Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Tina, pe süddeutschezeitung.de era la un moment dat o grila de salarizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Buna dimineata fetele, sa aveti o saptamana buna.
Pentru mine nu etse tocmai asa...pentru ca se pare ca am luat teapa si nu mai plecam (asta in conditiile in care trebuia sa fim plecati)...oamenii au inceput sa se balbaie si sa ne amane...asa ca nu ne ramane decat sa cautam in alta parte...uf daca ar fi un pic mai usor.
Sper sa gasim altceva repede....si sa fie ok si sa am vesti ....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Simona,printesa roz,va rog eu frumos sa scrieti despre case,renovari,contracte la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111372

Vor intra fetele care au ceva de spus,de ajutat,de intrebat,depinde de noi sa tinem un subiect interesant si informativ,daca scriem si aici,e greu de sintetizat informatiile.

Yasmine ,multumesc pt felicitari.Voi ce mai faceti?

Andreia ,multumim ca ne-ai deschis subiect .

Seara faina!

_
Alina,mami de printesa si baby

Alina, noi bine, ne pregatim de renovat si de apoi de mutat la prietenul meu, copiii cresc, Andreas merge anul asta la scoala, Yasmin la anu. Suntem pe baricade, si "avansam inainte".

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nelis, eu va urez bafta in continuare, sper sa va indepliniti visurile.

Alexandra, da stau in Köln.Poate cand mai popositi prin zona dau o sarma

Ma bucur ca in sfarsit vine primavara, si ieri si azi a fost asa de frumos afara, la soare au fost si 18 grade.Dimineata e mai rece, dar e soare si compenseaza foarte mult.

O pprimavara minunata va doresc, iar azi cu cat mai putine pacaleli.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ati auzit ca de acum paracetamolul va fi dat doar cu reteta? Mie mi se pare o treaba buna, parca prea se lua medicamentul asta intr-o veselie, fiind considerat inofensiv. In sarcina mai ales era prescris cu usurinta, nah si uite ca au descoperit ca in anumite conditii iti poate face ficatul franjuri. Ba chiar in sitautiile cind e combinat cu alcool(ok nu e ideal, dar poate ca mai sunt barbati care mai iau cite o pastila dupa 3 beri, nu cred ca e o situatie atit de imposibila) se poate ajunge la imbolnavirea grava a ficatului chiar de la o zi la alta. Cred ca ati auzit si voi de cazul ala discutat recent despre acea femeie ce a luat o perioada mai lunga, de citeva sapt cred, cite un paracetamol in fiecare zi si la ce s-a ajuns dupa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Tina, pe süddeutschezeitung.de era la un moment dat o grila de salarizare.

Andreia

am completat un formular cat casa si apoi n-am vazut nik:( N-am gasit nicaieri, decat pt product Manager niste joburi scoaze la mezat. mai caut...
Yasmine, hihi, avem amandoua din toamna 2 scoleri in casa. O sa fie funny:))

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor, ajutati-ma va rog. Aidan are bronsita si aseara am fost la urgenta cu el ca abia respira, i se tot taia respiratia. Acolo i-au facut inhalari cu un aparat ce se baga in priza si medicamentul se transforma in aburi pe care ii inhaleaza.
Pe net, am vazut ca se cheama nebulizer. Am intrebat dr daca se poate cumpara si a spus ca da dar se poate si sa il inchiriem de la farmacie.
Intrebarea este cat costa inchiriatul sau si mai bine cumparatul?
Pe Amazon l-am gasit in jur de $60-$70 si il vom cumpara daca nu reusim sa il luam din oras dar trebuie sa asteptam vreo saptamana si nu putem sta asa de mult fara inhalari.Momentan ia niste picaturi echivalente cu cele pt inhalator dar nu sunt la fel de bune.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetelor, ajutati-ma va rog. Aidan are bronsita si aseara am fost la urgenta cu el ca abia respira, i se tot taia respiratia. Acolo i-au facut inhalari cu un aparat ce se baga in priza si medicamentul se transforma in aburi pe care ii inhaleaza.
Pe net, am vazut ca se cheama nebulizer. Am intrebat dr daca se poate cumpara si a spus ca da dar se poate si sa il inchiriem de la farmacie.
Intrebarea este cat costa inchiriatul sau si mai bine cumparatul?
Pe Amazon l-am gasit in jur de $60-$70 si il vom cumpara daca nu reusim sa il luam din oras dar trebuie sa asteptam vreo saptamana si nu putem sta asa de mult fara inhalari.Momentan ia niste picaturi echivalente cu cele pt inhalator dar nu sunt la fel de bune.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Adriana, eu am fost la un moment dat cu Miruna in situatia asta (acum vreo 3 ani) si imi amintesc ca la farmacie imi cereau 25€/saptamana. Noi am reununtat la inhalari pt ca Miruna nu vroia deloc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult pt raspuns, am rezolvat.
Am fost la farmacie si am inchiriat aparatul dar a trebuit sa cumpar trusa cu furtun si masca.Am ramas socata de cat de scump a fost, 71 euro!!!! Apoi aparatul costa 2 euro pe zi...fffff scump, nu inchiriatul ci trusa.
Lui Aidan ii place tare mult sa inhaleze :)), cere sa tina el masca la nas si trage adanc aer in piept pana se termina solutia, vreo 8-10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

blackpanterro spunei pediatrei la care mergeti sa-ti dea reteta pt "Inhaliergerät" si atunci nu trebuie sa platesti nimic, doar garantia care o primesti inapoi cand returnezi aparatul la farmacie. Apropo garantia a fost la noi 70 euro, poate asta ai platit si tu, uita-te bine pe formular.
Noi l-am primit pe reteta de vreo 2 - 3 ori si fiindca L. nu reusea sa scape de tuse ne-a prescris unul permanent (adica am primit unul nou care il avem acum mereu acasa si nu trebuie sa-l ducem inapoi plus un set nou, si a platit casa de asigurari tot)
Din fericire L. a avut doar o data bronsita, dar asa cum spui tusea asa rau si parca nu primea aer si inhalatul cu apa sarata si salbutamol facea minuni, si asta l-a scutit si de luatul altor medicamente sau siropuri.

Multa sanatate

Nicoll

Mergi la inceput