Viata in Germania (55)
Raspunsuri - Pagina 2
gabi66 spune:
Buna seara!
Dintre cele care aveti animale de companie, in afara de politie si Tasso , unde te mai poti adresa daca s-a pierdut "sufletelul"?
Cele din zona Regensburg daca vedeti un caine ca o vulpita sa-l strigati si sa incercati sa-l prindeti.Acum il cheama Fuchsie, dar pe numele romanesc in chema "äla micu´".Nu stiu daca mi se permite sa postez si poza!
http://i351.photobucket.com/albums/q441/gagauta66/Bild057.jpg
maraki spune:
Buna seara fetele,
Am o intrebare la cele cu copilasi mai maricei, stiti cumva daca dau copilul de 3 ani la innot, trebuie sa stau si eu cu el in bazin? Unde il pot da la cursuri aici in Munchen?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alina spune:
Gabi66,printeaza anunturi cu poza si pune cit mai multe,in cit mai multe locuri posibil si il poti posta si in ziarul local.
Eu de multe ori am vazut anunturi din astea,inclusiv pe la gradi dar cel mai des,pisicute,se pierd mai des.
_
Alina,mami de printesa si baby
nicoll spune:
Gabi66 dute la toate Tierheim din imprejurimi si intreaba-i daca nu cumva l-a dus deja cineva acolo, eventual lasa-le si o poza si nr de telefon. Stiu cateva persoane care si-au recuperat cainii de la Tierheim.
Nicoll
gabi66 spune:
Multumesc fetelor!M-am interesat la Tierhem-ul Straubing, dar nu prea stiu despre altele in imprejurimi.Problema e ca noi locuim in Augsburg, iar el s-a pierdut in Neutraubling.Daca va puteti inchipui un caine de Romania, cam cat o vulpe (de aici si numele) traversand A3.Si un sas dupä el!L-a mai si avertizat politia (cred si eu...sa traversezi autostrada).Nu stiu ce l-a speriat ca fugea catelul ca un apucat si l-au mai si latrat vreo 2-3 caini mari.La cat e de speriat sper sa stea sa-l prinda cineva.Exista o asociatie TASSO care cauta animalul in astfel de situatii si acolo ne indicau ceva formulare format A3, A4, A5, dar nu ne-au zis daca le impart ei, ni le trimit nou...in acest caz va trebui sa le trimitem inapoi in Neutraubling si sa-i rugam pe prietenii nostrii sa le-mparta ei.Si aici ninge, e viscol, la prietenii nostrii nu-i nimeni acasa sa vad cum e vremea...
multumesc!
tumpi spune:
Gabi, sper sa-l gasiti pe "ala micu" cat mai repede.Cand l-ati inscris la Tasso, tb sa va dea niste formulare,(eu asa am primit cand am inscris.o pe Mitzy) si poti lasa pe la vet-uri.Mai puteti pune afise si prin magazine, am mai vazut si la Edeka,Tengelmann cu animalute pierdute.Tasso de fel pune anuntul pe net, daca intri pe pagina lor ai sa vezi cate sunt din pacate unele sunt date disparute de luni de zile si nici pana acum nu au aparut.Eu sper sa apara al vostru cat mai repede.Poti ruga prietenii sa puna si ei afise la ei in zona, pe la veturi sa lase tot asa.
Eu prevemtiv pe langa medalionul de la zgarduta, i-am pus lui Mitzy si medalionul de la Tasso cu nr de inregistrare, asta pentru orice eventualitate.
Alina, felicitari pt domsor si sarcina usora in continuare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
liutzica spune:
Fetelor plecam in Romania maine, cu noaptea'n cap.
Este prima data cand mergem cu masina.
Imi este ceva teama pentru felul in care va reactiona fetita mea (duminica va face 2 ani:) )la asa drum lung, dar ne-am inarmat cu muzica, desene animate, speram sa reziste ok.
Daca aveti sfaturi antioboseala le primesc cu drag. Daca nu le primesc pana diseara, le citesc din Romania si le aplic la intoarcere.
Va pup cu drag.
nelis spune:
Liutzica sfaturi pentru ,,bebe la drum lung''nu am -pentru ca nu am copii, dar am intrat sa va urez ,, drum bun , vreme frumoasa si sa ajungeti repede acasa''
Ps: tu esti nerabdatoare sa ajungi acasa si eu sunt nerabdatoare sa plec de acasa.
Va pup si va imbratisez
liutzica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelis Liutzica sfaturi pentru ,,bebe la drum lung''nu am -pentru ca nu am copii, dar am intrat sa va urez ,, drum bun , vreme frumoasa si sa ajungeti repede acasa'' Ps: tu esti nerabdatoare sa ajungi acasa si eu sunt nerabdatoare sa plec de acasa. Va pup si va imbratisez Speranta vede invizibilul, simte intangibilul si implineste imposibilul. |
multumim Nelis
Vremea din pacate nu tine cu noi. Azi chiar a nins in toata regula la Frankfurt, maine pe drum se anunta ploi si lapovita.
Dar speram sa calatorim cu bine.