Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Am o prietena pe DC. A avut un accident de masina grav. Ei au scapat, fetita de trei luni jumate nu. Nu avea scaunel.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna burtici!
blanca pentru carcei se ia magneziu. eu am luat si la prima sarcina si iau si acum. si magneziu mai previne un pic si contractiile.
si super frumos fetelor ca veti face poze in studio. si blanca, alb-negru vor fi mortale!

doinique sunt scaune de masinca care se folosesc de la 0 pana pe la 13 kg. asa avem noi unul. se inclina spatarul in 3 sau 4 pozitii, se adapteaza centurile. eu am luat deja un scaunel mai mare pentru Ana, si asta mic va ramane pentru bebe. mie imi este teama sa merg cu copilul fara sa stea in scaun, cu centura. si o simpla frana poate sa-l raneasca.

rallu sa stapaniti sanatosi toate lucrurile.

alina nu este imposibil sa mergi la congres si sa faci prezentarea. totul e sa fii tu cu neuronii ageri si sa tii minte tot ce e de zis. cunosc destule mamici care aveau bebele acasa mic, de cateva saptamni si ele prezentau lucrari. recunosc, eu in primele 2 luni am fost total aeriana. nu tineam minte nici macar sa-mi NOTEZ pe la ce ora am alaptat copilul

diseara merg la o pterecere. a fost ziua cumnatei mele si ne adunam la ea sa o sarbatorim.
va pup si va doresc un week-end minunat!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neata la pranz

bibuga asa cum zicea Rallu... am avut sapt asta o criza de colita f rea si stiu ca la asta nu ai voie sa mananci lactate sau mancare cruda (legume sau fructe) pt ca fermenteaza si provoaca crizele...
de aia nu stiam daca dupa 2 zile in care nu am mai avut nimic (ca am tinut regim) as putea sa bag o salata ca muream de pofta...

poftele de mancare "nerecomandata" erau gen mcdonalds sau KFC sau slanina afumata cu ceapa ... iar cu astea sigur ajungeam in spital la stomacul emu facut terci

oricum am tras pana la urma salata ca nu mai puteam si nu am patit nimic de la ea... adevarul e ca la cat ceai de menta si orez am bagat in mine zilele astea cred ca colonul e "pansat" bine si a rezistat...
cu ardeii iuti mai astept cateva zile ca aia chiar e devreme sa ii incerc

21+ cu

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Neata mamici si bbici,
va multumesc pentru raspunsurile in ceea ce priveste fumatul, stiu ca nu e bine si o sa incerc mai tare sa le raresc..de tot, dar mai stiu asa cum s-a scris, ca sevrajul in care ai intra la renuntarea la fumat ar dauna mai mult bbelului, asa ca multa vointa!!!!!.
In privinta sexului, sunt de acord ca fiecare avem preferinte si sunt constienta ca fiecare dintre noi cel mai mult isi doresc sa fie bb sanatos, asa ca asta va doresc la toate, si daca se mai implineste si dorinta cu atat mai bine.
Fetelor am vz ca mai aveti ajutoare la curatenie, eu in schimb, singurica - caci tati e mai mult la munca toata ziulica, iar mami meu e plecata din tara. Norocul vostru, dar eu fac toata treaba in casa, mancare, curatenie(smotru) sambata in toata casa - de la ferestre, praf, spalat, bai, bucatarie, aspirator si mop- singurica. E adevarat ca la sfarsitul zilei sunt super extenuata si ma doare spatele de mor. Dar deocamdata mai pot asa ca, asta e! Mai tarziu cand burtica va fi mai mareeee, o sa ne ajute tati, vedem noi cum sau mama soacra.
In ceea ce priveste scoicile si eu sunt de acord ca sunt neaparat necesare, vitale chiar asa cum sunt centurile de siguranta pentru noi (daca l-am convinge si pe tati de centura ar fi grozav), dar noi cu siguranta o sa le folosim. Nu am cumparat inca, de fapt aproape nimik nu am cumparat, dar in curand, asteptam sa se mai incalzeasca afara ca sa ne plimbam pe la magazine sa vedem ce alegem, ca sunt tare rea de frig.... De fapt abia astept sa vina caldura mare.....
Altfel va poopic pe toate, bbei sanatosi si sa fiti mamici sanatoase va doresc si pe curand!

