora si a zis ca poate de aia am asa pofta de dulce ca imi scade glicemia, si mi.a dat sa fac testul asta. O prietena a descoperit ca are diabet gestational, nu e grev, doar ca trebuie controlat, bebe nu ramane cu diabet sau asa ceva dupa nastere, e doar pe perioada sarcinii. Nici ea nu ramane cu diabet de altfel, cica e mai mult hormonal fenomenul asta. Ea imi zicea ca la 24 de saptamani trebuie facut, desi am citit ca si mai devreme e ok.
Eu cred ca o sa fac saptamana viitoare, sper sa iasa totul ok.

Fetele dezamagite, (chiar daca pentru moment), va inteleg perfect, si mai ales stiu ca dezamagirea e acum, normal ca o sa va iubiti copilasii si o sa fiti mandre de ei. E doar o perioada de re-acomodare, dar bucuriile se gasesc in orice detaliu, mai ales cand ii vedeti sanatosi. Nu pot sa va critic insa, si nu ar trebui sa va simtiti aiurea pentru cees ce simtiti. Cu siguranta in cateva saptamani va re-acomodati.

Va

22+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ne-a mai lasat si pe noi raceala sa speram ca nu revine! multumesc pt sfaturi
nu am avut curaj sa fac baita in cada
si eu am obtinut sarcina prin fiv dupa ani de chinuiala...dar am reusit!!!! sexul bebeului chiar nu a contat! sarcina a fost gemelara la inceput si recunosc ca m-am speriat din pdv al riscurilor....dar nefondat si m-am obisnuit repede cu ideea de de gravidute de gemelasi! Monilland stie dar la eco de 6s unul din embrioni se resorbise......

am schimbat semnatura

weekend placut!!!

vally 19+

Mergi la inceput