Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Bine ai venit pe lume Dora, sa cresti mare si sanatoasa!
Cristina, felicitari, sa va traiasca bblina!
Magda, wow ce mare-i Bianca! Merg acum sa vizionez pozele.
Ioana, multa sanatate iti doresc!
Niko, multa sanatate si puilor tai!
Fug sa fac mancare ca trupa ii plecata la Gemi sau Grand Center, nu stiu ce au ales pana la urma.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Bun venit pe lume, Dora!
Cristina, ma bucur ca ati scapat cu bine! Sa fie sanatoasa bebelina si sa pape bine!
Claudelu spune:
Ce ma bucur ca fetele noastre au trecut cu bine peste toate complicatiile din ultima vreme. sa dea Dumnezeu ca dora sa fie toata viata o sanatoasa si o cuminte, ca frumoasa sigur e!
Si o dedicatie pentru fanele Iris!
PS: Maine la ora 12 sa nu uitati de rugaciunea pentru Emma
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
DianaR spune:
Felicitari Cristina M! Bine ai venit pe lume Dora!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
cristinacsa spune:
Bine ai venit pe lume Dora! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Cristina, refacere rapida si sa veniti cit mai repede acasa!
Cristina si gemenele
Melania 14 spune:
Felicitari Cristina M!Bb Dora bine ai venit pe lume,sanatoasa si voioasa!
Alina.a foarte faine pozele si Eli e mare deja.O scumpete.
Miha se pare ca ai fost inspirata cu Gradistele.O sa fie vreme buna,nu?eu asa am inteles.
Flavia imi pare rau de bunica ta si implicit de tine.Cosmarurile le ai in legatuta ce cred eu?
Niko pupici copilasiilor bolnaviori.
Insanatosire copilasilor bolnaviori si mamicilor din doatare.
Ce propuneri aveti de cadouri de Paste?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Carmen, bine ca ne mai scrii si tu cate ceva! Ca vezi ca nici noi nu ne mai inghesuim p-aici...
Azi merg la o inmormantare. Stiti ca va povesteam prin decembrie de sotul bonei noastre de aici din sat, ca i-au descoperit o tumoare canceroasa destul de mare in burta. A murit.
Si acum ca v-am inveselit ia mai iesiti si voi la raport!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, imi pare rau!
Si bunica-mea (mama mamei) ii ff bolnava, de 2 zile nu mai vorbeste si nu mananca nimic. Ea de vreo 2 ani s-a mutat la parintii mei ca tot repeta accident vascular cerebral si nu mai putea sta singura. A fost destul de bine, manca, mergea singura...acum probabil iar a facut accident cerebral mai sever...are 84 de ani.
Eu am o saptamana nebuna, inchidere de luna, trimestru, maine vaccinuri la copii si avem mai multi ca de obicei ca n-am primit destul vaccin luna trecuta...o tin intr-o distractie...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Ceau fetele si eu cu vesti de acelasi calibru. Azi dimineata a murit tatal colegei mele.A fugit pe la 10 in spital ca au anuntat-o sa vina urgent ca e pus pe aparate,nu stiu daca l-a mai prins viu.Marti pe la 10 a facut atac cerebral si nu si-a mai putut misca picioarele,era singur acasa si n-a dat telefon la nimeni sa anunte .L-a gasit colega-mea pe la 17 stand intr-un fotoliu.Dar era constient,isi misca mainile,vorbea inca, ieri ii facusera tomografie,ne asteptam sa isi revina.Si acum poftim
Sunt cu o groaza de probleme de rezolvat si in birou si pe drumuri,acum trebuie sa ma ocup si sa comand coroana ,sa vad unde si cand o ducem etc.Sunt si italienii pe-aici,e un dute-vino prin zona ... e nasol ca-s si fara "secretara" acum
In rest suntem bine ...
MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Melania 14 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Carmen, bine ca ne mai scrii si tu cate ceva! Ca vezi ca nici noi nu ne mai inghesuim p-aici... Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
Ada .Eu v-am mai citit asa mai rarut dar nu prea am timp de scris,iar seara nu mai am chef.
Serban e la faza in care vrea sa mearga aproape numai de manute,alta varianta e cu rotobilul.Doamne fereste de mers in patru labe ,sau de ridicat singur macar in fund daramite in picioare.Imi vine sa rad ca e inca in tarc in etajul de sus si cu salteaua ,mai are 15 cm si cade peste margine , dar habar nu are,nu-l intereseaza.Noaptea tot eu il intorc de pe o parte pe alta si-l mufez.E un COMOD Asa ca, ma asteapta vrenuri grele....pana o ia singur pe picioarele lui ma cocoseaza de tot.
Unde te-ai gandit sa o muti pe Iulia si Vlad la gradi?Esti de coma cu manevrele astea
Alina tot am vrut sa te intreb ,cum e cu sofatul?merge treaba?
Ildy unde ai diparut?Ce face Pitiu?nu e somer?Ce mai fac copiii?
Edit:e oficial,dupa vacanta ma intorc la servici si Ovi ramane in CIC.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !