*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut poze frumoase tare cu Adrian de Adriuta, cu tort delicios ...alea profi m-au dat pe spate de-a binelea...ma tenteaza si pe mine sa le fac la fete

Mai aveti vin? Ca ma bag si eu, dar il vreau fiert si cu scortisoara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca tot infulec ApplePie,a mai ramas ceva vin si pentru mine?
adriuta faine pozele, si ideea cu ingerasul, de Ardian, ce sa mai zic?! bai, te superi daca te intreb cat te-a costat shootingul?..as fi curioasa sa fac o comparatie cu preturile de p-aici..
natytot la un amarat de 3 camere visez si eu, dar...de fapt, nu mai indraznesc nici sa visez..sa stii ca la foto nu tre sa stea locului ca sa ii faca un profesionist niste poze super, stiu din experienta!
bubule ala pare a fi un junghi intercostal, de la curent...am patit si eu asa...trece mai greu!
mimo ai unde sa faci la baiat poze?..daca vrei, te pun in legatura cu tipul care l-a pozat pe Mufa.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai Liana ma bucur tare mult ca te-ai gandit sa intri si tu in greva odata, ca macar asa sa mai respiri si tu, sa mai bei un paharel....eu niciodata nu m-as fi gandit cum sa sterg oglinda de pe tavan, recunosc....Naty randunoiul tau s-a gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty nu stiu ce-i in oltenia dar eu m-am infundat rau de tot in nas,ma doare si in gat si stranut...off sper sa nu-i dau si lui andru ca sta calare pe mine cat e ziua de mare...cu patul fara spatiu te sustin ca eu asa am si tare-i bine...asa am si la noi in dormitor si la andru....la socrei am cu spatiu mama si ce se mai strange sub...cu mobila pe comanda iar te sustin pt ca eu i-am facut lui andru pe comanda si pot spune ca e f solida acum depinde cine o lucreza si cum o lucreaza...spor la convingere si sper sa faci asa cum iti place tie si cum e bine...

nicol spor la treaba...off renovari si noi anu'asta vrem sa punem polistiren pe toata casa...plus un pic zugravit la andru in camera...eu am oroare de astfel de 'renovari'..plus ca barbatii casei vor sa schimbe gazonul si trebuie sapata toata curtea ...bla..bla bla...f haioasa alexia...

luny andrei nu se omoara dupa orez/fidea.gris cu lapte...am pus un pic de zahar ,lapte de vaca si un pic lamaie...

bubu arata f bine preparatele...eu azi i-am facut lui andru urzici cu dovlecel ,usturoi si ficatel de pui...a mancat f bine,m-a mirat pt ca e prima data cand ii fac cu usturoi...pe gustos mai citesc eu retete...e f misto site-ul...sa-ti fie de bina masajul

tuchima bucur ca sunteti toti bine...f frumos i-ai scris nataliei

alice merci ...si eu
mai daca ziceti ca l-ati vazut pe andru meu fotbalistuul,handbalistul cum se juca cu ta-su cu mungiutza va ...

adriuta superbe pozele..cele cu ingeras sunt suuuperrrr ...in costumas si cu cravata m-a dat pe spate...ce barbat ai tu acolo....mai si ce zambaret...

va pup si va urez noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!
fetelor sunteti niste dragute
va pup:Adela,Naty,Bubu,Nicol,Rami,Luny,Symo,
Adriutza,Mihutza,Miha,Mimo,Alice ,Zoze !

Mihutza am vazut-o pe Andra e bestiala cum
danseaza!
si pe Honey am vazut-o e o dragalasa
iar Adrian e mortal cu pita aia!
ce mai avem niste prunci superbi!

Tuchi ma bucur ca te vad!
lasa ca vine week end ul si te odihnesti!

Blanka,mami de Eric si 14+ cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nicol ....daaaa, e tare bine in greva ...chiar fac cinste pe tema asta, ca s-a terminat stocu de la alice ....si vad ca au mai aparut doritoare ...luny niticusa placintica, ceva si ptr noi? mai ramase? ....sau niste tiramisu de la nicol , ca mi-a ramas gandu; la el.....

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

daaaa, bravo blanka , mi-ai adus aminte ca am vazut-o pe draguta de andra cum da ea din fundulet si danseaza...scumpica tare

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

nicol ....daaaa, e tare bine in greva ...chiar fac cinste pe tema asta, ca s-a terminat stocu de la alice ....si vad ca au mai aparut doritoare ...luny niticusa placintica, ceva si ptr noi? mai ramase? ....sau niste tiramisu de la nicol , ca mi-a ramas gandu; la el.....

Liana, mami de Teo

Sa crezi tu ca mai e tiramisu.Daca ziceai de aseara iti opream...Al meu a stat numai cu nasu in frigider, soacramea la fel, pana si Alexia a mancat, ea care nu se omoara cu prajiturile prea mult.

Si Antonia papa orez cu lapte cu scortisoara, doar ca plescaie destul la el si pana nu termina din gura si ultimul bob, nu deschide la loc.
Ieri i-am facut fasole pastai cu pui am pus si o rosie facuta suc la fiert, cu marar si patrujel...si i-a placut la nebunie. Au iesit 2 portii asa ca i-am dat si azi din ea.

Mergi la inceput

mai este, Liana, cum sa nu? poftiti, poftiti

Mergi la inceput

blanka cum te simti, mah? poze ceva?..

Mergi la inceput