viitoare mamica fericita!!! 20+
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

fetele apropos de patuturi si carucioare... eu inca nu ma bag in discutie pt ca noi s-ar putea sa ne pricopsim cu ele de la cumnatii nostrii. azi mergem pe la ei sa triem hainute si sa vedem ce ne paseaza... problema e ca ei au 2 fetite asa ca prea multe hainute nu cred ca vor fi bune... au f multe rochite... dar macar bodyurile si hainute de casa cred ca nu va fi nevoie sa cumpar...

acum sa vedem daca au pastrat patutul si carutul... daca nu trecem si noi la cumparaturi...

de scoica la fel... oricum noi nu avem masina... si daca va fi sa o folosim din cand in cand pe cea a cumnatului au ei si scaunelul de riguoare ca deh...la 2 printese... le tbuia tron frumos

21+ cu

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua,scriu cu o mana,ca am facut branzoaice si mi-a sarit ulei incins pe mana .
Noi azi am fost la echo si nebunatica mea nu statea nici macar la masuratori.100% e fetita ,asa ca va rugam sa ne treceti un carucior roz si sa ne modificati data nasterii in 25.07,este asa de vre-o doua luni.Bebe are 440 grame si 154 BCF.Acum asteptam sa o vedem mai bine la morfo.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 21+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Am schimbat si saptamana,trecm in luna a-vi-a.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 22+tot cu

Mergi la inceput

felicitari jojo pt printesa !!!

ahhh abia astept ziua de marti cand merg si eu la eco morfo... am emotii cat casa dar si multa nerabdare sa imi vad iubirea!

21+ cu

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Jojo,felicitari pt. fetita!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,multumesc mult pt sfaturi .Pina la urma voi merge la congres,ma mobilizez eu cumva ca de data asta sa fiu altfel si sa ma mir si eu de mine .Va spun drept ca si eu dupa prima nastere,abia dupa primele 2 luni eram mai cu capul pe pamint ,pina atunci,toata ziua nu vedeam decit alaptat,biberoane,scutece si nesomnul ala continuu ma facea praf.
Si eu notam la cit minca,de cite ori am schimbat-o,cite minute dormea si tot asa ,cind a venit moasa pe la mine si a vazut caietelul cred ca greu s-a abtinut sa nu-mi zica ceva .Eram cu teancul de carti si tot citeam de ajunsesem sa nu mai stiu pe cine sa cred.

Cornelia ,,imi amintesc perfect de accidentul si mamica de care spui ...
Sa stii ca si la mine se ratoiau toti taximetristii cind ii rugam sa-mi lege copilul in scaunelul pe care-l caram cu mine.Daca se nimerea vreun taxi fara centuri,nu il luam.Era o reclama f sugestiva anul trecut cu o familie care mergea linistita si dintr-o data tatal pune o frina brusca,copilul nelegat iese urgent prin parbrizul masinii .Din ce citesc eu prin reviste,inca de la 50 km/ora devine f periculos fara copil legat.

elly-cta,Rallu,cocorina si celelalte fete,aveti perfecta dreptate,in sufletul fiecarei viitoare mamici s-a strecurat o dorinta despre sexul bebelului si toate constientizam ca cel mai important e sanatatea.

Stiti ce am facut eu de dimineata?Am golit oua crude de continut .Ii trebuie fetei la scoala minim 3,le coloreaza si decoreaza pt Pasti asa ca am avut de lucru vreo 2 ore.Noroc ca sotul meu e acasa, de data asta el le-a facut,eu numai le-am gaurit cu atentie si le-am spalat cu apa introdusa cu seringa .

Gata,am plecat,mai am putin treaba si ne ducem la shopping,ducem fata la o aniversare si 4 ore colindam in voie.

Simbata frumoasa va doresc!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput