*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita buna seara! ma mai cunoasteti? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
baga un tuchism, sa vad daca esti tu sau e cineva degizat in tine!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
sunt bine, cam obosita, am avut o saptamana grea! se pare ca asa va fi mereu!
Copiii sunt bine, fac numai prostii!
Surubul a inceput sa ma ia in brate cand vin acasa...ma topesc toata!
sunt cam restanta la citit, sper sa recuperez candva!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
numeioana spune:
Sa nu se sparga oglinda, cuscra, nu???
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Tuchi, tu esti oare?? stai sa-mi pun ochelarii
Pup fata obosita si harnicuta peste masura!! Hai ca vine we acum si stai cu noi la povesti
Luny, a papat Mufarin? Eu i-am dat orezul nepasat si mai cu lapte, cu Zuzu rosu
Ma bucur ca v-au placut retetele si se pot adapta mai fara sare sau alte condimente si poate le plac puilor. Eu le-am facut cu sare, nu multa, dar aveau ceva...de gust
Naty, chiar vroiam sa te intreb daca nu ti-e frica sa nu pice oglinda din tavan . Eu nu mi-as pune
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Fetele, cititi aici, sa vedeti ce vedeta suntem
http://www.gustos.ro/blogul-saptamanii/2009-03-19
PS: Gustos este site-ul nr. 1 in domeniul asta
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Tuchi pup fata obosita
Pup si Bubulina vedeta , vad ca incet incet se umple crenguta de vedete, super tare! Ce mandrie pt noi!
Naty apartamentul din Vitan a ramas in picioare, am platit o gramada avans la el, are data de finisare in toamna, dar pana atunci ne tremura chilotii si de cate ori trecem prin zona ,ne facem vand sa vedem daca au mai construit un etaj ceva...inca merge treaba si cica se vor termina. Acest apartament a fost unul dintre motivele pt care soacramea zice sa nu construim prea mult aici, ca ea nu traieste o vesnicie si daca ne-om muta cu fetele in Bucuresti cand s-or mai mari un pic....chiar n-are rost sa facem mare lucru aici. Mai cu seama ca locuim intr-o zona inundabila a orasului si astia au anuntat inundatii mari in toamna( de-aia zic eu ca ar fi fost bun etajul).
Ma duc s-o imbaiez pe Antonia ca a dormit f putin azi si cred ca in mai putin de juma de ora o sa pice lata. Apoi il trimit pe randunoi dupa Alexia, ca i-am dus-o mamei pe la 3, moare de dorul ei.....asa mi-e o mila de mama, cred ca tare greu ii e..ea a tras tot greul cu Alexia; dar spre bucuria mea, Alexia vrea aici cu disperare..de, sa nu cumva sa raman prea mult singura cu Antonia.
Sa va zic o perla de-a Alexiei de azi. Am fost cu ea la coafor sa-i taie putin bretonul, iar cand am ajuns acolo si a vazut-o p-aia cu foarfeca a zis "Da eu nu vreau sa-mi ascuti parul"..a fost asa haioasa si serioasa in acelasi timp...Si dupa ce a tuns-o, s-a asezat tacticoasa pe scaunul de la manichiura sa-i faca si ei doamna unghii ca ale lui mami
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tuchita spune:
SO..o oglinda in tavan e buna sa te vezi cand faci sex, nu??
asta cu spatiul e buna pentru oglinzile folosite ca usi la dulapuri...
ca vreti oglinda in tavan nu ma face sa ma simt nicicum, ceea ce ma mira e cum primeste tatal tau vestea asta...ca inteleg ca e mai mult decat implicat in amenajare!
Oi fi tu maritata si cu copil, dar tot fata lui esti.....sau poate el e tot un barbat care si-a dorit o asa oglinda toata viata?
Naty, singurul sfat e sa te tii tare cu amenjarea, cu patul cat mai jos( o sa cada Iulia la greu pricum pana se va invata sa doarma in el- crede-ma ca am trecut prin asta!)
Mobila din camera copiilor nu merita sa fie prea scumpa...ca sa nu urli la ei de fiecare data cand scapa o carioca pe usa, cand lipesc poze pe ea etc...
iar daca vrea randunoiul sa stearga praful de sub pat o poate face in week-end, ridicandu-l!
Ma recunoasteti acum?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
luny spune:
bubu a papat si Muful orez, tot intreg ii dau, cu Milli am facut eu bravo ptr interviu and so!
tuchi, tu esti!
luny spune:
bubu am citit interviul, si vad ca la retete de pe blog, ati zis de MLM cu ayran!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita SO..o oglinda in tavan e buna sa te vezi cand faci sex, nu?? asta cu spatiul e buna pentru oglinzile folosite ca usi la dulapuri... ca vreti oglinda in tavan nu ma face sa ma simt nicicum, ceea ce ma mira e cum primeste tatal tau vestea asta...ca inteleg ca e mai mult decat implicat in amenajare! Oi fi tu maritata si cu copil, dar tot fata lui esti.....sau poate el e tot un barbat care si-a dorit o asa oglinda toata viata? Naty, singurul sfat e sa te tii tare cu amenjarea, cu patul cat mai jos( o sa cada Iulia la greu pricum pana se va invata sa doarma in el- crede-ma ca am trecut prin asta!) Mobila din camera copiilor nu merita sa fie prea scumpa...ca sa nu urli la ei de fiecare data cand scapa o carioca pe usa, cand lipesc poze pe ea etc... iar daca vrea randunoiul sa stearga praful de sub pat o poate face in week-end, ridicandu-l! Ma recunoasteti acum? |
TU EEEESTIIII!
(Daca te uiti in spate, o sa vezi ca mi-am inceput dimineata strigandu-te)
Deeci:
1. Da, oglinda pe tavan e in principal pt sex
2. tata e implicat in amenajare...dar ce, am spus eu ca stie de ideea cu oglinda pe tavan?? Nici vorba!!
3. Cu patul cat mai jos am retinut si iti dau perfecta dreptate, de altfel mie insami imi plac paturile cat mai joase...
4. Cu mobila Iuliei asta si spuneam, ca ne trage tamplarul un sifonier ieftin si util, strictul necesar si nu ne bagam la sofisticarii ce ulterior vor trebui oricum schimbate sau completate cand creste, nu-s vremuri in care sa-ti permiti prea multe fantezii oricat de drag ti-ar fi sa amenajezi camera copilului...In plus, pe pereti punem doar o lavabila culoarea oului de rata, sa fie mai vesel, si o vom lasa sa si-i coloreze cu carioca atat cat va pofti, ca e camera de copil care exploreaza, nu muzeu de vizitat, n-o sa-i interzicem nimic in sensul asta.
5. Cat despre cum sa stearga randunoiul praful sub pat in week-end... BESTIAL!!! Baaii, noroc ca va mai pove si voua ca ma invatati de bine in casnicie (Stela, esti pe receptie, ai citit si tu?????)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...