*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Ca tot vorbiti de Andruta lui Miha, eu am salvat-o la favorite, Alexia a facut o pasiune pt ea, ma pune sa i-o arat continuu
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Liana noroc cu Luny ca-ti trece pofta de dulce, ca daca stateai in baza noastra,adica a grasilor si pofticiosilor.....ramaneai cu pofta-n cui
nicol_conte spune:
Aaaa, am uitat sa va zic, am incarcat si eu cateva pozici cu Antonia zilele trecute;sunt facute in dimineata in care am plecat in Italia; pt cine doreste..le gasiti la semnatura
lianam spune:
lasa nicol, ca data viitoare nu scapi ...sunt pe faza si sun la usa cum scoti tava din frigider
multam luny , e o ora "mica", asa ca nu se depune, mai iau o felie
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
nicol_conte spune:
Multumesc...taxu zice ca e "specia "lui..pe toate le iubeste, dar asta e speciala
lianam spune:
maaaaai, ce antonia frumusica si cocheta ... ce salopetica frumoasa, si brataruca....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
nicol_conte spune:
Liana te astept cu mare placere. Chiar mi-a iesit de data asta. Prima data cand am facut tiramisu, mi-a iesit ciulama de tiramisu, pentru ca mi-a iesit crema moale.Nu mi-am putut explica decat o luna mai tarziu(cand mi-am facut si curaj sa fac din nou) decat cand am aflat ca atunci cand se bat albusurile nu trebui scapat nici un pic de galbenus..ei bine eu am scapat juma de galbenus atunci si nu l-am putut aduna, asa ca nu s-au batut cum trebui albusurile..dar gasca cum sunt , nu mi-a trecut prin cap sa bat altele, ca nu stiam care a fost cauza...nu's daca ati inteles ceva, dar dupa 2 pahare de vin...
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam maaaaai, ce antonia frumusica si cocheta ... ce salopetica frumoasa, si brataruca.... Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |
Bratara o are de la botez(avea 5 sapt) si de o sapt ma bate la cap Alexia ca vrea si ea bratara ei(care e mai subtirica, nasa ei i-a luat-o asa) care o tineam la pastrat din motive de dezlipeala.Asa ca a fost Bogdan azi la bijutier s-o repare, i-am pus-o fetii la mana si umbla cu maneca ridicata pan'la umar, sa nu care cumva sa nu observe careva bratara ei..