Viata in Germania (55)
Raspunsuri - Pagina 7
genia spune:
cu intirziere, paste fericit celor care il sarbatoresc si la multi ani pt toate florile.
liutzica spune:
celesta
vad ca esti din Heidelberg
Fa-mi te rog o reomandare a ceea ce este frumos de vizitat acolo(pentru 2 adulti+copil 2 ani in special).
Colegii de muca ai sotului meu i-au spus ca este cel mai frumos oras apropiat de frankfurt, deci vrem sa mergem intr-o sambata cat de curand posibil.
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina celesta,activeaza-ti pm-ul,am vazut ca esti nascuta in Onesti ca si mine,mai stii,poate ne cunoastem?!Tu esti cu vreo 4 ani mai tinerica dar totusi... Celor care sarbatoresc miine:Paste fericit! _ Alina,mami de printesa si baby |
Alina, nu stiu cum sa activez PM, ai incercat sa-mi scrii si nu merge?
Eu cred ca la mine nu merg toate functiunile pt ca is la inceput si majoritatea sunt blocate.
M-am uitat la albumul tau, ne cunoastem cel putin eu pe tine, am fost la aceasi generala (nr 5), iar sora mea (Carmen) ti-a fost colega
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liutzica celesta vad ca esti din Heidelberg Fa-mi te rog o reomandare a ceea ce este frumos de vizitat acolo(pentru 2 adulti+copil 2 ani in special). Colegii de muca ai sotului meu i-au spus ca este cel mai frumos oras apropiat de frankfurt, deci vrem sa mergem intr-o sambata cat de curand posibil. Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Asa si este, e un oras superb, m-am indragostit de el de prima data de cand l-am vazut. Eu il asociez cu Brasovul, unde am trait 10 ani si unde ma simt ACASA in Romania.
Heidelberg e un oras universitar vechi, istoric, deci te vor incanta constructiile vechi. Pentru copii nu cred sa fie ceva special de vazut sau facut, in schimb adultilor le va face placere -cred - sa se plimbe pe Fußgängerzone, sunt multe terase si magazine de souveniruri (pt o bere buna recomand Vetter´s (e un brauerei foarte rustical pe langa catedrala). Sa nu care cumva sa ratati vizitarea Heidelberg Schloss-ului. Ce recomand de asemenea este o plimbare cu vaporasul pe Neckar, plecare din Heidelberg catre Neckarsteinach... mirific
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
liutzica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
Asa si este, e un oras superb, m-am indragostit de el de prima data de cand l-am vazut. Eu il asociez cu Brasovul, unde am trait 10 ani si unde ma simt ACASA in Romania. Heidelberg e un oras universitar vechi, istoric, deci te vor incanta constructiile vechi. Pentru copii nu cred sa fie ceva special de vazut sau facut, in schimb adultilor le va face placere -cred - sa se plimbe pe Fußgängerzone, sunt multe terase si magazine de souveniruri (pt o bere buna recomand Vetter´s (e un brauerei foarte rustical pe langa catedrala). Sa nu care cumva sa ratati vizitarea Heidelberg Schloss-ului. Ce recomand de asemenea este o plimbare cu vaporasul pe Neckar, plecare din Heidelberg catre Neckarsteinach... mirific „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” |
multumesc celesta pentru recomandari
o sa tin cont de ele in alcatuirea itinerariului pt Heidelberg.
copiloi spune:
liutzica, dau copy paste aici la ce am scris mai demult pe PM unei alte fete de pe forum. Sper sa te ajute:
Centrul este Bismarckplatz, de unde incepe zona pietonala: die Hauptstrasse, care duce pana spre Schloß. La Schloß se poate ajunge pe jos, sau cu Bergbahn-ul. Cu Bergbahn-ul se poate urca si mai sus de Schloss, pana la Molkenkur iar de aici pana sus de tot, la Königstuhl, se merge cu un fel de mocanita. E interesanta urcarea. La Königstuhl e un fel de parc. Exista amenjat si un Märchenparadies pentru copii.
Pe malul celalalt fata de Schloss este Philosophenweg, o carare serpuita care merge de-a lungul Neckar-ului. Daca aveti chef de o mica drumetie, puteti incerca si aici.
Alina
helbi spune:
Alina
Liutzica, asa e cum zice Alina. Sus e un parc mare unde copii au destule posibilitati de distractie. Märchenland-ul e f frumos. Eu am fost anul trecut in mai cu fata, avea 8 ani atunci si s-a simtit f bine in parc. Am "pierdut" citeva ore pe-acolo.
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
Alina, nu stiu cum sa activez PM, ai incercat sa-mi scrii si nu merge? Eu cred ca la mine nu merg toate functiunile pt ca is la inceput si majoritatea sunt blocate. M-am uitat la albumul tau, ne cunoastem cel putin eu pe tine, am fost la aceasi generala (nr 5), iar sora mea (Carmen) ti-a fost colega „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” |
Celesta,
ma bucur ca ne cunoastem,sincer,nu-mi mai amintesc care Carmen,eu la Gen 5 am fost doar pina in clasa 4 inclusiv si e muuult de atunci.
Adica imi amintesc de o Carmen cu care am fost si la liceu dar ea avea numai un frate asa ca nu poate fi ea .
Nu pot sa iti scriu pm ca nu il ai activat,se merge in meniul din stinga la mesaje private si in ultima casuta,options,click si activezi.
Eu ajung acasa miine seara si cel mai probabil pe forum voi intra joi seara.
Alina,mami de printesa si baby