Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Fetelor nu vreau sa va bat la cap, dar spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu Gutschein?
De principiu stiu ce este, dar nu stiu practic cum se face.
Alina
multumesc pentru gandurile bune:)
Helbi
sanatate fetitei, iar tie rabdare ca s-o poti ingriji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Lia, merci mult! E mai bine acum, desi a facut alergie la antibiotic si maine mergem iar la pediatru.

Cu Guscheinul...te duci de ex. jos in Kaufhof la nenea ala "simpatic" de la INFO si-i zici ca vrei un Gutschei in valoare de X Euro. Tu-i dai banii, el itzi da un "carton" cu o felicitare alaturi si imprima sau scrie el, suma pe care tu ai platit-o. La Esprit de ex. itzi incarca ei pe un card (modelul ti-l alegi tu) ce suma vrei tu. Si asta e Daca mai ai intrebari............Ai gasit loc pt cea mica la mini-.gradi? Vazusem la un mom. dat ca in Schwanheim, la Turnfverein auveau locuri libere din sept (parca) la MiniKiga.......Chiat m-am gindit atunci la tine, dar, m-am luat cu altele, nu ti-am dat mail imediat si mi-am reamintit dupa ce am aruncat ziarul cu anuntul Cred ca oricum, i-i poti gasi pe net.......

Mergi la inceput

Andreia ,
Multumesc petru explicatii referitor la Gutschein. Nu am nevoie deocamata sa folosesc asa ceva dar este o idee tare buna pe viitor.
Asteptam raspuns de la gradinita cu care are contract firma la care lucreaza sotul meu. au vorbit sefii lui pt noi si ar trebui sa ne dea un raspuns in curand. In schimb am "contractat" o bunica pentru 2 saptamani pe sfarsitul lunii....ca deja nu mai rezistam in acelasi ritm. cu ajutor din cand in cand, parca nu m-as mai stresa asa cu gradi inainte de 3 ani, dar nu am intrerupt cautarile, asta-i clar.
Sanatate multa fetitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

buna fetelorce rau imi pare ca abia acum v-am descoperitsi eu locuiesc in germania,in zona de nord in apropiere de orasul dusseldorf;ma bucur ca am gasit in sfarsit aici un loc unde pot sa stau de vorba cu alte fete din germania
vad ca dezbateti mai multe subiecte,scoala ,bebe etc...la primul subiect adica cel legat de scolala nu prea am ce spune,pitica mea e inca la gradinita(are 4 ani)insa la cel de-al doilea...cred ca as avea ceva de spus,mai ales ca in ultimile zile mi se confirma banuiala ca as fi insarcinata cu bebe nr2peste citeva zile plecam in romania in concediu si la mare in bulgaria citeva zile...dar cred ca mai intai trebuie sa dau o fuga pe la medicul de familie sa ma ia in evidenta.deja m-au apucat emotiile si nu stiu cum o sa ma descurc,trebuie sa gasesc un medic bun,primul copil l-am nascut prin cezariana datorita faptului ca nebunatica mea nu a vrut sa se intoarca in pozitie normala,acum ce sa spun sper sa nasc tot prin cezariana ca altfel...ma ia groaza;sper ca nu o sa fie probleme in sensul asta ,nu prea stiu cum sunt doctorii pe aici ,singura doctora la care merg este cea de familie si dumneaei este tot romanca si ma inteleg super cu ea
mai vedem ce o sa fie deocamdata astept concediul,sper fara evenimente neplacute
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_banu

buna fetelorce rau imi pare ca abia acum v-am descoperitsi eu locuiesc in germania,in zona de nord in apropiere de orasul dusseldorf;ma bucur ca am gasit in sfarsit aici un loc unde pot sa stau de vorba cu alte fete din germania
vad ca dezbateti mai multe subiecte,scoala ,bebe etc...la primul subiect adica cel legat de scolala nu prea am ce spune,pitica mea e inca la gradinita(are 4 ani)insa la cel de-al doilea...cred ca as avea ceva de spus,mai ales ca in ultimile zile mi se confirma banuiala ca as fi insarcinata cu bebe nr2peste citeva zile plecam in romania in concediu si la mare in bulgaria citeva zile...dar cred ca mai intai trebuie sa dau o fuga pe la medicul de familie sa ma ia in evidenta.deja m-au apucat emotiile si nu stiu cum o sa ma descurc,trebuie sa gasesc un medic bun,primul copil l-am nascut prin cezariana datorita faptului ca nebunatica mea nu a vrut sa se intoarca in pozitie normala,acum ce sa spun sper sa nasc tot prin cezariana ca altfel...ma ia groaza;sper ca nu o sa fie probleme in sensul asta ,nu prea stiu cum sunt doctorii pe aici ,singura doctora la care merg este cea de familie si dumneaei este tot romanca si ma inteleg super cu ea
mai vedem ce o sa fie deocamdata astept concediul,sper fara evenimente neplacute
va pup

Bine ai venit! Sarcina usoara, bb sanatos si concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor am si eu o intrebare

Stiti undeva in Germania de vre-un targ de barci cu motor la mana a doua??
Sau un shop de barci? O adresa, un numar de telefon sau o persoana de contact???

Multumesc...

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda_banu

va pup

Bun venit pe forum!
Si concediu placut prin Ro si Bulgaria.
eu sunt curioasa de orice informatie legata de aducerea pe lume a unui bebe in Germania, desi inca nu am facut un plan concret in aceste sens, dar nu mi-ar placea nici sa ma ia pe nepregatite :).
deci simte-te libera sa ne impartasesti minunea care ti se intampla.
sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Fetelor am si eu o intrebare

Stiti undeva in Germania de vre-un targ de barci cu motor la mana a doua??
Sau un shop de barci? O adresa, un numar de telefon sau o persoana de contact???

Multumesc...

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

http://www.branchenbuchsuche.de/germania-faltbootwerft-k-u-w-grimm-in-neckarzimmern_1951228

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Salutare fetele, n-am mai intrat de mult pe aici.
Saptamana aceasta intra si Andreea in vacanta, termina clasa intai dar din pacate e asa scurta vacanta pe aici, numai 5 saptamani , pe 6 august incepe scoala iar, uff asta nu-mi place delocdesi ea abia asteapta sa fie in clasa a 2-a si sa inceapa scoala iar,am fata silitoare

Fetele ce mai stiti de Papadie, n-a mai scris demult pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

Anda ,bine ai venit!Sarcina usoara si concediu placut in Ro !

Helbi,gata,v-ati facut bine?Unde mergeti in conced?

Christel,de noi ce zici,mai avem inca 6 sapt de scoala?
Adica vacanta o luam pe 31 iulie,miine avem "Buchstabenfest",materia de clasa intii au cam terminat-o,au inceput deja cu scrisul de mina si socotelile peste 20.Vacanta e de 6 sapt...putin pt noi dar pt ei cred ca e ok,nu uita prea mult .

Nici pe Papadioara nu am mai intilnit-o si nici Lauraa nu ne-a mai scris.Sunteti bine?

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput