*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Wow, ce poze superbe cu Adrian! sunt super de tot cele de la studio! Mai Adriuta, e leit maica-sa
Chiar asa, celelalte duamne pe unde umbla?
Nu stiu ce are Stef de nu vrea sa adoarma
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Mama Adriuta,Adrian e bucatica rupt din tine!e abslout delicios si ca ingeras si ca baietel!
Oana,bravo pt Bucataras!si pt un sot asa slab desi mananca atatea bunataturi
Cata,bine ca ai mai aparut!Da,si eu ma gandeam la oglinda lui Naty,ca e pentru..!am fost acu cativa ani,la vreun an dupa ce ne-am casatorit la niste veri la Alba si ne-au pus la dormit in camera lor..iar deasupra,pe tavan-oglinzi.cat am ras in noaptea aia,nu va zic
Alice,spor la beut
Mai vroiam sa va zic de Camera copiilor:David,nu a avut tendinte de a scrie pe pereti,de a desena pe dulapuri!si,nici nu as fi incurajat un asemenea comportament pentru ca asa ar fi facut si daca mergea la alti copii.i-am luat o tabla speciala pt copii,dar lui tot mai mult i-a placut sa deseneze pe coli de hartie.
Chiar in vara au venit niste prieteni de la Bucuresti ce au 3 copii si se mira mamica cum de avem peretii albi!ca la ei in casa toti peretii sunt scrisi si desenati.sincer,nu mi-ar place asa ceva!
E si adevarat ca noi am investit ceva bani in Camera lor,anul trecut,ca am vrut sa fie o investitie de durata,macar pana s-or insura!
Nicol,spor la renovari
Tonic,ce mai faceti?azi nu ai dat nici un semn
Zoze si Ramo,sanatate-
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
lianam spune:
beu si eu un paharel ca doarme copilu si sunt in greva asta seara ... multam alicel de cinsteala ...ti-am vazut frumusica, taaaaare eleganta
am vazut si adrian de 1 an, ingeras, si "papator" de pita , si "persoana serioasa" la costum si cravata, ca un om cu o varsta respectabila ce are
am citit si articolul despre bucataras-meserias-cum bag ochiu' cum ma-ngras ...la mai multe articole de bine bubulina
oi mai fi vazut, oi mai fi citit, da' nu stiu ce a pus alice in vin
aaaa, va pupeaza zoze pe toate si cica sa nu va bucurati ca nu scapati de ea ....incarca bateria pentru maine....pazea, ferea
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
mimonix spune:
Numa' treaz intre oameni "cu chef" sa nu fi! Asa ca zic repede si fug
Adriuta , absolut demential, fenomenal, super-extra-mega bestial Adrianul De cand am vazut eu pozele profi ale lui Mufa tot zic sa facem si noi, dar tot nu le vine randul BRAVO!
Bubu ajunsesi vedeta Sper sa mai vorbesti si cu noi din cand in cand Am vrut sa zic dimineata pe mess dar n-am mai apucat...vezi cu junghiul ala, ca tot semn de la pietroaie poate fi ...am avut si eu
Si cu oglinda aia YES! ma gandesc ca daca as avea si eu , as mai schimba trelingu' , as mai pune o bonetica noua , hmmm poate n-ar fi o idee rea
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
lianam spune:
am dat refresh si mi-am mai amintit: l-am vazut si pe vladutul certaret ...chiar asa, ce-o mai face buba la baiatu ?
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
natynic spune:
Simo, pai tocami asta e, noi gandim invers...ca pana s-o marita Iulia mai sunt atatea de schimbat si atatea sanse sa strice/murdareasca/zgarie etc ca nu ar avea niciun rost acum sa investim prea mult. Si cu David intr-adevar ai avut noroc...C ade regula copiii picteaza tot. Si eu zic ca decat sa se distreze umbland pe la aragaz, televizor, fier de calcat sau prize, mai bine isi coloreaza peretii (evident ca numai pe cei din camera ei va avea voie!-dar in felul asta restrictia e mai mica). In fine, e interesant de stiut cum ganditi si voi chestia asta.
(Dar de fapt stiu ca sunteti multe care ati aranjat splendid camera copilului, deci e clar ca n-o sa-i lasati sa deseneze pe pereti)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lianam spune:
vorbesti vladut si.....mama lui la usa
Liana, mami de Teo
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Bubu ajunsesi vedeta Sper sa mai vorbesti si cu noi din cand in cand Am vrut sa zic dimineata pe mess dar n-am mai apucat...vezi cu junghiul ala, ca tot semn de la pietroaie poate fi ...am avut si eu |
Pai de-aia am intrebat-o eu pe ce parte e, ca la fel m-am gandit ca-i de la pietre, da' junghiu' e pe stanga, nu pe dreapta
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lianam spune:
daaaaa,si fiindca alice mi-a dat de baut , acu am dileme mari ....citii eu cum e cu oglinda lu' naty, si ma gandesc: partea buna am inteles-o , da' aia rea, curatau' oglinzii adica ?
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Aaaaoooleeoooo ce am uitat sa zic, ce era mai important
Adriuta jur ca de cand te-am vazut prima data am avut un semntiment de deja vu, dar am zis sa tac ca poate mi se pare Azi nene am avut o maaaareeeee revelatie Ma tu semeni leit, leit...n-ai vazut asa ceva CU VECINA MEA DE APARTAMENT Sigur n-ai o sora geamana la Bucuresti? Sau si mai tare Sigur nu esti chiar ea? Nooo, ca la noi la piata la FOTO nu fac poze asa uluitoare
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea