Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza...stiu ca azi e ziua moniala a somnului dar eu sunt iar treaza cu noaptea in cap..ma rog de pe la 7:00...si e sambata..offff...dar nu mai pot dormii, adorm destul de devreme si de bine iar dimineata e un chin sa stau in pat..ma doar spatele de nu mai pot .
Ba aseara mi sa pus si un carcel in gamba dar nu stiu de ce si a trebuit sa ma trezesc si sa ma frec acolo pana a trecut..

Astazi as vrea sa ma duc pana la Targul de Turism, eu lucrez in domeniu la una din cele mai mari agentii si de 7 ani eram prezenta acolo..dar asta e, decat sa ma chinui am preferat sa stau cumintica. Si daca tot ma duc poate trec pe la Kidex. Dar mai vedem ca intai trebuie sa trec pe la birou..si dupa planuisesm de fapt un shopping in Baneasa de cateva tricouri si niste pantofi balerini ceva..ca nu ma mai incape nimic nimic...

Astazi ne-am schimbat si noi saptamana avem 22 si am adaugat si primul nume al fetitei cu care am cazut de acord impreuna cu sotul..pt al doilea ne mai gandim.

Eumada sa fie bebita ta santoasa si frumoasa si vad ca am ales acelasi prim nume pentru ele .

Felicitati Noce si Pogos pentru rezultatele bune la ecografie. Sa fie sanatosi bebei si sa se nasca usor

Pentru fetele "dezamagite" un caci stiu ca ele vor fi cele mai mandre mame...si eu trebuia sa fiu baietel de ex. asa isi doreau ai mei caci mai aveau o fata, dar cine e acum fata lui tata cea mica si rasfatata...

Aseara am adormit fara sa fac ..ce sa fac imi era un somn...asa ca ma duc acum la baita.

Va pupacesc si salutari la burtici .

22+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata mamicute!am intrat si noi pt a va povesti ce am patit.pe data de 19 la ora 20 aveam programare pt eco morfofetala.in jurul orei 12 a sunat telu.era asistenta care ma anunta ca s`au anulat programarile pana in data de 6.04.pe cat de bucuroasa si nerabdatoare eram pt ziua cea mare,pe atat de tare am simtit ca a cazut cerul pe mine.noi avem 22 de saptamani si stiam ca va fi prea tarziu atunci.incepusem sa plang,iar seful meu direct m`a impins putin de la spate sa nu astept pana ajung acasa,sa pun mana pe telefon sa incerc altundeva.zis si facut,sun la clinica eva si fata de la receptie calculeaza,verifica si tot ce zicea era"nu ne incadram,depasim....".simteam ca nu mai pot.apoi ea mi`a zis ca vorbeste cu d`nul dr sa ma ia a doua zi la 9:30.eu la acea ora normal as fi la servici,iar sefu imi facea semne"du`te..." si m`am dus.seara n`am putut adormi decat pe la 2 jumate,iar dimineata nu mai aveam stare.ajunsa sa clinica mi s`a dat o foaie,am citit`o si semnat`o si am asteptat sa intru in cabinet.a inceput doctorul sa`i masoare tot,sa`mi explice tot iar apoi mi`a dat pe 4d.bebita a dormit tot timpul,cu caputul pe vezica mea,motiv pt care fug la baie de vreo 2 ori pe ora.ce linistit era....nu`mi venea sa cred.mi`au dat lacrimile de emotii.concluzi a fost:avem 476 gr,16.7 cm si suntem perfect dezvoltati!sunt cea mai fericita mamica din lume.ps,o sa aiba nasucul lui tati....cred....
va pupic.am intarziat la munca.

19+

Mergi la inceput

Florisideea cunosc..si eu am trecut prin asta exact ca si tine.... Bravo ca ai rezolvat si felicitari pentru bebita care e bine.

