Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Noi am mancat cartof dulce cu piept pui blenduit...un deliciu

In Colentina nu ninge....stau si ma holbez pe geam dar nu e nici un fulg

Kid si Sanziana bine ati revenit

Anca felicitari pt ca a mancat Carla...incet incet

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fimiu m-a pacalit ca vrea papa (face un zgomot din buze, se linge cumva pe botic asa ma anunta) i-am facut un bib de lapte si cum i l-am dat s-a culcat
La 12 a mancat, pardon, baut aprox 100 ml mar, branzica si cereale

M-a sunat cotzomarla de cumnata sa-i ureze lui Robi si asa ne-am gasit si chirie gratis dar ar insemna sa stam cu bagajul la usa, gata sa fugim in orice zi/seara/noapte. Mai exact, ei s-au decis sa nu mai stea pe banii socrilor in bucuresti (cum stau de peste un an) ci sa stea pe aceeasi bani in provincie la socrii cateva luni Ce noroc a dat peste noi

Laura ati schimbat deja lapticul sunteti mari, noua ne-a zis ca la 3 zile dupa vaccin incepem si tocmai luni facem vaccinul, ma bate asa un gand sa schimb de tot cu milumil dar nu cred ca o sa fie dr de acord

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu nu va mai povestesc cum e cu diversificarea, doar www.flickr.com/photos/30462666@N03/3367145021/" target="_blank">va arat .. uitati-va la ochisorii lui

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu nu va mai povestesc cum e cu diversificarea, doar www.flickr.com/photos/30462666@N03/3367145021/" target="_blank">va arat .. uitati-va la ochisorii lui

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

iubirea mica... uite-o si pe amalia portocalie.
or sa invete ei ce-i cu diversificarea asta pana la urma. nervii sa ne tina

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

oooo nerantula micul puiut da-i mami ceva mai bun

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor, am primit mesajul asta pe mess...nu stiu daca e spam sau e pe bune, dar m-am gandit ca rau nu face:

"te rog, d#259; sfoar#259; în #355;ar#259; dup#259; grupa AB > pozitiv...Dac#259; cineva e dispus s#259; doneze sânge...pentru o > feti#355;#259; cu leucemie... Este la spitalul Fundeni > (Bucure#351;ti), are 9 ani...#351;i pân#259; la opera#355;ie face > transfuzii zilnice. Altfel moare. ID: nico_popac ! M#259;car > d#259; mai departe Ing. SORIN PAUL CORNĂ#354;EANU Email: > cornateanu_sorin@yahoo.com Tel: 0724.15.88.36. "

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Azi incercam sa ajungem la Dr Stanciu sa vedem ce ne zice de mucisori si lipsa poftei de mancare. Ma gandesc daca i se trage de la vaccinul de 6 luni, a trecut fix 1 sapt.
In rest e vesela rade se tareste normal ca in fiecare zi

Unde ninge bre? glumiti nu?

nerantula e superb puiul suparici de la papa

Babytza parca te si vad cum incerci sa faci poza

Merg sa incerc sa i dau legumele astea

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

La multi ani Falkone, Mikul, Petru&Pavel!

Boo, babytza, Eva felicitari pentru dintosi!

Babytza multa sanatate mamei si sa o ajute Dumnezeu sa se poata bucura de nepotii ei cat mai mult timp.

Ramona condoleante!

Lucutta, Nocom, Musette, Laureta, Nikolici multa sanatate puilor!

Luminita tare dulci sunt gemenii in scaunelele lor! Felicitari pt progrese!

Eva mi-a placut cadoul tau dar mai ales prezentarea. Bine ca ati scapat cu bine de vaccin, noi deabia saptamana viitoare o vom chema pe dr ca am intarziat cu rotarixul luna trecuta.

Laura, Anca, Cosmy

Babymom daca gasesti un remediu care functioneaza pt cele doua probleme sa-mi spui si mie. Oare drojdia se poate lua daca alaptam?

Ieri i-am dat Minei suc de mar+suc morcov cu pulpa, pe la 15, a papat cam 50ml (dat cu lingurita intai, apoi a baut direct din recipientul avent). Dupa asta a stat la san 40 minute, ea care sta 15-20min maxim. Seara pe la 10 a vomat laptic cu niste chestii mici portocalii, dupa atatea ore inca avea morcovelul in stomac??? Eu cred ca nu ii prieste deloc morcovul, cand ii dadeam piure avea probleme cu kk cu mucus, diaree, acum asta...Azi i-am dat suc mar+suc para, sper sa fie ok, a papat doar 30ml. As incerca si niste supa cand se trezeste, sa vedem daca vrea.

In pantelimon nu ninge dar nici nu ma incumet sa ies, offff vremea asta...

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Roxana de ce vrei sa schimbi laptele?Bravo Robi ca ai mancat,asa fa-i o surpriza frumoasa mamei de ziua ta...Deci va mutati??

Ce trist e Gruia..tot mai bun e laptele de la mami

Amalia nu pare trista doar mirata

Laureta sa veniti cu vesti bune

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Noi tocmai am papat 90 gr Robi si respectiv 70 gr Edi de piureut cu morcov, pastarnac si dovelecel... bietul Edi, ar mai fi papat, dar a obosit mancand si a adormit!!! N-am mai vazut asa ceva, a adormit cu piureul in gurita, sa vedeti cum m-am chinuit sa il scot sa nu se innece cu el in somn...

Hm, deci numai noi iubim morcovul si pastarnacul...? E adevarat, de ieri le-am pus si ulei de masline, dar ei il papau oricum si asa....

la 17.00 mai incercam cu morcov ras, le-a placut asa de mult de dimineata...

Babytza, hai cu poza aia ca nu mai pooot!

Ada, noi cand am trecut de la preNAN la NAN1, ca noi am fost prematuri, am luat-o treptat si asa vreau sa fac si acum, caci la 6 luni trecem pe NAN 2. Ca sa fii tu sigura ca e ok, eu asa zic, s-o iei treptat....

Nerantula, of, ce moaca trista are mititelu'.... lasa mami, ca o sa invete el si o sa ii placa. Dar eu zic sa schimbi mereu leguma, daca nu ii place, alta si alta, pana o gasesti pe aia minune... mult doi ochisori albastri.

Andrea_and, multam mult de aprecieri!

La noi nu ninge, bre.... in Dristor... eram f hotarata azi sa iesim cand am vazut soare, ca a venit si mama pe aici, dar pana la urma am decis sa nu ne riscam.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput