Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
eumada sa dea dumnezeu sa ai o bebebita frumoasa si sanatoasa
noi abia am mancat si se vede ca lui denis ii place ciorbita si pestele ca da din picioare intruna iubirea lui mami
aseara barbatamiu a visat ca nascusem si imi schimbasera copilul si ii arata alt copil si el disperat tipa ca vrea copilulu lui ca el la vazut cand am nascut si il cunoaste si ala nu e al lui,sa trezit speriat saracu

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cornelia, perfect de acord cu explicatiile tale privind scoica. Si eu cred ca sta foarte bine copilasul in ea, mai ales ca e pozitia cam ca in burtica.
Pooh, am luat o bratara de piele cu argint.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna burtici!!!
Am intrat doar sa va salutam si sa va uram un weekend placut,noi plecam la plimbare,cu asa vreme frumoasa,peste 22 de grade ,ar fi pacat sa stam in casa.

Dienuta 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

motana tot ce pot zice e "wwooowwwww".e super.de la primul pas inauntru te cuprinde o liniste si sti k esti pe maini bune.la receptie super dragute,pana si femeia de servici vorbea mai frmos ca multe asistente.am nimerit la dr Bisoc Dorel.un medic fff bun.dragut,amabil,imi explica toate cele si glumea mereu.parca`mi citea gandurile pt ca nu apucam sa il intreb ceva ca venea cu raspunsul.ca pret,unde eram eu programata era 250 ron,iar aici a fost 300 ron,asa ca nu mi se pare scump.sus cred ca erau saloane de mamici,cu niste geamuri mari....ce sa mai vorbesc prostii,e extraordinar din toate punctele de vedere.singurul dezavantaj e ca nu au los de parcare,iar daca lasi masina pe strada,risti sa`ti fie ridicata.
acum ma retrag.doarme nepotica si nu vreau sa o deranjez.pupi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

am si eu o intrebare. am vazut ca s-a mai discutat pe aici. cam cat de des ar trebui sa miste bebe? eu am placenta anterioara si ori eu nu imi dau seama ori se plimba extrem de putin. ecografic totul este ok, dar eu o simt doar seara cand stau in pat pt ca nu pot dormi, sau foarte rar ziua cand stau pe scaun rezemata de spatar si incerc sa ma concentrez. este asa o senzatie ca si cum ar misca un viermisor...nici vorba de lovituri sau ”vizionari” pe burtica...oi fi eu anormala sau, pardon, mai ”ne simtita”?

21s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne dar ati scris la greu...acum va citesc si incerc sa raspund pe unde e cazul.
Monitza bine ai venit in gasca noastra! Sarcina usoara in continuare si o bebita sanatoasa!
Pogos felicitari pt. vestile bune.Grasunel pustiul tau.
Ely exact la fel gandeste si al meu dr. despre tuseul vaginal. Nu-ti spun ce ma bucur eu, ca nu ma urc pe "calul balan".
Mony nasol prin ce-ai trecut. ai grija de tine si fa analiza de sange sa stai linistita.
Noce bine ca e ok bb-ul si totul in regula la eco.
Eumada ai dreptate deoarece tu vezi din alt punct de verede. dar noi astea, care am obtinut o sarcina atunci cand ne-am dorit, care avem copii sanatosi si cu bb in burtica la fel...normal ca ne amaram si plangem ca nu e ceea ce ne-am dorit.
Nu ii sunt nerecunoscatoare celui de sus, din contra ii multumesc zilnic ca am un baiat sanatos si frumos, ca mai vine unul, sper la fel ca si primul. Toate dorintele s-au indeplinit in afara de faptul ca vroiam fetita, si am lucrat in acest sens...normal ca dezamagirea a fost mare, nu poate merge totul bine.
Nu cred ca nu este mamica care sa nu aibe preferinte in privinta sexului, si atunci cand totul e perfect, mai putin asta sa nu planga sau sa nu fie suparata.
Probabil altfel as privi lucrurile daca nu as fi putut ramane insarcinata, sau as fi trecut prin multe greutati ca sa vad daca sarcina decurge bine....
si numai bine.
Motana mersi de detaliile despre pret. Intr-adevar e scump sa-l primesc direct aici. mai incerc si prin alte cai.
Vally pacat...dar conteaza ca unul a reusit si vei avea o fetita sanatoasa.
Flosideea bine ca ai rezolvat cu reprogramarea si ai rezultate bune de la eco.
Blanca super ideea cu pozele. si eu as vrea, am si un prieten care are studio foto, dar parca mi-e rusine...nu stiu....
Danielle e misto scaunul. Imi pare si mie rau, am vazut ca au aparut la noi cand luasem cel pt. 9-36 luni. daca tot am scoica o voi folosi, dar daca era sa iau totul pt. prima data, la fel procedam ca si tine.
Patricia . Poate e mai bine de mine, care am aflat de la inceput ca e tot baietel. Sperante mari nu mi-am facut pt. fetita, dar vroiam si simteam ca asa e.
Alina si voi va pozati? super!!!
Rallu mama ce de cumparaturi ai facut. sa le folositi sanatosi!
Cornelia asa stiam si eu, copilul sta in scoica in pozita din burtica. Dar totdata, pe instructiunile scoicii scrie ca nu se tine mai mult de 3 ore, asa-mi amintesc. Noi l-am avut de pe la 2 sapt. si la 3 sapt. am facut primul drum Tm-Ab, care a durat cam 4 ore. marco tot timpul a stat acolo.
Ma bucur ca ai tai copilasi mai stau in scaune. marco nu vrea cat suntem in oras, cum iesim se pune singur in el.
Jojo felicitari pt. fetita!
Clauf si eu sunt cu placenta anterioara, dar il simt pe bb de la 13 sapt. la al 2-lea se zice ca se simte mai repede.
Al meu misca la greu, dar mai mult in interior, nu mi se misca burta saU SA se faca ca un "jeleu". sper ca pe viitor sa se vada miscaril;e nu numai sa se simta.

