Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Neata si de la noi!!!!Si eu imi savurez cafeluta,insa fara lapte si zahar

La noi in casa e balamuc,zugravim in dormitor si pe hol....azi va fi gata,maine vine mama sa ma ajute la curatenie...adica sa-mi faca curatenia

Moniland,succes la cumparaturi,sunt chiar curioasa ce cadou ai ales......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
pooh spune:
Blanca,azi noapte am simtitsi eu pt. prima oara carceii
Am niste magneziu efervescent,oare e ok daca iau?In prima sarcina,asa cum zice Patricia,m-au terminat carceii...am crezut ca innebunesc.Doar ca am rabdat,nu stiam ca se pot rezolva cu magneziu.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
eumada spune:
buna dimineatza la viitoare maicute de copii sanatosi
Apropo de tigari,intr-adevar sevrajul nicoinic face rau la bebe de aceea este preferat sa nu intrerupi brusc fumatul.Eu am fumat 15 ani,si cand am fost diagnosticata cu tumoare (benigna,dar rezultatul la biopsie a venit dupa 2 luni de la operatie) pe corzile vocale fiind in pericol sa -mi pierd vocea pe viatza,le-am lasat de a doua zi dupa operatie.Pur si simplu.Am folosit plasturi si guma si gata.Cand stai internat la spitalul"HOCIOTA"la sectia de chirurgie oncologica si vezi atatia oameni condamnati.....parca iti vine sa fugi.Dependenta mea era severa dar am izbutit(diagnosticata medical).Din cei care ma cunosc
o parte s-au lasat si ei inclusiv tatal meu care are 45 de ani de cand fuma.
Se poate sa le lasi pentru ca e un viciu care distruge in timp si face numai rau.Nicotina este in categoria drogurilor pe aceeasi treapta cu metamphetaminele.
Eu am izbutit cu ajutorul plasturilor si gumei'N.......E'si a fricii
nu scriu denumirea sa nu fie reclama.
Sper ca nu v-am deranjat cu parera unei foste fumatoare inraite si dependente care a invins in lupta asta.
va doresc sanatate voua si la bebeii miscaciosi
Mada
18+fetita]Eva-Maria
Alina spune:
`neatza fetele!
eumada ,daca ai fi citit cu atentie mesajul meu,am zis clar ca ne mai mofturim si noi in legatura cu sexul bebelului dar defapt ceea ce este cu adevarat important e sa fie sanatos.
Am o mare admiratie pt toate mamicile care au facut fiv,inseminari,tratamente dar consider ca TOATE suntem mamici la fel de bune,la fel de devotate si orice sacrificiu e prea mic cind e vorba de copil
.Cred ca stii deja ca absolut toate facem enorm pt copilasii nostri egal daca e vorba de injectii,mers cu masina distante lungi,renuntat la cariera si serviciu,etc,toate suntem cele mai bune mamici pt puii nostri fie din burtica,fie de-acasa.
Nu stiu de ce,tonul tau si cum ai expus problema m-a deranjat putin...si alte fete ne-au zis aceleasi lucruri pe care le stiam deja dar muuult mai finut
.Nu sunt suparata pe tine pt ca imi amintesc ca si in trecut ai incercat cu noi acelasi ton dar te rog,totusi,sa incerci sa fii mai ponderata
.
Pur si simplu,nemultumirea de care noi v-am zis e o chestie emotionala,trece la fel de rpd cum a aparut
.
Blanca,si noi mergem prin luna 8 intr-un studio la fotografii profesioniste.Am fi mers si acum de ziua fetitei(e pe 2 aprilie)ca in fiecare an dar nu isi doreste
pt ca inca nu i-au crescut incisivii centrali de sus si nu vrea sa fie stirbuta in pozele alea
.
Felicitari tuturor fetelor pt rezultate bune la ecografii,speram si noi sa avem aceleasi rezultate si la final,o gasca de pui sanatosi!
Mai revin,ma duc la micul dejun,sotul tocmai a pregatit...
_
Alina,mami de printesa si baby 
doinique spune:
danielle am vazut scaunul, e super dar stii care este dilema mea - de la ce varsta il poti aseza in scaun? pt ca dupa ce mai creste putem cumpara atunci, pe mine ma intereseaza doar acum cand va fi f mic, adica in primele 6 luni in sensul ca nu o sa plec de nebuna cu el in masina dar dc am D fereste o problema si trebuie sa ies sau sa-l duc la vreun doctor si tati nu e, ce fac? dc o sa fie eugen acasa ne duce el si mami sta in spate cu bb dar dc sunt singura si trebuie sa plec? asta e dilema mea si singura la momentul actual ref la scaunul de masina. La carucior nu m-am hotarat, trebuie sa intre in lift ca eu stau la et 7 si sa fie usor de manevrat. cam atat. despre carat in portbagaj nici la mine nu se pune problema ca si masina mea e o bubulina vb Clarei iar masina lui tati nu o conduc eu acum da' cand o sa fiu cu bb.
am vazut pe site ca tre sa fie mai mare bb
va pup, va doresc o zi frumoasa chiar dc afara nu e 

a, dc am timp schimb semnatura, ely- am vazut ca bb-ii nostri au aceeasi varsta eu martea schimb saptamana o sa intram in 19 

