*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
si acum intrebare pentru cunoscatoare...
Era pe vremuri un desen animat...Boleck si Loleck, cu 2 baieti, unu mic, rotund, blond si parul tzepos, si una mai inalt si brunet.
Intrebarea: ala micu si blond care era? Boleck sau Loleck? Ca trebe sa ii schimb alintul copilului si sa nu ma gresesc
pai cami, m-ai bagat in ceata...eu beau cu drag pentru Alexandra si ridic paharul in cinstea ei, dar nu erai tu catolica? ca eu asa tineam minte...si la catolici nu e Sf. Alexandra e Sf. Claudia si Fericitul Mauriciu
Kya spune:
Liana
cu mutatul in casa noua stam si nu stam. Adica se tot intarzie... Ma rog, incerc sa nu mai imi fac nici un fel de sperante... Cand o fi, o fi! Oricum mi se tot promite ca va fi in viitorul foarte apropriat. Eu pana nu vad cu ochii mei, nu mai cred.
Incarc acum cateva pozne!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Gecko, uite aici: http://www.catholica.ro/varia/calendarl.asp?luna=3
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
nicol_conte spune:
Neata! Beau si eu o sa-mi treaca mahmureala
La multi ani Maria Roxana!
Kya ma bucur pt voi ca v-ati reintalnit cu tati, imi pare rau de cazatura zanei . Cat sta tati acasa?
Gecho mama ce descrii tu acolo ca era la gradinita aia....horor, mi-am pus imiginatia la munca si zau ca n-as putea in viata mea sa fiu ingrijitoare..abia am rabdare doar cu ale mele..
Tuchi servici usor!
Antonia se intoarce continuu in somn, de la un cap la altul, mereu o gasesc dezvelita, de fapt peste paturica. Asa ca m-am invatat ai o imbrac noaptea cu compleu din ala cu pantalonas cu totul si ii pun pe dedesubt un body maieu sa-i tina mai bine la spatic. Toata intorsatura se produce dincauza suzetei pe care o pierde si cand isi da seama ca nu o are se ridica buimaca in cur, bajbaie dupa ea si se tranteste pe partea ailalta dupa ce face rost de ea.
Ma duc sa le dau sa manance ca ma tortureaza aici..
revingh
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Gecko, uite aici: http://www.catholica.ro/varia/calendarl.asp?luna=3 Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
pai daca avem dovada...atunci asa este...ridicam sus, sus paharul in cistea Alexandrei. Sa fie sanatoasa, frumoasa, fericita si degraba acasa!!!
ma duc sa o sun pe socrealla sa ii spun ca nu e bun calendarul ce mi l-a adus
Kya spune:
Si cele cateva poze: http://family.webshots.com/photo/2317264880101922855aSQMJq
Kya spune:
Gecko, eu stiu ca Lolek era blondul.
Nicol nu stiu exact cat sta, dar 6 luni tot ramane.
luny spune:
LA MULTI ANI MARIA ROXANA!
LA MULTI ANI, ALEXANDRA!
miha si Mufa la fel doremea, pe-o parte..pana de vreo cateva luni, cand doarme cum apuca, in special cum descrii tu, pe burta ghemuit cu curu'n sus
kya buba Zanutei..ofofof..le vom tot bifa de acum incolo...
gecko sper sa nu luati roseola, sau ceva mai nasol..Patrickul accidentat.Aaaa, Loleck era ala blond dupa zisele lui Liviu...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vaaai, e asa dulceeee Sanzi cu parutul zburlit!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
La Multi Ani Alexandra!
Luny, asa e, acum trebuie sa deschidem catastif pentru lovituri...
Hai, mai, spuneti-mi si mie cum a ramas cu intalnirea la Cris!