Noi ok, eu ori dorm, ori manac, asa mi-a zis sotul. sunt dispe dupa papa si dulciuri, cu greu ma abtin.
va si un weekend fain sa aveti.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna..am intrat sa va salutam, iubiricul meu a inceput deja sa joace fotbal cu ficatul meu ..dar nu conteaza..ce nu face mami pentru iubiricile ei..Sincer nu doresc sa ma bag in polemici dar cineva DOINIQUE zicea foarte bine..cum ar fi sa fim toate perfecte si sa nu ne plangem de nimik..atunci forumul nu si-ar mai avea rostul..nu am avea nimik de discutat.FIECARE are dreptul la propriile trairi si sentimente.
Nu am caliteatea sa retin nume foarte bine,dar ma bucur pentru fiecare in parte cu fiecare veste noua si buna cu care veniti.Reasimt tristete pentru cele care se simt mai putin bine..va doresc numai bine.
Eu am o dilema adica..ma gandesc ca mamicile care sunt la al treilea copil sunt mai in masura sa ma sfatuiasca..SINCER..imi este foarte frica de perioada imediat urmatoare nasterii..Ma sperie gandul ca poate voi fi stresata,nervoasa si stiti voi care deja sunteti mamici care sunt starile ce preceda nasterea..imi este foarte frica de O POSIBILA GELOZIE a fetitei mele.Eu tot incerc sa ii explic ca mami si tati o vor iubi la fel de mult ca si pe bebe,doar ca el va fi mic si va avea nevoie de mai multa atentie ..dar iubire vor primi la fel..la care ea imi zice:DA ,DAR PE MINE SA MA IUBITI MAI MULT CA EU M-AM NASCUT PRIMA...acu spuneti voi..ne termina copii astia in ziua de azi ..nici 6 ani nu are si deja isi revendica dreptul primului nascut(cum era pe vremuri).
Ajutati-ma cu un sfat ..
Va doresc o duminica placutavoua si iubiricilor voastre(fetitei sau baietei)
Ylla22+si mami de Carmen8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Uite ca ma terminat si eu curatenie....uffff tare greu e sambata, dar azi am intarziat putin ca a trebuit sa mai schimb si pamantul la florile de ghiveci(si am vreo 10) asa ca sunt superrrr extenuata si deja ma gandesc la baia calda si la pat. Maine e zi de relax, asa ca nu fac decat sa lenevesc si cateva masti pentru fata si par si mananc si...stau cu sotul: macar duminica stam si noi impreuna toata ziulica.
Clauf, si noi intram in saptamana 21 dar nu prea simt foarte mult, doar seara sau daca stau intinsa si relaxata o simt cum misca draga de ea, dar tare as vrea sa o simt mai des si mai cu forta!!!! si tati ar vrea sa o simta, caci el inca nu poate. Dar totusi la fiecare eco era asa activa ca nici macar nu puteau sa ii faca masuratorile asa ca sunt linistita convinsa ca e activa mititica, gimnasta o facem! Deci e normal sa ne ingrijoram cand auzim ca alte mamici deja vad valuri pe burtica, poate sunt si eu PARDON o NE SIMTITA?. Sper ca e asta cauza sau ca e un pic mai micuta, cine stie, sa fie toate bine si ea sanatoasa, atat vreau. Dar asta vedem acusica pe 30 la eco morfo....de-abia asteptam si eu si tati...
Weekend placut fetele si...odihna multa

viitoare mamica fericita!!! 20+
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

coccorina... te bag in gashca...

21s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

Am intrat doar sa va spunem ca am mai postat niste pozici. In primul rind cu wrapul pe care l-am primit, asa cum i-am promis Montanei.
Suntem pe fuga, ne asteapta tati ca mergem la petrecere.

Va pupam si duminica placuta,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 19+

Mergi la inceput