Viata in Germania (55)
Raspunsuri - Pagina 8
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Celesta, ma bucur ca ne cunoastem,sincer,nu-mi mai amintesc care Carmen,eu la Gen 5 am fost doar pina in clasa 4 inclusiv si e muuult de atunci. Adica imi amintesc de o Carmen cu care am fost si la liceu dar ea avea numai un frate asa ca nu poate fi ea . Nu pot sa iti scriu pm ca nu il ai activat,se merge in meniul din stinga la mesaje private si in ultima casuta,options,click si activezi. Eu ajung acasa miine seara si cel mai probabil pe forum voi intra joi seara. Alina,mami de printesa si baby |
Ai avut dreptate cu PM, am facut dupa indrumarile tale si a functionat. Multzu
Nu am stiut ca ai fost numai pana in cls a IV a la generala 5. Slabe sanse sa-ti amintesti de mine pt ca si eu imi amintesc greu de generatiile de dupa. Mai ales ca eu am plecat din Onesti la 18 ani la facultate si dusa am fost... De Onesti ma mai leaga numai parintii care mai locuiesc acolo, orasul imi pare de fiecare data schimbat si nu mai recunosc nimic din copilaria mea pe acolo
Mai vorbim cand revii
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
helbi spune:
citat din mesajul lui liutzica Alina(copiloi), Helbi Multumesc pentru indrumari le copiez intr-un doc sa am ca ghid Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Lia, uite aici site-ul de la Märchen Paradies sa-tzi faci o idee. Chiar merita:
http://www.maerchenparadies.de/
Yasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liutzica
multumesc celesta pentru recomandari o sa tin cont de ele in alcatuirea itinerariului pt Heidelberg. Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Pt. copii as adauga gradina zoologica din Heidelberg.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
Ai avut dreptate cu PM, am facut dupa indrumarile tale si a functionat. Multzu Nu am stiut ca ai fost numai pana in cls a IV a la generala 5. Slabe sanse sa-ti amintesti de mine pt ca si eu imi amintesc greu de generatiile de dupa. Mai ales ca eu am plecat din Onesti la 18 ani la facultate si dusa am fost... De Onesti ma mai leaga numai parintii care mai locuiesc acolo, orasul imi pare de fiecare data schimbat si nu mai recunosc nimic din copilaria mea pe acolo Mai vorbim cand revii „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” |
Si eu am plecat din Onesti in '91,tot la facultate de unde veneam rar acasa in vizite si tot dusa am fost si de aproape 10 ani sunt aici.Parintii mei locuiesc incA acolo,insa si pe-aici ,ne mai ajuta cit mai pot,in plus,sunt tare lipiti de fiica-mea si le face mare placere sa-i fie in prejma,sa fie niste bunici adevarati .Chiar vineri vine tata .
Insa,totusi mai am niste prieteni/prietene vechi din Onesti(nu mai locuiesc acolo)cu care tin legatura.
Hai ca ne mutam pe pm daca zici ca l-ai activat .
Alina,mami de printesa si baby
liutzica spune:
Lia, uite aici site-ul de la Märchen Paradies sa-tzi faci o idee. Chiar merita:
http://www.maerchenparadies.de/
Andreia
[/quote]
Yasmine, Helbi , multumiri pt preocupare.
Andreia (Helbi) cum de mi te-ai adresat cu Lia ? (asa-mi zice toata lumea!)
Am schimbat cateva pm cu tine dar nu-mi amintesc sa ma fi semnat asa, sau?
helbi spune:
Andreia (Helbi) cum de mi te-ai adresat cu Lia ? (asa-mi zice toata lumea!) Am schimbat cateva pm cu tine dar nu-mi amintesc sa ma fi semnat asa, sau? Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Am schimbat mail, dar ai uitat tu
liutzica spune:
Andreia
Ma semnam Liana, doar ca in adresa de mail aparea clar "lia",tocmai ce am verificat.
Oricum ai ochi buni si intuitie.
helbi spune:
citat din mesajul lui liutzica Andreia Ma semnam Liana, doar ca in adresa de mail aparea clar "lia",tocmai ce am verificat. Oricum ai ochi buni si intuitie. Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Ochi buni n-am deloc Cu intuitia stau inca bine Sa ne pov. cum ti-a placut in Heidelberg. Nu mai am adresa ta de mail ca-tzi trimiteam pozele de anul trecut facute acolo. Oricum, merita vazut orasul!