22+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!!! Am baut deja o cafeluta cu mult, mult lapte rece. Acum sunt in forma maxima mai ales ca e si soare afara. Dar cred ca soare cu dinti ca masinile sunt inghetate.
Diseara ma duc la chef, si la noapte imi vine sotul acasa. A fost in al 2-lea concediu pe anul acesta. Las' ca intru si eu in concediu si stau ... 2 ani .
Ma duc acum prin mall sa iau cadou pt un tip super modern de 51 ani.
Blanca, Mada si mie imi place Eva.
Vally,

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

flosideea, ma bucur ca ai resut sa vezi pe bebe. Si ma bucur mai tare ca Eva te-a rezolvat, la ce medic ai nimerit? Si ce impresie ai despre clinica, personal, asa la o prima vizita? Eu te tot intrebam despre Eva mai demult, daca mai stii si despre nasterea in apa de acolo de fapt. Orice impresie imi e de folos.

blanca, eu cand ma trezesc fac mereu niste aplecari asa in fata, ca sa imi intind spatele si mai ales partea de jos a spatelui. Ma gandesc oare cum o fi cu burta mare de tot, sarcul de el!
Faza cu carceii poate sa fie semn de o lipsa de calciu, nu iei suplimentar?

Apropo de pastile, eu acum iau Fier si Calciu, cred ca o sa iau si Omega 3, am intrebat doctora daca sa astept pana in trim 3 si a zis ca e ok de pe acum daca vreau sa iau. Sa iasa cupil inteligent

E baby expo sau asa ceva, in Bucuresti, nu? Cine ajunge pe acolo sa ne zica si noua ce vede frumos si poate sa puna si niste poze.

Va

22+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

,sper ca va mai amintiti si de noi,chiulangioaicele odiseei,dar tare greu imi fac cate putin tipm de stat la calculator.
Daca au mai intrat burticute noi in clubulet,le zic bun venit ,sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi.
felicitari si celor care ati aflat ce aveti in burticute
si noi am fost ieri la dr,mi-am vazut mandra,somnoroasa,se freca cu caputul de peretele uteruluiE ok,are aproape 400g,eu m-am ingrasat numai vre-un kg si ceva pana acumdesi mananc si nu am bobocit deloc in sarcina asta,dar nu ma plang,ca eu pun pe mine cand alaptez,sunt pe invers
Pe 31 am si programarea pt morfofetala la Iosup,abia astept sa o mai vad
noce si eu am fost ieri la Tutunaru,poate ne-am vazut pe hol sau chiar am vb Am avut programarea la 13.50 si am intrat la 15.50.Tu erai cumva burticuta cu hainita rosie,venita cam pe la 15.40?Cu aglomeratia pe hol,ai dreptate,dar nici nu mai are unde sa puna canapele.10 pers sunt putine,de obicei sunt si 15-18 si ce e nasol ca nu se ia dupa programari,se ia in oridnea venirii.Eu daca sunt programata la 2,poate ajunge inaintea mea in hol cineva care e programata la 3 jumate,dar intra inaintea mea ca asa am sosit
nu stiu daca v-am zis ca rez de la TT sunt ok,cele de sange sunt mai nasoale,dar iau Elevit,ca sandoz si Omega3,si as mai vrea sa fac si o secretie vaginala,ca tutunaru nu mi-a zis,dar pt linistea mea,si nu stiu unde sa ma duc sa o fac.Ce imi puteti recomanda,orice inafara de medlife ca am un maaaareeeee ghimpe impotriva.
Gata,fug sa pregatesc papa pe cand se trezesc teroristii mei scumpici,ca tati a trebuit sa mearga si azi la birou ca ieri i-a venit o gramada de marfa sa o inventarieze,sa vada ce greseli au mai facut chinezoii,ca a laut marfa de 5900 de USD si -au scos factura pe 540 numai.Si daca e frumos(ceea ce pare )mai tarziu fugim si noi pe acolo si iesim si in parc la Obor,daca sunteti careva pe aproape,va astept

promit solemn sa intru mai des.Un we cat mai placut tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

20sapt+

Mergi la inceput

Moni .

Sa va zic ce am facut ieri. M-a sunat un prieten fotograf cu care nu am mai vorbit de cateva luni. Evident nu stia ca sunt insarcinta.I-am spus si apoi am stabilit ca vreau sa imi faca poze cu burtica goala ..el super entuziasmat eu si mai si..asa ca pe la 8 luni ma duc intr-un studio sa imi faca poze (semi nud am zis eu..cu o esarfa pe undeva, ceva). El zice ca facem poze alb negru. numai in lumini si umbre...
I-am zis si sotului care a zis ca mergem normal sa o invatam pe bebi de mica cu pozele ...nu am zis ca o fac manechin?

Sunt incantata....ce bine sa avem prieteni din diferite domenii..uite...

22+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

neata la gravidutze!
nu am mai scris pt ca am avut o perioada absolut grea si naspa. dar v-am citit. am tot vrut sa raspund saptamana aceasta diverselor probleme pe care le-ati ridicat dar incerc sa fac acum un rezumat. cocorina parca a zis ceva de fumat, stiu cum e ca si eu mai scap cateva pe zi dar am vb cu mai multi doctori si parerea unanima a fost ca dc nu m-am lasat inainte acum ar fi ceva mai periculos, pt ca toata nicotina pe c (are o avem in organism dispare in cca 2 sapt dar in sarcina e posibil sa fie absorbita de placenta. nu exagerez cu nr. lor/zi dar asta e.
fetelor care au aflat rezultate ecografii, teste si alte analize felicitari.
sincer m-a deranjat un pic eumada, dc prima data cand a aruncat cu pietre am preferat ca nu comentez acum chiar nu mai pot.
eu am inteles ca suntem o gasca de mamici sau mamici in devenire si am observat cu mare satisfactie ca ne-am imprietenit deja (virtual) si cred ca faptul ca ne ajutam cu sfaturi si chiar cu elemente concrete (gen doctori, site-uri) mi se pare extraordinar.
dar eumada fetele care au zis ca sunt dezamagite au intrat pe forum sa caute prieteni adevarati pt ca sentimentul ala de dezamagire era direct proportional cu vina de a fi dezamagite, dc tu arunci cu pietre atunci cand una din noi povesteste ceva cred ca in curand o sa intram pe forumul asta si o sa mintim intr-o veselie sau nu o sa mai intram de loc.
imi pare rau ca m-am aprins, nu stiu dc am reusit sa scriu esenta dar trebuia s-o fac.
va pup, va doresc un we placut si poate ne mai auuzim azi.
maine tati a promis ca ne duce la salina asa ca plecam, oricum lu' fii-miu ii place mult in masina.

mica dc nu mai reusesc sa intru in we ii doresc printesei tale La multi ani!, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. e super buna buna data de 23.03 iti spun din experienta.
doinique mami de bb Rares

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata fetele,va mai aduceti aminde de noi?
cu mult lapte ptr toate mamicile

eu sunt prinsa in idei de cumparaturi ca si voi,nu stiu ce e mai convenabil,bun si de calitate ptr buburuzele mele,greu cu decisul asta,
insa am gasit scaunul asta de masina care mi se pare super,e ptr mamicile care au masina si cred ca te scapa de cumparaturl scoicilor pe care nu le poti folosi mult timp,deci iata:
http://www.mothercare.com/Britax-First-Class-combination-seat/dp/B001QJ3N5I/ref=sr_11_1/279-4086723-7284209?_encoding=UTF8&mcb=core?&extid=EMC-2673n

va pup,sa aveti un weekend superb fara peripetii

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata si de la noi!

Blanca, eu la prima sarcina am avut carcei groaznici in gamba, cam din perioada asta, ma durea piciorul si a doua zi ca dupa o lovitura puternica. dr mi-a recomandat magneB6 si au disparut imediat, asta dupa ce ma chinuisem cam o luna cu ele.

flosideea, ma bucur ca ai rezolvat cu ecografia!ce aiurea mi se pare cu schimbarile astea. sper sa nu apara si la mine, caci si eu am facut din decembrie programare pentru aprilie!

Doinique, ai spus bine ce ai spus exact asta cred ca este sentimentul, iar daca am masca ce simtim ar insemna sa mintim.
o inteleg si pe eumada, si pe toate fetele care au asteptat mult sau au facut fiv, etc, dar si ele trebuie sa ne inteleaga pe noi. fiecare are dreptul sa isi doreasca ceva anume, mai ales cand i se confirma prima data ca i s-a indeplinit dorinta si pe urma i se ia inapoi, nu este usor de acceptat.

va doresc la toate un weekend minunat, chiar daca vremea este oribila!

Patricia s20 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput