*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA ! CAMI, SA-TI TRAIASCA si SA FIE SANATOASA ! Sarumana de tratatie
Gecko vad ca ratonul bursuc s-a transformat in Lolek, sa fie intr-un ceas bun! Lolek sa fie si mai ales sanatos sa fie Ma chinui si acum sa-mi culc la loc parul din cap dupa ce am citit povestea de la gradi
Kya ma bucur ca v-ati reintregit familia, Zanuta e grozava uite aici un pup pt nasucul ei sa treaca mai repede!
Bubu eu zau daca mai stiu pe ce parte era junghiul ala dar stiu sigur ce recomandari sa-ti fac ca sa nu mai ai probleme: nu mai manca vinete, usturoi, castraveti cruzi, paine calda, grasimi animale (asta include branza grasa), banane, varza, prajeli, smantana , carne de porc sau vanat.....iti mai spun daca imi mai aduc aminte....asta pana trece junghiul, pana hotarasti ce sa faci...fir-ar ea de treaba sa fie
Adelin daca te-ai recunoscut dupa strigare sa stii ca eu inca mai rad singura pe-aici "de ce mi-aduc aminte"
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
P{lec la cosmetica. As merge la Kidex azi, sper sa-l conving pe iub...tre si sa ma vopseasca...off..zi cam plina!
Va pup!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Oleo, am uitat de Luny Multumesc mult pt oferta de fotograf, cand ne hotaram te anunt negresit. si sa te faci si mai frumoasa !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
gecko spune:
saru'mana de desene
liana, ala e...mic, gras si cu 3 fire de par incap. Ai tu dreptate ca nu suntr chiar blonde...dar eu pana acum (multam luny) le-am vazut numa la TV alb-nebru si nu stiu de ce am ramas cu ideea ca e blond. Nici nu am stiut ca au haine colorate
e raceala...stranuta si la fiecare stranut isi umple fatza de muci...HIP HIP HORAYYY...ce bucurie...si a facut iar febra (nu stiu cat ca eu il masor la mana...dar sigur nu 39) si ne-am batut in nurofene...
ma scuzati, trebe sa plec sa deschid infirmeria
lianam spune:
confuzeala ca e blond cred ca de la lipsa par se trage .... la lolek sa nu faca febra, sa fie doar o raceala-mucoseala mica si trecatoare.... se pare ca e la moda rau roseola asta pe toate continentele ....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
tonic spune:
Hi!Hi! A aparut tiza! Si daca are timp, sa-mi recomande si mie un medic ORL pediatru, de preferat privat sa nu stau la coada la spital ca ma ia depresia acolo!
Naty, succes in amenajari: pat jos, sertare si usi cat mai ferecate, manere sau cum s-or chema alea de le deschizi rotunjite, ca mai cad si dau cu capul. Cu oglinda ma abtin ca tine de viata intima si acolo fiecare e stapan, iar daca o sa mai aveti timp si chef de sofisticarii tinand cont ca Iulia creste si va misuna si noaptea ( iti spune Stan patitul), bravo voua, sunteti tari!
Daca iti face tamplarul mobila cauta o varianta sa excluzi muchiile si varfurile ascutite ca sa scapi de cosmaruri. Eu la garsoniera am avut o mobila din comert de la Elvila, abia acum mi-am dat seama ce buna a fost ca din model era mai rotunjita si n-am avut griji. In schimb aici a comandat sotul mob la un "prieten" si vai de mine cum e, ca nu s-a gandit nimeni ca nu voi fi gravida mereu, va veni si bbeul. Care bb insira acum la chiloti, sosete, acte, linguri, polonice in fct de camera unde se afla, pt ca nici un opritor din comert nu merge la sertarele mele! Si nu mai zic de degete prinse si vanatai peste tot! Tine-te tare si fa totul cat mai safe pt fata, ca voi veti alerga dupa ea.
Iar daca ai tamplar bun si lucreaza pe lemn da-mi si mie nr. lui dupa ce termini amenajarea, pls.
Vad ca in Oltenia tropaie virusii, pup fetele sa se faca repede bine si sa nu ia si copiii.
Ma bucur mult de Mara ca e sanatoasa, bine ca nu sufera fata frumoasa!
Fii-miu doarme si zice papa prin somn! E simpatic, ca doar ce a mancat inainte de somn. Daca-i zic de mancare ma trage de mana sa mergem la bucatarie si e tot un ranjet de bucurie, desi nu mananca mult: cand nu-i mai tb se intoarce cu fundul la mine si se ridica sa plece din scaun!
Am uitat sa zic de Vladut cel certaret si scump foc si istet:Mimo cu siguranta cunoaste masina, mai incearca si vei vedea ca nu e coincidenta. Si Luki a inceput sa mearga exact ca Vlad: la 10 luni primii pasi in patut/tarc, iar in 2 sapt singur, ca avea tb baiatul si noi nu-l duceam unde voia( de o sg manuta, ca asa ne lua el si n-am stuit ca nu e bine)! E drept ca se ridica de mult in picioare si prefera pozitia asta, nu prea sta asezat.
De dormit, ca puiul in rotisor: pe toate partile sa se rumeneasca uniform, dar el de la 2 luni s-a intors si a dormit pe burta, ca si Antonia dealtfel, pt ca dadea gazele mai usor afara si ii era mai bine asa.
cam asta am retinut, mai bag un ochi si apoi plec sa iau printesa de la scoala. Bine ca e frumos azi afara, m-am saturat de frig si stat in casa!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bitza037 spune:
neata!!!
noi papam fructele si plecam la piata!!!!.....si suntem cu ochii pe voi!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
zozela spune:
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Simo27 spune:
La multi ani MARIA-ROXANA!!!
Elara,nu ne cinstesti???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!