*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 19
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Si cele cateva poze: http://family.webshots.com/photo/2317264880101922855aSQMJq Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
e dragutica fooooc! si in lochita looooz, si salopetica aia cu pantalonasi gogosar de blugi , si cu basmaluta si botic ....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gecko spune:
deci avem un Loleck
Bine a venit marinarul acasa...sedere cat mai placuta. Si sa ii treaca zburlitei cat mai repede buba. Ce fain sta mandra cu mainile in shoalde
Nicol, asa e...munca grea sa trebuiasca sa stapanesti o turma de pitici. De aia nici nu ma flambez cand imi vine acasa cu cate o vanataie. Caci cu mine acasa (varianta oficiala pt sot a fost ca eram de fata...ceea ce e fals) si-a spart buza...ce pretentie sa am de la ele cand pe unul trebuie sa il culce, pe altul sa il schimbe, pe altul sa il hraneasca si tot asa...
tonic spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
N-am citit nimic de ieri ca am avut de lucru, ma duc sa recuperez si mai revin pe parcurs.
Au aparut disparutele? Tuchi, Ariel, Sovi are scutire de greturi, da' restul?
Am luat din cafeaua de azi si ma apuc de recuperat.
pupeli.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bubu05 spune:
'Neata fetele!
Am vazut ca a fost party aseara pe crenguta...l-am ratat...mi-a placut cum v-a trimis Gecko la plimbare
Mai...eu nu stiu ce naiba am...v-am zis aseara ca dupa masaj eram bine...buunn...si ma duc la dus...cum am pus apa pe mine m-a luat junghiul atat de tareee, ca abia mai puteam s arespir!! m-am speriat rau de tot! si m-a uns Cata cu diclofenac, a intrat ala in piele in 3 secunde si apoi mi-a trecut si am dormit linistita!! dar nu e trecut de tot, tot il mai simt vag pe-acolo
Mimo, ma speriasem cand ai zis de junghi...bine ca e pe partea alilalta
Nu va zic ca intrasem in panica si ma gandeam sa n-am ceva la plamani sau inima , frate...ce ma fac cu gandurile astea??
Mimo, sa ma iei si pe mine la pisiholog, ca devin ipohondra cand ma doare ceva!! Doamne...nu ma luati in seama, plz!
Asaaa, in rest toate bune, Stefu s-a trezit la 7 cu Vlad, dar apoi i-am inchis usa si a adormit singurel si nebagat in seama pana la 8 jumate , apoi i-am dat lapticul. A fost un scumpic!
Mai am de citit din urma
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Raluca, pai nu s-a stabilit nimic inca, ziceam sa faca puii un an si sa se mai incalzeasca sa putem sta in curte!
ia uite Gecko
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Am vazut zanuta botoasa, zburlita si frumoasa.
Gecko, la mine apare si in calendarul luat de la biserica, dar adevarul este ca e primul an in care am observat
Miha, la mine amandoi copiii au dormit DOAR pe burta din primele zile petrecute acasa, la recomandarea asistentei lor. Acum Luca doarme in toate pozitiile, dar preferata tot asta a ramas
Multumim tuturor de urari.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
lianam spune:
mai eu nu stiu cum ii vedeti voi unu blond unu brunet, ca amandoi sunt la fel dupa cromatica mea , doar ca unu e mai rotunjor si cu par mai rar ...ala e lolek preciiiiiiiiiiis .... KONIEC
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Kya spune:
Pai eu pe ala cu 3 fire de par in cap il "vad" blond , si stiam ca e Lolek.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
La multi ani Maria Roxana, sa cresti mare!
La multi ani Alexandra de Cami!
Miha, si Stef doarme pe toate partile, pe burta cel mai des ca asa a dormit de cand avea o zi. Si cu fundu-n sus e pozitia preferata
Gecko, si acum e desenul asta cu Lolek si Bolek pe Minimax , bine ca te-ai lamurit care ucm e, ca eu nu mai stiam
Kya, bine ti-a venit randunoiul acasa! am vazut si pozele cu Zana in sarafan bengos si m-am uitat iar la filmuletul cand mergea ea prima data, super stapanire si ce frumos merge
Si Stef a venit azi singurel la mine, stateam in fata lui si si-a luat mana de pe mobila si a mers un metru pana la mine, super stabil si el si frumos
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Am vazut poze cu fete frumoase : Mara, Honey care e toata fata mamei, Andra viitoare mare dansatoare, l-am vazut si pe Andrei de Rami ca-mi scapase.
Blanka, felicitari pt steluta si pt vestea buna, sa fie doar prima dintr-un luuung sir de bucurii de la copiii tai. Multa sanatate ambilor pui si mamicii!
Luny petrece non-stop ca Mufy e baiat de treaba si doarme cu mamaie...
Ce bine de cine are familia aproape: ai mei vin cam la 2-3 luni, cand pot si ei ca mama e contabila si munceste mult si pana sa se obisnuiasca bb cu ei au si plecat.
Raspuns special pt Gecko: nu sunt poze cu ai mei copii nicaieri, nu le-ai ratat tu. Daca-mi trece paranoia o sa-mi fac si eu un cont de foto pe undeva, oricum vreau sa trimit pt montaj. Si ca sa nu credeti ca i-am inventat la prima intalnire depun fetele marturie. Glumesc, desigur, dar asta mi se trage din facultate cand la toate petrecerile eu apaream singura ca al meu sot (pe atunci prieten) era mereu in cantonament, drept pt care colegii mei au crezut muuuulta vreme ca l-am inventat sa scap de ei. Stiti si voi cum e in fac. obsesia "lipelilor", cum e cineva singur: hai sa-ti fac cunostinta cu cineva...
Am ajuns la primele pg din cap. curent, ma duc sa vad ce-am pierdut ieri.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an