Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll

Genia, peste tot notele sunt de la 1 la 6 .

Nicoll

nicoll, m-am uitat pe site-ul unversitatii unde vrea sa mearga baiatul meu si nota minima la matematica normala este 10, iar la matematica avansata este 8, de aceea am ajuns eu la concluzia ca poate la bac sint alte note, nu de la 1 la 6. mai cercetez...
iti multumesc mult, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna fetelor,
Va rog sa ma scuzati ca ma bag aiurea in subiectul vostru, dar as vrea sa va intreb daca ma puteti ajuta cu o traducere de 5-6 randuri din germana in romana. V-as fi tare recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Genia, pentru admiterea la facultate in Germania se va echivala diploma lui de bacalaureat dupa sistemul german si va primi un "Anerkennungsvermerk". Cel putin asa este in Hamburg. Echivalarea se face de catre o anumita autoritate, aici nu pot sa te ajut ca depinde de la Land la Land.
Exista o formula de calcul, pentru echivalarea notelor:
(10-nota respectiva /10-5)x 3 + 1. Semnul /inseamna fractie.
Un exemplu: Pentru nota 8 calculul este : (10-8/10-5)x3+1 = 2,2

Iti dau si tabelul de echivalare : 10(1.0), 9(1.6),8(2.2),7(2.8),6(3.4),5(4.0).Notele in paranteza sunt cele germane,cred ca se intelege.
Iti recomand sa te uiti si pe site-ul www.anabin.de

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Salutare fetele din Germania (si nu numai),
Am scris si la subiectul Mamici in Germania, scriu si aici pt cele care nu intra dincolo

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Buna fetelor,
Va rog sa ma scuzati ca ma bag aiurea in subiectul vostru, dar as vrea sa va intreb daca ma puteti ajuta cu o traducere de 5-6 randuri din germana in romana. V-as fi tare recunoscatoare

Mihaela

Buna Mihaela,
Eu sunt noua pe forum, dar te ajut cu placere. Trimite-mi pe MP textul si il traduc.

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Cu echivalarea asta a notelor in sistemul german, nici eu nu am inteles-o cum se face exact......dar ce stiu e ca la facultate (cel putin la universitatea unde am fost eu) nu existau decat notele: 1, 1.3, 1.7, 2, 2.3, 2.7 usw.

Doar la media finala (aia de scrie pe diploma) puteau sa apara note gen 2.2, 2.5 etc.

Nu stiu daca ajuta pe cineva, dar nah...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

va multumesc mult pt raspuns, panseluta si copiloi.
acum scoala europeana este in vacanta, dupa aceea voi vorbi cu diriginta clasei sa ma lamureasca cel mai bine. am auzit ca la bacalaureat notele sint de la 1 la 15, dar nu sint convinsa suta la suta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna fetelor,va rog mult sa-mi spuneti cum pot sa intru pe situl metro din Germania.Va multumesc si sa nu radeti de mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

bursucelul,adresa de la metro :www.metro.de
Sper ca iti e de folos,eu nu am ost decit o singura data la Metro in Germania .

celesta,activeaza-ti pm-ul,am vazut ca esti nascuta in Onesti ca si mine,mai stii,poate ne cunoastem?!Tu esti cu vreo 4 ani mai tinerica dar totusi...

Celor care sarbatoresc miine:Paste fericit!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

PASTE FERICIT pt cine sarbatoreste maine!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput