Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Citat: |
Alina tot am vrut sa te intreb ,cum e cu sofatul?merge treaba? |
Carmen,sofatul merge asa si-asa. Merg la lucru cu masina in fiecare zi, dar in centru nu am curajul sa ma bag, adica mai mult nu merg de groaza parcarilor, locuri nu prea sunt si nu stiu sa ma bag oriunde(sau sa ies ), asa ca evit. Am fost in Micalaca, Vlaicu, UTA...mai mult seara cand nu-i aglomeratie. Mi frica ca nu ma incadrez bine, ca fac vreo gafa...si nu prea sunt eu curajoasa in sensul asta...asta e...nici nu-mi place sa conduc.
Ma bucur ca nu ma mai streseaza Calin. Intr-o perioada ma tot ameninta ca daca nu merg singura vinde masina si eu foarte senina i-am spus ca poate s-o vanda ca nu ma supar.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Carmen dupa care vanata te intorci la lucru? Dupa asta de pasti?
Ada si Moni imi pare rau de pierderile suferite de cunoscutii vostri. Ce varta au avut?
Nico, puii tai cum sunt? Sper ca esti pe baricade si nu te-a rapus si pe tine boala.
adablackcat spune:
M-am intors de la inmormantare cu o durere groaznica de cap.
Gabi, avea 61 de ani, nu era tanar, dar nici chiar batran... A fost foarte trist, dar mai bine asa decat cu durerile urate ce le-a avut in ultimele saptamani.
Carmen, chiar asa, dupa care vacanta te intorci la job?
Clau, tu cu ce te mai lauzi?
Flavia, voi cum mai sunteti?
Moni, te-ai luptat cu toate ce aveai de facut pana la urma?
Alina, cum sa lasi mah barbatu' sa vanda masina?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Alina, cum sa lasi mah barbatu' sa vanda masina? |
Ei, las ca n-o vinde, zice si el asa, nu-l credeam oricum...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Gabi si Ada ,dupa vacanta de Paste
Alina e cam nasol cu parcarea prin oras,ai dreptate.Ma mai chinui si eu la manevre,reusesc doar sa o aliniez mai aproape de trotuar.Parcarea din lateral nu am mai facut-o de cand cu scoala de soferi
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
citat din mesajul lui adablackcat Clau, tu cu ce te mai lauzi? Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
Inca nu ma laud, pana nu vad alb pe negru
Io habar n-am ce sa va scriu ca stand doar in casa si facand curat barfele trec pe langa mine
Moni, ce e cu GabiB? de ce nu mai intra?
Moni si Ada, chiar ati avut o zi urata! uite o florcicica de la mine sa ma mai insenineze
No ca mi-a inceput serialu....fug
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
monica70 spune:
CLAU habar nu am,ca n-am vorbit cu ea.Sper ca-s ok.
GABI cam tot la 60 si ceva de ani avea si tatal colegei.
Sambata in loc sa dorm pana la amiaza ... taman la 12 e inmormantarea
Eu de la birou am fugit direct in Real si am ajuns dupa ora 20 acasa ... macar am gasit un bouncer Chicco la oferta,e cu cca 100 de lei mai ieftin decat am vazut pe mai multe site-uri de pe net acelasi model.
Ce mai stiti de Cristina si Dora?
MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
X-ray spune:
ola gagici !
si noi mergem azi la priveghi si maine la inmormantare la tatal unui prieten...cand am mai citit si de voi...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
niko_26 spune:
Gabitzica sunt inca pe baricade, desi cam mucioasa!
Cu copii am fost azi la control si zice ca sunt mai bine;Maia a avut laringita si Bogdi bronsiolita, a primit saracutzu si injectii.Bine ca am scapat de internare, sper sa le treaca odata si tusea si sa respire cum trebuie , ca asa saptamana groaznica am avut...
Cristina astazi trebuie sa ajunga acasa cu pitica, poate a si ajuns deja si sunt bine amandoua; n-am vorbit inca cu ea dar mi-a soptit o vrabiutza.