Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
anielas spune:
Neatza dragelor...daca tot nu am somn am sa pregatesc eu ceiucul
sau
..dupa preferinte
Si ieri si azi azi tot la 5.30 m-am trezit..ca si in timpul sapt
...si Inu s-a trezit la 10 min dupa mine..doar are "senzor de mami"![]()
Eu doar in we apuc sa scriu...dar de citit reusesc zilnic.
Mony- stiu ff bine prin ce ai trecut..asa am patit si eu la metrou...transpiratii reci si nu am mai auzit si vazut nik in fata ochilor. Eu am lipsa de calciu si tensiunea ff mica...la tine e posibil sa fi fost si efortul de vina.
Clara-tare haios e wrapul..ce-mi place de tine ca radiezi de fericire..Petrecere frumoasa
Micaalsa- "LA MULTI ANI!!" pentru maine pentru IULIA...sa fiti sanatosi si sa fericiti
Ylla-sa sti ca si eu am aceleasi temeri ca si tine...Ina e ff iubitoare cu bebelina in burtica..dar negresit ma intreaba de zeci de ori pe zi daca o mai iubesc...iar aseara dupa ce m-a intrebat daca o mai iubesc m-a mai intrebat.."Dar si dupa ce se naste bebelushul o sa ma mai iubesti?" Noi incercam in tot felul sa o asiguram ca totul o sa fie la fel..dar dupa imi spune..."Sti mami..cand apare bb eu nuosa mai pot visa printese...ca o sa planga noapte bb si ma trezeste"..si asa continua pana la epuizare...
Noi ieri am fost la Kidex..e mult mai lejer decat la Baby expo..nu am luat nimic, doar am prospectat...caruciorul spre care tind eu "Brevi Grillo" nu era la expo..in rest erau ff multe carucioare cu landou si tot felul de accesorii..dar mie imi par ff grele..eu as vrea ceva care sa aiba in jur de 7-8kg...am mai vazut ceva si la graco...Graco Mirage parca...dar culorile erau cam uratele.
Patuturi erau de toate felurile, la fel si scoici si alte accesorii. Deci...merita sa mergeti..se pot descarca invitatii de pe net.
O zi insorita va doresc
Inutza (23 oct 2004) si
26+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinique mica dc nu mai reusesc sa intru in we ii doresc printesei tale La multi ani!, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. e super buna buna data de 23.03 iti spun din experienta. doinique mami de bb Rares ![]() 17 + |
mersi mult. Cred ca e buna data, am cea mai frumoasa, mai desteapta ... cea mai cea printesa Am inceput petrecerea de ieri, continuam azi si maine e finalul, practic maine e ziua ei. O tinem si noi ca la palat, 3 zile si 3 nopti
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anielas Micaalsa- "LA MULTI ANI!!" pentru maine pentru IULIA...sa fiti sanatosi si sa fericiti ![]() Ania & Inutza (23 oct 2004) si 26+![]() www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat ![]() |
multumimBubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
micaalsa spune:
jojo_miha, am modificat in listuta. Deci DPN e 25.07 asa? ca vasusem ca lipseste DN tare ... sper ca am modificat bine, daca nu remediem, nici o problema ![]()
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
jojo_miha spune:
Micaalsa e corect,multumim frumos!Va urez petrecere frumoasa si sa nu te obosesti prea tare.
Si la mine bebe misca mai mult in interior.
Of Anielas ce-as dormi eu daca as fi in locul tau insa a mea fata la 7 imi da desteptarea,azi m-am mutat eu in living insa a venit dupa mine.Stiti ce face acum?E in sifonier la ea si isi alege hainute ca sa mergem pa.
Eu pe Teodora am pus-o in scoica la 2 saptamani,imi era frica s-o pun cand era micutza de 2.500grame.Acum ma gandesc ca la noi in masina nu va mai incapea nimeni,una bucata scoica,una bucata scaun masina,o geanta cu biberoane,haiunte....![]()
Ma duc sa fac o supa de zarzavat pt Teo si am niste piept de pui sa vedem ce vrea si tati cand se trezeste.
si sa aveti o duminica placuta!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
22+tot cu 
adrianafedorca spune:
neata burtici
noi nu avem noutati , bebelusa misca de zori dimineata , seara, a inceput si la pranz, cateodata da tare de ma sperie, cateodata e o finutza
eu am o singura problema mi se umfla mainile si picioarele destul de rau verigheta mi-a facut rana, abia am reusits-o dau jos si nu cred ca mai intra , sper sa-mi revin dupa ce nasc
si la cezar s-au intamplat toate astea dar la sfarsitul sarcinii
cam atat despre noi..aaa eu am pus 9 kg pana acum
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
micaalsa La multi ani pt Iulia!!! sa va traiasca sa va aduca numai bucurii, distractie placuta
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
24+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Fetelor m-am uitat pe prima pagina cu lunile in sarcina. Am vazut ca sapt 23 e deja in luna a 6-a. La mine daca marti se implinesc 22 sapt, inseamna ca de miercuri intru in luna a 6-a? Eu asa cred, dar astept confirmarea sau infirmarea de la voi. ![]()
21+

Dienuta79 spune:
Buna dimineata la zmeurici
Adriana sa stii ca si eu am aceiasi problema ca si tine,mi se umfla in ficare dimineata si mainile si picioarele,cu toate ca evit sa mananc sarat.La fel am procedat si eu cu verigheta,abia am reusit sa o scot si am pus-o la pastrat,asta e trebuie sa suportam,dar eu ma gndesc ca daca ne umflam asa de pe acum ,prin iunie asa cum o sa aratam 

.
Si eu tot vreo 9 kg am pus pana acum 

Dienuta
25+ 
Luanambro spune:
Buna dimineatza,
micaalsa La multi ani si din partea mea Iuliei!!! (ps: multumesc pt update in lista)
Cum eu de cateva zile bune am fost in cautare de haine elegante si trendy (pantaloni in mod special) pt noile dimensiuni ale burticii, vizitand atat unele brand-uri in nordul Frantei, in Germania - am ajuns pana la Koln cat si marcile belgiene, recomand cu caldura marca ESPRIT (preturi decente si modele super fashion), asta ca sa va simtiti si mai sexy decat de obicei.
Stiu ca unele dintre voi se interesau la LaRedoute, insa chit ca am mai cumparat si eu la ei, preturile totusi sunt destul de mari si nu intotdeauna corespund calitatii materialului sau croiului.
Aaa, si niste prietene de ale mele au fost in weekend-ul trecut pana in Spania si mi-au comentat ca la ZARA-mama modelele sunt superbe, insa eu pe aici nu pot spune ca le-am vazut...poate au ajuns in Romania!
Va imbratisez cu drag si va urez o duminica frumoasa,
Luana
22+ 
PS. Si eu am pus 8KG