Viata in Germania (55)
Raspunsuri - Pagina 3
helbi spune:
Liutzica, faceti pauze dese. Pe autostrada exista la multe Raststäte si Spielplatzuri. Vremea nu prea tine cu voi, dar sunt sigura ca piticei ii va prinde bine sa se dezmorteasca putin. Sper ca inoptati undeva, nu? Sau faceti drumul dintr-o bucata?
Atentie in zona Viena si Budapesta caci, desi sunt bine semnalizate "centurile", daca ai luat o alta "iesire" sau nu te-ai incadrat corespunzator, te trezesti in oras si de acolo itzi ia ceva pina iesi.
Pt copil, daca ai i-ai Vomex, ca la un asa drum lung, s-ar putea sa te trezesti cu surprize. Si nu uita de ceva antitermice pt orice eventualitate.
Deasemenea, i-ai carticica preferata, papusa sau ce-i e ei drag.......perinta pe care doarme......nu stiu, lucruri fara de care ea nu adoarme usor si cared o vor linisti.
Drum bun si sa revenitzi cu bine!
liutzica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi Liutzica, faceti pauze dese. Pe autostrada exista la multe Raststäte si Spielplatzuri. Vremea nu prea tine cu voi, dar sunt sigura ca piticei ii va prinde bine sa se dezmorteasca putin. Sper ca inoptati undeva, nu? Sau faceti drumul dintr-o bucata? Atentie in zona Viena si Budapesta caci, desi sunt bine semnalizate "centurile", daca ai luat o alta "iesire" sau nu te-ai incadrat corespunzator, te trezesti in oras si de acolo itzi ia ceva pina iesi. Pt copil, daca ai i-ai Vomex, ca la un asa drum lung, s-ar putea sa te trezesti cu surprize. Si nu uita de ceva antitermice pt orice eventualitate. Deasemenea, i-ai carticica preferata, papusa sau ce-i e ei drag.......perinta pe care doarme......nu stiu, lucruri fara de care ea nu adoarme usor si cared o vor linisti. Drum bun si sa revenitzi cu bine! Andreia |
Am vrea sa nu ne oprim peste noapte (noi mergem la Arad) ca se adapteaza foarte greu al locuri noi si sa nu schimbe doua locuri de dormit in asa scurt timp.
Multumesc pentru sfaturi Andreia!
Alina spune:
Liutzica ,drum bun,sa va intoarceti cu bine!Unde in Ro mergeti?
La multi ani !pt fetita,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.E berbecuta ca fiica-mea .
Gabi66,mai ai noutati?Daca tot a amintit tumpi,Vulpitza ta nu are la git zgarda cu nr de telefon?
Maraki,presupun ca baietelul tau merge la gradi,nu?Stiu ca multe gradi fac cursuri de inot,adica tu platesti,ei ii duc,ii aduc,ii pazesc pe-acolo.Tu ziceai ca stai in PEP?Stiu ca se fac cursuri de inot pt copii la Michaelibad.
Tumpi,multumesc .Ce mai faci?Cum te-ai acomodat?
Nelis,cind plecati?
Andreia,voi ce mai faceti?Cind luati vacanta?Tot in 3 aprilie ca si noi?Eu abia astept,m-am saturat de vremea asta oribila,de lapovita si frig,de geci groase,manusi,caciuli si fulare ,sper ca dupa vacanta trecem la haine subtiri .
Am plecat ca are fiica-mea o fetita in vizita si le dau sa pape.
_
Alina,mami de printesa si baby
helbi spune:
Liutzica, daca e vb numai de Arad, atunci faceti drumul dintr-o bucata. Noi acolo dormeam in drum spre Bucuresti sau chiar mai departe.
Alina, da, tot in 3 iau vacanta 2 sapt. Saptamina asta au avut Projektwoche, n.au facut ore, se pregatesc pt 2 spectacole cu tema Piratii, vineri. Si aici e o vreme de cacao...........m-am saturat!
gabi66 spune:
Liutzica...drum bun si cat mai uscat, au anuntat vreme urata si in Romania pana vineri, dar voi mergeti doar pana la Arad.Bafta pe drum!
Alina - a zbughit-o äla micu de langa sotul meu pe cand era afara, fugise la el din casa.Nu stiu ce s-a intamplat, era foarte speriat.La Tasso ne-am inscris online si au zis ca pe o raza de 20 km ei anunta tot ce se poate anunta.Acu`eu nu pot sa-i verific ...dar nu stiu de ce am o banuiala ca vulpita noastra a mers mult mai mult.Sper doar sa nu fie speriat si sa mearga la un om bun care sa-l duca la un tierheim, politie, undeva.
nelis spune:
Buna,
Pai noi stam ok cu actele....numa ca de la angajator primim numai amanari..si asta ne cam ingrijoreaza.Speram sa reusim ca aici am ramas fara job, si eu si sotul.
Citat: |
citat din mesajul lui liutzica Nelis cum stati cu actele pt venirea in Germania? Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
nelis spune:
Alinain mod normal trebuia sa fim pe drum acum...dar iata ca avem surprize...asteptam si saptamana asta si daca angajatorul nu face nimic..asta este suntem nevoiti sa cautam in alta parte...sa cautam o agentie de plasament...dar in romania ...cu agentiile astea nici nu stii ce sa crezi...au fost atatea tepe ca nu stii daca sa ai incredere.
Cert este ca tre sa plecam cumva...am ramas fara job...dar mai mult de atat aici in ro nu vom strange niciodata banii de care avem nevoie ...pentru noi..si pentru visul nostru de a avea un bebe.
va pup si va imbratisez
tumpi spune:
Gabi si eu tot online am inscris-o pe Mitzy la Tasso ,desi aveam formularele de la vet.Si dupa vreo 2 saptamani am primit toate documentele ei,plus formular in caz de pierdere, plus medalionul cu nr de inregistrare.Asa trebuia sa ai si tu.
Sper ca vulpita vostra sa fie pe maini bune care se gandeste la sufletele care o asteapta acasa si sa anunte gasirea ei.
Alina,cu acomodarea stau bine,asta nu este o problema pentru mine.Ce-mi place ca vremea e mai blanda ca in München.
Nelis, bafta cu jobul si sa rezolvati asa cum va doriti.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
DidiAlex spune:
Tumpi, esti in Köln? superb oras, mai ales vara..
noi de obicei stam in Klettenberg, cand mergem in vizita :)
Nelis, greu te-am zarit. Io is focsaneanca.
Bafta la acte!
tinatache spune:
intrebare: stie cineva ce salariu are un (junior) product manager?
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?