.
pe 2 aprilie avem si noi eco morfofetala 4D la sanador deja astept tel sa-mi spuna ca sa reprogrameaza![]()
![]()
doinique si bb rares 
17 +
clauf1000 spune:
intru si eu in aceeasi dilema cu scaunul de masina, scoica si alte ”mijloace de transport”. practic, care este pozitia lui bebe in cursul transportarii in primele luni de viata? sta pe spate complet?
21s + 
pooh spune:
Acum 2 zile am fost la Tg-Mures sa cautam carucior....Eu am unul acasa,in stare perfecta,cu landou cu tot,care se face sport,ramas de la Timea,insa nu intra in lift

Adica intra,doar daca ii scot o rotata
De una singura nu m-am descurcat niciodata,inotdeauna trebuia sa vina tati sa ne ajute.....Acum am zis ca vreau altceva,tot cu landou,dar sa fie usor si sa intre in lift....Ce credeti,am gasit ceva pe placul nostru?Modelele care-mi placeau,erau mari,in lift clar nu intrau,iar cele usoare nu aveau landou.Asa ca am decis sa cumparam un carucior ieftin,dar usor de manevrat,cu care ma pot descurca singurica,iar cand tati e acasa,ne ajuta ca caruciorul greu si masiv,pe care-l avem deja.Suntem de minune

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
bibuga spune:
buna fetele!fac cinste cu ceai............negru.nu pot bea nimic altceva,doar
ceai nerecomandat.oricum asta in loc de cafea si pt ca tensiunea imi da voie..
plicurile sint mai mult ametite in apa fierbinte,nu cred sa dauneze...
buburuza-salata cu ceapa e pe lista interziselor?eu maninc des si imi place la
nebunie cu dressingul de otet peste...ardei iuti am mincat cu ciorba,din aceea super
hot ardei-cherry.D-ne ce bune au fost,n-am rezistat,gura-mi era in flacari dar
a meritat!pofta buna!
bibuga +22
mama lui thomas 5 ani
Rallu spune:
Neata fetele,
Eu n-am mai scris de multisor din motiv de oboseala cronica.
M-am tot plimbat pe la cumparaturi si rezultatul a fost ca ajungeam acasa terminata.
Ce sa fac daca nimeni nu vrea sa faca nimic fara mine?
Acum sa va zic si ce am achizitionat:
- una bucata canapea pt. sufragerie (eu am o casa cvasi-goala, proaspat renovata si ne-am gandit ca acum, daca vine bebe, ne trebuie un pat in plus in caz ca are program nocturn si a doua zi tati pleaca la serviciu)
- una bucata patut pt. bebe de la expozitie (http:// w w w. pro bebe. ro/detalii/Patut-metalic-pliant,-2-nivele,-masa-de-infasat,-bara-jucarii,-2-rotite,-geanta-de-voiaj/1726/ identic cu asta de aici doar ca mai are si un sistem de leganat care nu e specificat pe net)
- una bucata leganut tot de la expozitie (http://w w w. pro bebe. ro/detalii/Fotoliu-balansoar-cu-bara-de-jucarii-COSY---Disney/1721/ pe asta nu-l vroiam neaparat dar era pe patut, era dragut si mi-a facut cu ochiul)
- cadita cu suport
- lenjerie patut
Mai sunt chestii de cumparat dar am zis sa mai iau o pauza, ma mai odihnesc si mai improspatez si proviziile din portofel :[rad]:
Aaaa...uitasem sa zic ca, drept urmare a excursiilor mele frecvente m-a terminat nervul sciatic asa ca de abia imi mai tarasc un picior dupa mine.
Barbata-miu de abia asteapta "lasarea la vatra" (cum zice el) adica incetarea serviciului (care se va intampla saptamana viitoare) insa pregateste o mie de plimbari care dupa mine vor duce la acelasi rezultat
Edit...scoateti voi spatiile dintre cuvinte la linkuri
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 25+

Asa arat eu acum