Viata in Germania (55)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina spune:
Paste fericit!
Sa va aduca Iepurasul sanatate si tot ce va doriti!
Alina,mami de printesa si baby
blackpanterro spune:
Paste Fericit!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
noiembrie spune:
Un Paste fericit tuturor , sa fiti sanatoase , si lumina invierii sa fie in casele si in sufletele voastre!
Hristos a inviat!
misha-germ spune:
yasmine bine ai revenit printre noi...nu te mai vazusem demult.
La ce varsta dati voi copiii la scoala?
Alex al meu ace 6 ani in sept anul viitor si pentru cateva zile am inteles ca nu-l inscrie. Cred ca trebuie sa-l las sa se mai joace pana la 7 ani, ca doar va avea timp sa invete...
Va pup si sa aveti un Paste insorit!
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha-germ yasmine bine ai revenit printre noi...nu te mai vazusem demult. La ce varsta dati voi copiii la scoala? Alex al meu ace 6 ani in sept anul viitor si pentru cateva zile am inteles ca nu-l inscrie. Cred ca trebuie sa-l las sa se mai joace pana la 7 ani, ca doar va avea timp sa invete... Va pup si sa aveti un Paste insorit! miki-mami de trei muschetari! "Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cat mai multi oameni" Diderot blog-Andy! Reda zambetul copiilor ! |
Intereseaza-te bine misha. Daca face 6 ani in septembrie este "kann-Kind", adica poate sa mearga la scoala in anul respectiv.
Mie mi l-ar fi luat pe Andreas la 5 ani si 3/4, ca e nascut pe
30.11.2002 si era "kann-Kind", dar nu l-am dat, va merge la 6 ani 3/4. In schimb Yasmin e nascuta pe 02.08.2004, si din septembrie 2010 va merge la scoala ca e "muss-Kind".
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
misha-germ spune:
Merci Yasmine, cred ca daca faci nu stiu ce cerere de primire vor tine cont, dar Alex va avea atunci 5 ani si 11 luni si cred ca il dam la 6 ani si 11 luni. Am o prietena care i-a parut rau ca a dat copilul mai devreme la scoala, ca nu face fata la unele materii.
MA bucur si pentru Andy, cel operat ca aprimit din august o gradinita speciala, unde vor fi 5 copii intr-o grupa, si gardinita care chiar m-a impresionat. Ca la Alex nu e asa dotata, dar asta are camera de pictura, camera de muzica, de sport, plus ore de logopedie, etc.
Vine buss-ul si mi-l ia la 7 dim si il aduce la 16, timp in care si doarme si mananca acolo. Este super programul...Primaria cica ar plati 1800 euro pe luna pt el, si mie imi va reveni o suma mica.
Am ramas surprinsa ca se implica destul de mult statul...
Multi