Viata in Germania (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristel, vacanata placuta si succes in clasaa 2-a. Unde mergeti in vacanta?

Alina, da, suntem ok acum. Si noi mai avem 3 sapt de scoala, abia in 10 iulie iau vacanta. Saptamina viitoare insa pleaca in Klassenfahrt de luni pina vineri.
Dupa ce ia vacanta o duc la mama in RO o luna, eu nu pot sta insa cu ea decat ultima saptamina.
Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreia,mama-mia,Klassenfahrt unde?Poti sa o vizitezi?
Sa stiu ce ma asteapta .

Noi facem bine,cu programul zilnic si aglomerat.Nu zic foarte aglomerat pt ca din toamna mai vin si orele de pian plus cele de teatru(a luat-o in grupa de teatru a scolii dar noroc ca programul e dupa ore,nu trebuie sa mergem extra pt asta).
Joi vine mama si sunt fff fericita,abia ma misc,toate le fac greoi si cu incetinitorul.In fine,nu ma mai pling ca doar a inceput numaratoarea inversa .

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Am o intrebare pentru voi. In oferta la coafor am vazut optiunea "cut&go". Asta ce presupune? Nici macar nu-ti uda parul inainte de tuns ca sa nu ti-l uste mai apoi (am vazut ca pentru uscat cu foenul este pret separat)? Voi cum procedati? Cam cat platiti?
multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Alina, de ce sa-mi fie teama si de ce sa o vizitez? In clasa 1 a fost o sapt. plecata cu cei de la Hort; intr-a doua au fost o sapt. toate clasele a 2-a din scoala in Klassenfahrt. Iar acum, pleaca doar clasa lor cu invatatoarea si un invatator. Sunt 20 copii si au inchiriat un bus sa-i duca si aduca. Ne scriem vederi , asa a fost si anul trecut.......dar..........a mea n-am invatat-o sa stea lipita de fusta mea. Acum, de ex. doarme la o colega, ca eu doar ce am venit de la un seminar. Din 12 iulie va sta fara mine aproape o luna in RO la mama.........

Ma bucur ca vine mama ta. Sta mai mult?

Lia, cut & go inseamna ca te spala pe cap si te tunde. Daca vrei sa te usuci tu singura, itzi pun la dispozitie feon, daca nu, pleci uda. De-asta si costa mai putzin, ca nu intra uscatul si coafatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Andreia, te admir pt curajul tau, printesa ta cred ca e un exemplu de independenta:) Tu ce faci, lucrezi? Cum va merge?

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Am si eu o nelamurire. Am fost ieri la medic ptr o eco morfofetala. Bebe este bine dar mi-au spus ca am pe uter un Knoten (Myom). Cica nu este periculos. Dar eu nu inteleg exact despre ce este vorba. Inainte nu il aveam. Este cumva fibrom?

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Andreia, te admir pt curajul tau, printesa ta cred ca e un exemplu de independenta:) Tu ce faci, lucrezi? Cum va merge?

Cristina

Ne merge bine, merci!
Mai.eu nu-mi las fata la persoane necunoscute. Daca doarme la prietene, pai stiu eaxct la cine ramine caci, cu parintii fetelor sunt prietena. Si la mine dorm des prietene de-ale ei. Iar, daca o las la mama, nu stiu daca tine de curaj.....si noi, copii fiind ammers la bunici,nu? Ea a avut de ales intre a merge in Hort si tabara is a merge la buni si raspunsul ei a fost f clar: vreau la bunis i mamaie, la prietenele mele si vreau sa-mi imbunatatesc limba romana 2 Sapt. se va suprapune si cu verisorul si matusa ei....(sora mea), asa ca.......

In plus, si eu ammers in tabere din clasa 1-a.

Voi ce faceti? Atzi luat ghiozdan? Tu lucrezi?

Danan, din ce stiu eu, asta e fibrom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Multumesc Andreia!
Esti intr-adevar o enciclopedie, rar s-a pus vreo intrebare la care sa nu fi raspuns tu.
Vacanta placuta fetitei tale si tie relaxare cat este ea plecata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare fetelor,

Am si eu nevoie de un mic ajutor. Saptamina viitoare voi face o escala de o zi in Frankfurt si ma gindeam sa ies din aeroport si sa vizitez orasul - n-am fost niciodata in Germania si mi-ar place foarte mult sa pot face asta.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Cam ce as putea face intr-o zi, ce sa vizitez, pe unde sa ma plimb, unde sa maninc, etc...
Helbi, am vazut ca tu locuiesti in Frankfurt, ti-am trimis un pm.
Orice sfat e apreciat si binevenit. Multumesc.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Andreia, eu ma gandeam mai mult la drumul pe care-l face fata ta zilnic la scoala, ca de dormit printre straini nu doarme nimeni:)
Da, lucrez full-time, jobul e fain dar nu ma intreba cam cat de obositi suntem. mai ales ca iar am mai renovat singuri o bucata de casa. A iesit fain, ce sa zic, dar inca n-am terminat si ne-au iesit noo ochii de atata munca.
Ne-am echipat, a primit ghiozdan cu Formula 1, e super incantat si asteapta sept. Si ai mei merg 3 sapt. in Ro la bunici, sper sa nu-mi para rau de a doua zi dupa ce au plecat:) La Hort n-am primit loc si nici n-am insistat ca nu era o optiune reala pt noi, asa ca de-acuma vor trebui sa mearga si la bunici in vacanta, ca atata conced n-avem. Acu nu stiu daca sa mai mergem undeva in vacanta de noiembrie sau nu, ca pana atunci nu mai avem cand... Undeva aproape, dar la soare si plaja... nu prea e... si sa zbor ore in sir pt cateva zile nu-mi prea vine... any ideas?
pupi!

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput