Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
noce spune:
uliiasi,
eu am avut ureaplasma pozitiva anul trecut si nu se manifesta in nici un fel. E un fel de microb la nivelul uterului cu care femeia poate sa traisca in pace toata viata fara sa stie de el. Eu am aflat la analizele pre-natale si mi-a dat antibiotic 2-3 saptamani, apoi a iesit negativa.
Acum, daca faci analizele si iti iese pozitiva, iti poate spune dr daca mai ai nevoie de tratament sau nu. Din cate imi amintesc era un set de 3 analize - ureaplasma, mycoplasma si inca una - care se facea inainte de sarcina, pt ca in caz ca ar iesi pozitive ar fi periculoase pt bb. Dar sa fim serioase, cate femei isi fac analize inainte de sarcina? Iar in multe orase din tara se fac doar analizele acelea de sange la dr de fam si atat.
21+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
adrianafedorca spune:
noce adresa cabinetului lui iosup este str sandu aldea nr 86
este pe langa sp elias..nu stiusa-ti spun exact cum sa ajugi ca pe mine m-a dus sotul de fiecare data cu masina si n-am fost atenta
dar poti intra pe harta interactiva pe salutbucuresti.ro ca sa vezi cum sa ajungi
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ivanoiuadela9 spune:
Salut mamicilor ,
Vreau sa ma primiti si pe mine pe listuta voastra . DN 09.04.1977 , UM 18.09.2008 ( dar stiu ca am ramas graviduta pe 19.10.2008) , DPN 26.07.2009 . Mai am o fetita - Maria Luiza - 18.06.2002 .
Noce si eu am facut doar analizele de sange si atata si am fost la cateva echografii ...pana acum BB este bine - am 22 de sapt acuma .Va doresc numai bine .
adrianafedorca spune:
eu tocmai mi-am comandat o pizza ca mor de pofta...m-a apucat asa din senin...si mi-au spus ca dureaza 80 minute 

...o s amor de pofta
_
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
emabucuresti spune:
Noi am fost marti la eco morfologica de trim 2 si mi-am vazut baietelul iar. deci e baietel fara dubii. Am fost la alt doctor, am vrut sa nu merg pe mana unui singur ecografist. Totul este in regula, Doamne ajuta!
valorile ir urilor au mai scazut , doar una este la limita superioara a normalului, dar se incadreaza deci in limite.
sanatate multa tuturor mamicilor si bebicilor!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
criss_2081 spune:
lorelay_28- Multa sanatate si sa reveniti cat de curand acasa!
uliiasi, multumim pentru ca ne-ai lamurit cu miscarile lui bebe, o sa incerc ca dupa saptamana 22 sa fiu atenta daca primesc loviturile mai sus de buric. Am citit in cateva carti de sarcina, ca e normal ca se modifice ca marime si chiar culoare labiile si cam tot ce e "extern" la mamici.
Moniland
ne-am mai calmat cu kg in plus, oricum acum am inceput sa spun la totata lumea ca e bine sa ai mai multe kg in plus, ca ajuta sa am laptic pentru bebe
- deci mai nou, aceasta este scuza mea.
Giova, s-ar putea ca unguientul tau naturist sa fie pe baza de "untul pamantului" stiu ca aceasta este o planta recomandata in dureri musculare sau reumatice.
ivanoiuadela9- Bine ai venit, sa aveti o sarcina usoara si bebe sanatos!
am citit din urma si am vazut ca ati discutat despre vergeturile din sarcina, eu pana acum altele noi nu am facut, oricum aveam deja cateva de la dietele mele pentru slabit si ingrasatul rapid, dar acum in sarcina am citit ca e foarte bun uleiul de migdale dulci, l-am gasit la farmacie, este de la firma Aboca si chiar scrie in prospect ca e recomandat pentru gravidute in prevenirea vergeturilor, mie una mi se pare ca hidrateaza foarte bine, iar vergeturile pe care deja le aveam parca le-a mai atenuat un pic.
20+
Doamne ajuta-ne!
Rallu spune:
Eu ma dau in fiecare seara cu o combinatie de ulei migdale dulci, ulei de germeni de grau si ulei de masline.
As mai fi vrut si altele pe care le stiam a fi foarte bune contra vergeturilor (ulei de trandafiri si ulei de alune) dar din pacate sunt foarte greu de gasit.
Pana acum nu mi-a aparut nici o liniuta in plus dar nu-i timpul pierdut ![]()
Am incercat si cu creme speciale pt. asa ceva la gravidute dar cred ca sunt eu mai sensibila in perioada asta pt. ca nu ma simteam bine: mi se inrosea pielea si ma manca si mai tare.
Cu uleiul vad ca merge bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 24+

Asa arat eu acum
Dienuta79 spune:
Ivanoiuadela9 bine ai venit,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
Mi-am pus sa-mi fac pastai,ca sunt innebunita dupa ele si pipote prajite,dar am auzit-o pe Adriana cu pizza si mi-a facut pofta

Dienuta
25+ 
blanca000 spune:
Gata fete am venit de la eco facuta la dr. Iosup.
Avem 100% o fetita frumoasa si perfecta
, cu toate cele normale si exact cat trebuie. Totul e la locul lui si sunt f f f bine. Belelina era activa rau si dl dr. a vazut din prima ca suntem fetita..i-a arata sotului labiile sa vada el clar iar sotul era cu gura pana la urechi fericit ca are o "tititza"
.
Am asteptat vreo ora la cabinet dar asta e, nu conteaza..bine ca am intrat si am vazut bebelina frumoasa
.
Mi-a zis si mie ca am IR-urile cam mari :
IR DREAPTA - 0.51
IR STANGA - 0.62
IR OMBILICALA - 0.71
sa incerc sa imi scurtez programul la job (as vrea eu), apa mai multa sa beau si odihna la greu.
Avem 451 grame si suntem cu o zi mai mult decat mami.
Am si CD cu ecografia si ceva poze cu fatza iubitei mele zmeurici.
Sunt happy si va multumesc din suflet pentru suport si ajutor 

21+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
blanca ma bucur ca sunteti bine, asa mi-a zis si mie dr iosup sa ma odihnesc mai mult
la mine la 20 de saptamani
IR dr era 0.68
IR st era 0.62
Ir ombilicala era 0.64
mi-a zis ca bebelina o s afie mai slabuta la nastere...eu sunt tare stresata din cauza Ir-urilor dar am inteles ca mai scad spre sfarsitul sarcinii, sper
_
24+
it's a girl !!!