Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Nerantula ce i-ai dat mami de nu ii place? Da-i ceva bun puiului

Pozici
Mamica deMaya

Morcov, of course! Mai insist cu legume, nu vreau sa trec asa repede la fructe, ca apoi chiar nu mai mananca legume deloc Insa nu pot sa schimb de la o zi la alta ..

Luminita
, , multumesc de incurajari, poate dupa ce invatam cum se mananca, ne place mai mult ce mancam ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
Sunt curioasa este vreun bobocel care papa morcov simplu facut de mami??? daca este parca soricelul nostru a papat la inceput?

2 bobocei: Robi si Edi! Au papat din prima zi morcov simplu, fiert, far aulei de masline 5-6 lingurite fiecare si nu am vrut eu sa le mai dau, era prima zi... apoi am trecut la 20 gr, la 50 gr, la 80 gr - aici am stat cateva zile - si acum de 2 zile papam cam 100 gr. Dar morcov fiert, simplu, le-am data doar o saptamana, papa mai mult de cand am inceput sa pun si alte legume...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula eu de 2 zile i-am dat morcov, nu prea stie ce sa faca cu el in gurita, il misca de colo colo cu limba, mai scoate afara apoi inghite. Am observat ca daca-i dau mai mult in lingurita scoate tot afara, asa ca-i pun f putin pe varful linguritei si asa il inghite. Pana se face o lingurita..

LE: Lumi medalie pentru gemenei, de fapt medalii Ai tu vreun secret de papa asa bine? Ni-l spui si noua?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Noi ne jucam cu jucaria lui fratica, de cand era el mic...
apoi am cazut lati de oboseala...
Si in we am mers cu metroul, in formatie completa...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Morcov, of course! Mai insist cu legume, nu vreau sa trec asa repede la fructe, ca apoi chiar nu mai mananca legume deloc Insa nu pot sa schimb de la o zi la alta ..

Eu am inteles ca daca nu ii place un aliment se incearca din nou dupa cateva zile, nu se insista, desi unele fete asa au avut succes...eu deocamdata nu o voi forta pe Mina, odata si odata va manca ea legume, sper.
Sunt niste scumpi si Gruia si Amalia, macar "babetele" au papat bine!

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada... statia pe tanga???? super tare!

CosmyB

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

fetelooooooooooooooooooooooooooor
sunt in extaz
pranzul a debutat prost, fff prost. Nu a vrut dovlecel neam, nici cu ulei de masline nici fara. desi alaltaieri a fost amator de dovlecel, ieri a pupat putin azi delok.
Asa ca in disperare de cauza, am mixat repede un morcov si un mar, dupa parerea mea cam 160 ml, cam asa au iesit, nu am pus in recipient gradat ci in castronel.
A papat baiatul meu tot tot, s-a lins pe botic. Si mai vroia, nu am mai facut inca o portie si am scos de la frigider niste para pe care o facusem deja la steamer, a mai papat vreo 2 lingurite mici din ea. In total a papat cam un recipient din acela Avent de frucrte, cam 180ml
Nu i-am mai pus baveta ca se joaca cu ea si uita sa pape. Se mozolise tot pe hainute (avea o salopeta alba) am fost sa il schimb. El radea de nu mai putea. A chirait, ras, ceva de speriat, radea si el de cat a mancat.
Acum e pe jos, si-a pus singur Mozart la salteluta Tiny Love, cred ca a umblat la buton si l-a dat pe Mozart, ca sa digere (??), se chinuie sa scoata bateriile. E plin de energie...
E fantastic!!! Nu imi revin!!! Ce bine e sa pape asa copilul. Sper sa il tina.
Remarc ca nu suporta morcovul fiert sau facut la aburi dar crud aestecat cu mar crud a ras tot. Si fiind crud a iesit un piure nu fin, asa cum iese cel la aburi, ci mai grunjos asa. A papat fara probleme. Deschidea guritza si radea cu gura pana la urechi fara sa trebuiasca sa fac jocuri sa deschida gura.
A papat un morcovel si un mar. Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parera mea e ca e bine ca am revenit asupra morcovului ca uite ca se poate!!! Crud e si mai sanatos!!!

Cele care ati incercat si nu a mers, incercati crud, la noi e deliciu combinat cu mar.

Pacat ca nu era tati sa ne filmeze. Dar daca mananca asa in contiunuare va arat ce frumos papa si cum rade in timp ce papa.

Oana, cum si ce a papat David la pranz?

Oare ce ii mai dau maine? Tot fructe? Merge la 17hoo sa ii dau tot fructe?

Babytza, vezi ca venim din urma si in curand facem concurenta serioasa

sper

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cosmy, Carla a papat morcov cu albitura si carnita de pui, nu chiar de la inceput dar pe-acolo. Dupa aceea n-a mai vrut nimic portocaliu, nici o leguma, nik. Acum sper ca si-a revenit. Am facut pauza cateva zile bune cu legumele si cerealele, adica cu tot ce n-a mai vrut.

Ne-am intors de la medic - 67 cm lungime, 43.5 circumferinta craniana, 7500 g la 7 luni (asta dupa cantarul meu), doar 300 g luna aceasta. E bine si atat. Se cam contrazicea putin referitor la rahitism, ar exista ceva simptome la cap si torace dar fontanela e aproape inchisa, asa ca mi-a recomandat sa vorbesc cu un pediatru. Ea e medic de familie. Ma rog. Am sa chem pediatra acasa in zilele urmatoare, pana atunci poate ma hotarasc si ce fac cu Prevenarul. Apropos, voi il faceti?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nuuu Lumi e "Tatia pe tanga" Ada e total Teo

LE: Anca felicitari pentru bilant! Dar e ok cu greutatea mititica Noi nu facem Prevenar.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Gaia ce dulce e Radu cum doarme iar despre Teo tot ma tin sa-ti spun ca e un scump si un haios cu fascinatia lui pentru trenuri si metrou, poate il faci inginer . E superba varsta asta, de-abia astept sa "vorbeasca" si Mina asa.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput