Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Blanca, ce bine ca ai venit cu vesti bune! Sa-ti traiasca gagalicea si sa creasca mare si sanatoasa!!
Si eu aveam o artera din aia crescuta si mi-a zis ca-s stresata si tre sa ma odihnesc mai mult. Cand sa ma odihnesc daca stau toata ziua la servici??? Ma rog...abia astept concediul prenatal. Mai iau cate o zi-doua de concediu de odihna printre picaturi, de Pasti vreau sa-mi mai iau o saptamana, sa treaca mai repede timpul pana la prenatal.
Va pupacesc !

Iulia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

deci noi la 20 s si 4 zile, bb cu o zi mai mare decat mami

IR dreapta 0,58( limita superioara a normalului)
IR stanga 0,52(normal)

IR 0,77- flux cu spectru si valori normale in artera ombilicala

care artera influenteaza mai mult greutatea lui bb stiti? tb sa ma apuc sa studiez
eu la primul bb am avut un picut mai scazute si el s a nascut grasun, 3,360 kg

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

adrianaf la mine deja au mai scazut valorile IR fata de cele avute la eco de 12 sapt de la Iosup
tu ai comparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

micaalsa, eu beau zilnic o cafeluta.Cei din Austrai mi-au zis de la inceput ca e ok 2 cafelute/zi. Asa ca imi respect programul de la serviciu ce incepe cu o cafeluta si barfa intre colegi . Pe la pranz imi iau tensiunea si cand vad ca e prea mica mai bag un pahar de pepsi. Bere beau si eu dar cu muuuuult sprite.
Rallu, si eu tot pe caruciorul acela ma pus ochii dar din pacate nu se poate prinde cu clame.
Adriana, sigur iti zice dr. de familie care sunt analizele.
Uliiasi, probabil de la progesteronul din organism e asa.
Bibuga, la dr. meu de familie scrie pe usa ca au prioritate in urmatoarea ordine: bebelusii intre 0-1 an; copilasii 1-3 ani, gravidele, si urgentele. Si mi-a zis asistenta ca sa nu stau insala de asteptare ca acolo sunt multi bolnavi, sa le anunt ca am venit si ma si iau la control. Asa ca....
Pogos, bafta azi la eco!!! Si pune poze cu carucioarele pe care le ai.
Adela, bine ai venit!!!
Criss, buna scuza . Eu ma duc sambata la chef si multi din prietenii ce vor fi prezenti nu m-au vazut inca cu burtica. Ultima graviduta din acea gasca a pus pe ea > 30 kg. Acum o sa apar cu burtica de 4,5 kg si cu 2 fetite in ea sa ma laud.
Rallu, eu folosesc ulei de migdale dulci pentru fata .
Blanca, supeeeerrr!!! Pune ceva poze pe gmail sa o vedem si noi.
Mie nu mi-a masurat nimeni IR.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

asa si mie mi-a zis sa nu ma mai stresez, enervez..etc...incerc dar nu-mi iese de fiecare data...de ex acum mi-am comandat pizza cu ciuperci, masline si extra mozarella si a venit rece si fara ciuperci si cu niste masline sarate de am crezut ca vomit...nu stiu ce-au patit dar m-au pierdut de clienta si asa m-am enervat ...am salivat 1 ora dupa ea si cand a venit....mai bine nu venea

ema fata de eco de la 12 saptamani au scazut si la mine dar tot crescute sunt, o s acaut eco de la cezar de la 20 de sapt ca am facut tot la iosup s avad ce valori aveam atunci
edit:
gata am gasit-o
IR dr 0.54
IR st 0.38
IR ombilicala 0.70
Cezar s-a nascut cu 3.850kg si 56 cm deci destul de baban
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

uf adriana, sorry,
daduse o fata niste limite ale ir urilor in fc de varsta sarcinii, am citi o data in mare viteza, le mai are cineva sa le dea un paste aici please?

azi incepe kidex la romexpo , apropo de carucioare, puteti gasi si compara multe modele la fata locului,
si va puteti printa invitatii de pe site ul lor, eu nu am cartus la printer
noi ne pregatim sa mergem acum, jucarii pt Milan as avea de luat eu momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Blanca, ma bucur ca totul e bine Tot asa sa fie pana la sfarsitul sarcinii.
Nici mie nu mi-a masurat nimeni IR-urile. Trebuie sa intreb medicul acum cand merg.

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cam tarziu pt cafeluta,insa eram foarte obosita si am facut una mica.
Blanca felicitari pt vestile bune.
Dienutza trimite-ne si noua putina caldura ca aici tare urat este.
Criss nu am auzit de doctorita ta,e bine ca in C-ta se afirma si alti medici.
Eu ma lupt cu niste arsuri si n-am nimic de rontait prin casa.
Fetele care preleveaza celule stiu ca pe la 26 saptamani se cam ia legatura ca firma ,v-ati hotarat unde anume ?Desi eu nu stiam ce sa fac,sotul meu a zis ca pt linistea noastra sa prelevam si noi.
Vad ca sunteti in mare cautare de carucioare,eu am de la Teo insa tare mi-e ca voi lua de gemeni sa le plimbi pe amandoua ca tare geloasa mai este !
la burtici!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 21+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bibuga, marco are 3 ani si 2 luni. e mai micut decat Thomas al tau. vad ca si tu tot baietel vei avea...e ce ti-ai dorit? sau vroiai o pritesita?
Ema ma bucur ca totul e ok cu bebelinul.
Criss s-ar putea sa ai dreptate, sa fie vorba de untul pamantului. mersi ca m-ai scos din ceata.
Blanca super pt. vestile bune si ca e 100%.
Jojo eu am sunat la cei de la Cluj, mi-au zis ca e prea devreme inca, sa mai astept o luna. Maternitatea mea colaboreaza bine cu Cord center, au si tarife mai mici si diferenta nu prea este intre ele, doar de afacere.
IR...l-am intrebat si eu pe dr. le-a masurat si l-am intrebat ce sunt, habar n-aveam. cica totul e in limite, sa nu-mi fac probleme, dar nu le gasesc pe tabelul primit de la eco morfofetala.

Eu cred ca din cauza ca am placenta anterioara, pe bb il simt mai mult batand in interior si parca imi da picioare in fund.
Marco la varsta asta a sarcini se vedea bine cum imi misca burta, era mai la suprafata, sa zic.
Bb2, e in interior, caci si el misca la greu, dar nu se vede asa ca frate-su'.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

blanca felicitari pt fetita
despre ir aici nu mi_a spus nimeni nimic,dar ieri am fost la dr mea cu rezultatele de la analize si mi_a spus ca sunt ok,deci daca era ceva imi spunea.m_au pus pe masa si au masurat burtica cica e ok,si au ascultat cu un aparat ca un fel de eco pe burtica bataile inimi si erau super bune si am auzit si eu eram asa de emotionata.
giova si bebe al meu imi cam da cu sutul in fund e smecher de mic
are 2 zile de cand este mai linistit dar macar ieri i_am auzit inimioara si sunt bucuroasa

monica mamica in devenire+24denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput