Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Citez:
io da ce emotii am
"S-a nascut Dora, 3590 g, apgar 10, la ora 12."
Cristi, felicitari! Ma bucur enorm de mult ca totul s-a terminat, ca Dorutza a venit pe lume fara probleme! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte!
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
Somleac spune:
S-a nascut Dora 3590 g apgar 10, la ora 12.
Sa traiesti printesa, sa ai o viata fericita si cu multe impliniri si sa le bucuri viata parintilor tai.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Am vorbit cu Cristina, sunt bine amandoua, Dora e frumoasa si cel putin aparent nu a fost afectata de infectia Cristinei. Nasterea a fost .....ca o nastere, la dilatatie maxima se ruga de doctor sa-i faca cezariana.
Clau am scris deodata
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Refacere rapida si bebelusha sanatoasa si mancacioasa sa ai, Cristina!
Intrasem sa va zic de Cristina dar vad ca deja stiti.
Ai mei sunt varza de raciti amandoi piticii de vineri.Dupa amiaza mergem iara la doctor sa-i mai consulte o data (am fost si ieri), ca Bogdi tuseste mai rau si se aude un harait urat din gat.
-am pe Ioana sa se faca bine repede.
niko_26 spune:
Si Cipri e racit asa ca am ramas singura pe baricadeDaca pic si eu pierdem razboiul cu virusii.
gabitzica spune:
Bine ai venit pe lume Dora Cristina felicitari! Refacere rapida si mult laptic iti doresc!
Alina.a am vazut pozele. Foarte fain concediu ati avut . Eli e o scumpa.
Ioana multa sanatate iti doresc.
Cristina, eu nu prea am ce sa zic...Si eu citesc la subiectul Emmei si apoi imi piere tot cheful de scris.
X-ray spune:
bine ai venit pe lume dora!cristina si adi felicitari!!!
multa sanatate bolnaviorilor...
multumim de aprecieri,d a fost tare frumos asa greu cu eli dupa noi...
si eu sunt tare pleostita dupa ce am citit de ema,plang mereu parca nu imi pot reveni....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...
adablackcat spune:
Bine ai venit pe lume Dora! Cristina, bine ca ati trecut cu bine peste nastere!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Heeei! Ce mai veste! Bravo Cristina! Bine ai sosit Dora! Ma bucur mult ca sunteti amandoua sanatoase!!!
MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabibociort spune:
Bun venit, Dora. Felicitari fericitilor parinti si multa sanatate
Emma INVINGE cancerul!
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun