Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll

blackpanterro spunei pediatrei la care mergeti sa-ti dea reteta pt "Inhaliergerät" si atunci nu trebuie sa platesti nimic, doar garantia care o primesti inapoi cand returnezi aparatul la farmacie. Apropo garantia a fost la noi 70 euro, poate asta ai platit si tu, uita-te bine pe formular.
Noi l-am primit pe reteta de vreo 2 - 3 ori si fiindca L. nu reusea sa scape de tuse ne-a prescris unul permanent (adica am primit unul nou care il avem acum mereu acasa si nu trebuie sa-l ducem inapoi plus un set nou, si a platit casa de asigurari tot)
Din fericire L. a avut doar o data bronsita, dar asa cum spui tusea asa rau si parca nu primea aer si inhalatul cu apa sarata si salbutamol facea minuni, si asta l-a scutit si de luatul altor medicamente sau siropuri.

Multa sanatate

Nicoll

Exact asta stiam si eu de la prietena mea.Ca a primit absolut gratis unul permanent,l-au folosit in mai multe rinduri,vreo 2 ierni.Prin februarie s-a stricat si i-au scris altul tot permanent,tot a platit casa.

Black,voi ce asigurare aveti?

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

tumpi eu ajung cu vaporul in koln si stau duminica, te bagi la o intalnire?

adriana sanatate baiatului

nelis, multa bafta

hei vikingo nu te-am mai vazut demult, ce-ti mai face insula ?

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Simona, cu cea mai mare placere.Vb cu consortu din dotare sa vad ce planuri avem maine.

Doar sa-mi spui unde ancorati voi.Inca nu suntem familiarizati cu orasul, da macar un pc de reper si va gasim noi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am platit garantia 25 euro inafara de cei 70. O sa mearga sotul la biroul Tricare(asta e asig. noastra, Alina) si o sa ne deconteze banii pt ca a fost regim de urgenta.Apoi o sa ma duc la dr nostru la baza sa vad daca pot obtine unul ca am vazut ca aparatele astea sunt gratis si in US.
Ce sa fac nu am stiut, asta este, tot ce am vrut e sa il fac e Aidan bine.Azi e mult mai bine ca ieri, maine mai bine ca azi :), sper.Acum e ok, are muci la greu si cam atat. O sa ii tot fac inhalari de 4-5 ori pe zi.

Multumesc fetele!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Black,succes,sigur rezolvi daca si in US is gratis.Sanatate multa lui Aidan,sa se faca bine rpd.

Vikinga,am auzit si eu la radio ca paracetamolul se da pe reteta.F bine,stiam ca in exces da si insuficienta renala,oricum noi nu luam paracetamol decit extrem de rar.

Yasmin,unde va mutati,tot in apropiere?

Weekend fain!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

tumpi ti-am trimis mesaj

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Ma bucur sa va regasesc fetelor!
Ne-am intors din Romania joi seara, dar inca nu ne-am revenit dupa drumul luuung (stiu ca multe dintre voi mergeti mult mai departe de Arad, dar si asa este destul).
Am calatorit cu bine, desi aveam emotii pentru cea mica, asta fiind prima calatorie de anvergura cu masina.
Am oprit doar de 2 ori (granita Austria si la km 89 Ungaria) fiindca a fost cumintica sau a dormit si nu am considerat necesara pauza.
Romania este la fel ca acu 1 an, doar ca in Arad s-au construit vreo 6 sensuri giratorii si unde trebuia si unde nu :).
Dupa ce am trecut vama la Nadlac era sa ne intre brusc un caine sub roti:).
Drumul Nadlac-Arad este in (re)construsctie, se merge oribil si ne-au sarit cateva pietre in masina, deci daca aveti drum in tara iesiti pe la Turnu.
In schimb m-am rasfatat la manichiura-coafor si doamnele de acolo sunt asa dragute mai ales cand vine vorba ca esti din strainatate :)).
Ah, si am avut o mare pauza in a avea grija de fiica mea. Bunicii s-au bucurat si eu la fel, doar ca somnul de amiaza l-a cam sarit, interesul pt nesomn fiind de ambele parti!
Cam atat deocamdata din calatoria in Ro.
Va doresc Paste fericit!

Nelis, imi pare tare rau de esecul in tratativele cu Germania. Poate da Domnul ceva mai bun pentru voi. Tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna fetelor,
baiatul meu este in ultimul an de liceu la scoala europeana, unde notele sint de la 1 la 10. stiu ca in germania, la liceu notele sint de la 1 la 6, dar nu stiu daca notele la examenul de bacalaureat sint tot de la 1 la 6. ma intereseaza pt inscrierea la facultate.
voi stiti ceva de notele astea?
va multumesc anticipat la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Black,succes,sigur rezolvi daca si in US is gratis.Sanatate multa lui Aidan,sa se faca bine rpd.

Vikinga,am auzit si eu la radio ca paracetamolul se da pe reteta.F bine,stiam ca in exces da si insuficienta renala,oricum noi nu luam paracetamol decit extrem de rar.

Yasmin,unde va mutati,tot in apropiere?

Weekend fain!

_

Ne mutam la "dumnealui", langa Heilbronn, casa mea am pus-o in vanzare. Buba e ca "dumnealui" e pasibil sa fie avasat in job si sa trebuiasca sa plece la Viena, si sa faca naveta saptamanal cu avionul, da asta e, cit timp merge plata, om trece si peste asta.
Va pupez!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Genia, peste tot notele sunt de la 1 la 6 .

Nicoll

Mergi la inceput