*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pana mai scanez eu ceva poze profi uite cateva de incalzire:
http://community.webshots.com/album/570602979VwRLPW?start=0

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu felicitari! Pe bune s-a realizat un lucru mare cu Bucatarasul tau si uite ca zilele astea de alergat nebuneste (cand am si gatit improvizat) nici n-am apucat sa mai intru sa ma inspir, abia astept!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Doamne cat de duuuulce poate fi cand doarme! E pui de dat la reclame cu copii splendizi

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

frumoase pozici, tort , cravata de patron smecher

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pozele de la studio de ziua lui. Scuze pt. calitatea imaginii dar sunt scanate de pe originale. Ei au policy-ul sa pastreze "negativele".
Originalele arata super clare si culorile sunt perfecte
Programul acesta de scanner e unul sofisticacios si soata se pricele mai bine si are mai mult "nerv" la bibileala si poate sa le faca super-duper. Eu le-am pus asa cum le-a scos el...tata scanerul

http://community.webshots.com/album/570603384nWZnjq

Mai am ca nu-s toate dar nu mai am timp ca deja s-a trezit

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, eu tre' sa marturisesc ca nu m-am gandit defel la ideea de spatiu data de oglinda, ci la altele.... Spor sa aveti in toate, cred ca esti intr-o perioada de mare agitatie, stiu cum e. Din pacate, noi n-am facut nici jumatate din cat am vrut, dar e bine si asa, pe moment. Inca visam la o casa-casa, pe pamant, undeva in jurul orasului. Ce mai face Iulia? N-am mai vazut de ceva vreme vreun filmulet cu ea.

Bubu, ce de-a bunatati ai facut iar!!! Cum te mai simti, a trecut junghiul? Mai, eu mor de dragul lui Stef al tau, cand aud cat e de mancacios!!! Pai de aia are, ma, asa copane apetisante, de-ti vine sa le rontzai non-stop!

Nicol, mama, ce planuri de renovare aveti si voi! Eu numai cat mi-am imaginat ce munca presupune toata treaba, m-a luat ameteala!

Tonic, ia zi, e bine Oaca al tau? Ca te temeai de niscai muci de ploaie. Si noi tot pe ploaie am iesit ieri, da' a fost bine si asa.

Varuna, ce frumoasa e Marutza ta! Ma bucur mult ca ati trecut cu bine peste problemuta cu inima!!! fetele!!!

Mihutza, fata, m-a ter-mi-nat Adra cu dansul ei!!! L-am chemat si pe sot, sa vada ce tare e si ne-am amuzat amandoi, ce mai, fii-ta si cu Iulia-Movalida sunt dansatoarele crengutei! Si pozele sunt super, cu papadia, ochelarii de soare si muuult soare, bine de voi!

Mami.p, fataaaaa, ce frumoasa s-a facut si mandra ta!!!Sa stapaniti sanatosi noua casa si sa fiti fericiti in ea!

Roxana de Amira, am uitat sa spun ca am vazut pozele Amirei, delicioasa si cu codite, iti vine s-o mananci! Iar tortul-buburuza arata suuuper!

Cleme, sa ma ierti, urez si eu, cu intarziere,

La multi ani, Diana!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Ramo, haide, ma, ca si eu l-am vazut pe Adreiu' cel blond, dar n-am avut timp sa zic. E un frumos! Sa te faci bine repejor!

Luny, pt distractie si pt Mufa papacios de Milumil si dormicios toata noaptea! S-o tineti tot asa!!!

Si nu in cele din urma:

Zoze, fata, nu te lasa! Ia raceala, da cu ea de pamant, cere-i lu' Mama- Omida un masaj ca la carte si o...aspirina saracului, daca te tine si maine sa te vad ca noua, da????

Cata, Olgutza???

Cred ca am scris cel mai lung mesaj de cand sunt eu forumista si, culmea, mai aveam! Da' las pe maine!

V-am pupat, noapte buna!

P.S. As bea un vin, da' nush' dc se baga cineva...

M-a servit sotul, intre timp, sa nu se raceasca tastatura, cica!
Asa ca mi-am amintit:

Blankar, ma bucur mult, mult de tot ca Eric e bine si ca a scapat de infectia urinara!!! Sa ai grija de tine si de Ana! Am vazut poze frumoase, cu zapada multa, cu baiat frumos si cu mami lui, la fel de draguta!

Acum chiar plec, cu paharul meu cu tot!:)))

N.B.

Mergi la inceput

Da...am inceput mesajul acum 2 ore, intre timp, s-au mai scris vreo 2 pagini. Vad ca a aparut Cata, ea se baga sigur cu mine la un vin!.

Adriuta, l-am vazut pe mancatorul de pita, frumos si ochios, ca de obicei.

Bubu, f tare interviul de pe Gustos.

Deci? Mai pun un pahar?

Mergi la inceput

da' de ce pleci mey Alice, vreau si eu vin...
Da, mai, am parte de o primavara grea tare...a fost examenul...acum planurile la casa...Iulia va merge la cresa...ne vom muta...voi incepe serviciul...Fff multe in timp destul de scurt. Nu-i de mirare ca-s destul de stresata si incordata. Uite, noi n-am viasta la o casa pe pamant, am vrut doar un apartament de 3 camere dar care sa arate cat de cat dupa gustul si nevoile noastre si asta pe un termen mai lung si tot e destul de complicat; daca era casa-casa...era infinit mai greu cred.
Filmulet...de 2 zile trag de randunoi sa ne filmeze mergand, cum o tin de manute si ea merge repede-repede (de regula la bucatarie, asta e prima tinta, la usa cuptorului pt care are un soi de fascinatie)-dar lenea e mare si zice ca-l bat la cap, ce atata graba?
Si pt mine Stef e idolul meu la mancat, am ras cu pofta cand a zis Tonic ca pt ea e Iulia-fata mea, pai cat am tras eu cu Iulia sa pape...eu zic ca acum in fine a ajuns la normal. CE papa-da, ok, ma straduiesc sa-i dau multe si diverse; dar CAT papa nu e asa mult, zic eu. Drept dovada ca a tot luat in greutate bine, dar nu mult, cam ca la carte...
Adriuta, incredibile poze...mi-ar placea sa aiba si Iulia dar ea n-ar sta nici 10 secunde

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ma bucur ca v-a placut interviul, ati remarcat, marca Bucataras Catalin, de fapt Mancaciosu' de bunatati si multumesc pt. felicitari!!
Luny, pai normal!!! retetele tale sunt foaarte apreciate! si bravo lui Mufy ca a papat orezel!!
Si Stef a halpanit jumatate de cannelloni cu spanac

L-am chemat pe nenea cu masaju' si m-a driguit super pe spate, coloana si ma simt excelent...in afara de junghi care mai e pe-acolo...vad ca azi mai slabut...dar cel mai nasol e cand respir adanc, atunci il simt si n-am mai luat nici pastile, ca m-am saturat de ele...

Tuchi, hi, hi, ce tare esti!

Nicol, foarte tare Alexia cu ascutitul bretonului

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Ooooo, Naty, pai atunci, repedeeee, un vin pt doamna!!!

Si inca vreo cateva, pt cine mai doreste, cine mai pofteste. Da' veniti, doamnelor, ca e pe degustate, nu pe platite!

Si ma intreb...oare ce ora o fi acum la Gecko, ca de mult vreau eu sa beau un vin si cu ea, s-o combin la povestit!

Mergi la inceput