Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
CD, pai voi si acum stati pe un butoi de pulbere.... adik fara acte.... iar madama aia nu e chiar draguta....
Laureta, sananate multa puiului!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Boo spune:
si ziua de azi a fost un esec total cu legumele. azi am facut alt experiment. dar cred ca pur si simplu i s-a pus pata si nu mai vrea nimic.
am incercat dovlecel simplu, cartof dulce simplu, morcov simplu (pe care din borcan il mananca) - nu a mancat nimic; toate astea in combinatie cu lapte praf - a luat cateva lingurite LP + cartof dulce, dupa care nu i-am mai trebuit. am deschis un borcan de mar simplu si l-am combinat cu morcov de la mine, iar a luat cateva lingurite si gata. si am zis sa ii dau borcanelul cu morcov + cartof la sfarsit, ca pe asta il mananca sigur. NADA, nici pe asta nu l-a mai vrut .. si nici san.
Cred ca luam o pauza de 2-3 zile, ca eu nu mai pricep nimic din ce vrea si ce ar trebui sa fac.
Si daca mai ziceti ca ninge ma deprim definitiv !!! Daca nu vine primavara aia odata eu cedez psihic. Nu mai suport frigul asta. De ce m-au pacalit astia la TV si mi-au zis ca in martie vor fi si 20 de grade??
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Noi tocmai am papat 90 gr Robi si respectiv 70 gr Edi de piureut cu morcov, pastarnac si dovelecel... bietul Edi, ar mai fi papat, dar a obosit mancand si a adormit!!! N-am mai vazut asa ceva, a adormit cu piureul in gurita, sa vedeti cum m-am chinuit sa il scot sa nu se innece cu el in somn... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Lumi am vazut filmulete cu copii adormind la masa la Camera de ras,cred ca asa a fost si puiul tau...f tare
LE:Pe youtube sunt o gramada..sunt asa de dulci
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
Laura, Luminita, Laureta, CD, Sabinel
O sa-l schimb, insa abia am inceput, tot ce introduc nou trebuie sa fie incercat 3-4 zile, acum la rand e urzica, deci nu am prea multe variante. Plus ca eu inca mai cred ca el nici nu stie sa inghita, oare e posibil?
Cum se face avocado, piure pur si simplu? A incercat cineva cu succes?
Sabinel, nici mie nu mi se pare Amalia prea tristutza la morcov, dar poate nu e relevanta poza. Da, lasa ca trecem noi si de asta, intr-adevar, tzitzi is the best, e greu greu greu acum sa vrem si altceva ..
Eva, am citit si la voi, cam asa chinuiala si aici, numai ca la 4 maini, adica am adus intariri - mama: una face circul si ii scoate manutele din gura, cealalta indeasa lingurita si aduna iar si iar si iar ce curge afara din guritza
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
CD27 spune:
Laura ma gandeam ca poate ar bea mai mult lapte daca ii dau milumil din ala vanilat si ma mai gandeam ca poate ala nu trebuie aruncat dupa jumate de ora decand l-am facut
De mutat ne mutam, trebuie, aici mai avem platit pe aprilie, dar in jur de 20 aprilie trebuie sa avem deja altceva unde sa incepem sa ducem bagajul, am inceput sa caut, in we cred ca mergem la o vizionare
Propunerea cumnatei e un fel de praf in ochi, noi am stat impreuna vreo 2 luni inainte sa nasca ea si apoi am ramas eu insarcinata si am mai stat vreo 2-3 luni, era groaznic, nu aveam camera noatra, dormeam in sufragerie unde ei stateau pana tarziu la tv, trebuia sa ne schimbam in baie cand veneam de la munca (eu, ca sotul s-a enervat si si-a dat nadragii jos de fata cu ei, dar nu i-a deranjat). Si in plus sunt sigura ca nu stau ei in provincie mai mult de o luna, acolo nu sunt magazine, restaurante, terase
Nu stiu daca sa scot baiatul sau nu, pare ca s-a inseninat dar un nor negru e undeva in departare
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
tzitziri spune:
Era asa de frumos azi pe la 10 si pe la pranz s-a facut asa urat
Vreau caldura aia de o promisesera
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
sabinel spune:
laura, nerantula, amalia e doar portocalie trista nu.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Plus ca eu inca mai cred ca el nici nu stie sa inghita, oare e posibil? |
da, cu siguranta nu stie... nici ai mei nu stiau la inceput, 'ne-am antrenat' 2 saptamani cu lingurita cu LP, din 3 in 3 ore, la fiece masa, apoi inca o saptamana cu lingurita de cereale, apoi vreo 2-3 zile cu morcov si abia apoi pot spune ca au inteles cum e treaba cu inghititul... deci greu la noi....
hai nu fii trista, o sa fie bine!
Laura
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Nerantula ce i-ai dat mami de nu ii place? Da-i ceva bun puiului
Andreea_and nici Maya nu e incantata de morcov? Dar cine e?
Sunt curioasa este vreun bobocel care papa morcov simplu facut de mami??? daca este parca soricelul nostru a papat la inceput?
Boo eu zic sa faci o pauza cu legumele. Poate sa introduci altceva sau sa combini legumele cu smantana cum ziceau fetele sau cu branzica
Denisa voi ce ma faceti? Papa puiul?
Simo iar te-ai ascuns? Ce face Tudorica?
Pozici
Mamica deMaya
CosmyB. spune:
Lumi gemeneii tai sunt campioni la legume! Ce dulce trebuie sa fie bebe Edi adormind cu mancarea in gura
CD ati gasit unde sa va mutati. Ce bine! Noroc cu cumnata-cotoroanta
Pozici
Mamica deMaya