Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Imi pare rau ca mai toata lumea e intr-o pasa proasta. Nici io nu is mai buna. Bunica mea e stabila acum, a facut o criza urata de astm si problemele cu inima s-au agravat din noiembrie de cand am fost noi la control. Ii obositor pt mine, ma duc la lucru, apoi la spital, seara tarziu acasa, mai robotesc cate ceva si a doua zi la fel. Amu mi-au venit si "rusii" si ma simt tare obosita. Nu stiu cat o tine, inca o saptamana cel putin.
O veste buna e ca ai mei nu vor mai lucra incepand cu aprilie si apoi in septembrie, respectiv noiembrie vor iesi in pensie. Era rau daca nu era asa ca la maicamea i s-a spus ca nu mai poate sa vina schimbul 2 si io ramaneam in plop.
Cam atat despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Magda!
Ce mai faci???

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

scuze ca am disparut nu asta mi-a fost intentia,cand sa mai scriu un mesaj s-a trezit eli si apoi musafiri si pa timp liber...oricum de cand am venit am intrat intr-un vartej si sunt varza de obosita...nu ca m-as fi odihnit prea mult acolo dar faptul ca am fost parca intr-o alta lume a contat enorm.
valea gastein e superba sunt 3 statiuni fff reusite.de schiat am schiat pana la urma in statiune vecina unde era o partie mai acesibila pt mine care nu am mai pus schiurile in picioare de 4 ani.in prima zi cand am fost chiar langa noi in bad gastein am coborat de la jumatatea partiei cu schiurile pe umar dupa ce am tras niste trante sanatoase.am avut-o pe gabi in cap tot timpul si pe masura ce urcam cu telefericul si vedeam cat e de abrupta in unele portiuni ma gandeam la faptul ca la mine ar fi o tragedie daca as pati ceva,eli a mea ar ramane pe nicaieri si in ritmul asta cand m-am dat jos imi tremurau genunchii ca frunzele in vant...in statiunea asta unde am avut noi inchiriat apartamentul erau partiile mai dificile,cel putin pt mine.asa ca a doua zi ne-am informat si am mers 20 de min cu masina si am gasit centrul asta de schi care e suuuper mai ales pt copii.era loc de joaca pt copii mici ,am vazut o groaza de landouri cu bb-lasi de cateva luni.eli a sta si 3 ore afara la 3 grade s-a jucat in zapada i-a placut enorm.la pranz mergea unul din noi sa o culce si dupa-amiaza mergeam la baile termale care sunt o splendoare,am ramas fff impresionata de curatenie,ordine,apa calda in fine totul a fost super.elisa a fost inebunita dupa apa,nu puteam sa o scoatem din ea.
in schimb ne-a terminat ca nu a mancat nimic...e al doilea concediu in care patim la fel, a trait cu laptele de dimineata si seara..asta ne-a scos din minti plus ca in primele 2 zile a fost tare rasfatata cu crize de personalitate la greu.morala?data viitoare o luam si pe bona cu noi,apartamentul inchiriat suporta linistit 5 persoane pt cazare.cel mai mult mi-a lipsit timpul petrecut cu sotul meu,asa noi doi,nu am schiat impreuna deloc,asta e ca sa-i facem suntem optimisti lucram in continuare la proiectul bb2 si cand or fi la liceu plecam amandoi singurei si ii lasam singuri acasa sa faca zilnic chefuri...
va recomand cu caldura statiunile astea din valea gastein,sunt o splendoare si baile fac toti banii.uitati si poze.
multa sanatate tuturor pruncilor si mamicilor bolnavioare.
la multi ani magda!
si eu as vrea sa va vad sper sa fie al meu pe acasa daca hotarati ceva.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alina.A super vacanta ati avut.Mi-au placut tare mult pozele,se vede ce bine se simtea Eli in apa

Vad ca iar sunteti cam sub linia de plutire majoritatea

MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata! Oare am cui sa-i spun? Ca e cam slaba activitatea pe aici...

Alina.a, sunteti foarte frumosi toti trei si pozele tare reusite!

Bolnaviorii cum stau?

Clau, eu nu-ti mai urez nimic inainte de examen ca vad ca ori am eu gura spurcata, ori ghinionista ca tine n-am vazut pana acum

Gabi, nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez. Pe cumnate-meu l-au operat la cot si e bine, doar dupa operatie l-a durut foarte tare (de nu-i trecea cu niciun calmant) pt ca i-au pus (nu stiu cine, dr sau asistente) atela direct pe operatie, a doua zi au vazut si au schimbat-o pe partea cealalta. Na, hahal incurajare

Flavia, multa sanatate bunicii tale. Tare greu trebuie sa fie sa te imparti in atatea locuri

Mi-am editat semnatura special pt Gabi Bociort! Tre sa dau o bere ca schimbai prefixul.

40+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

maria rubi Multa sanatate tie si Dorutei Ce fac bolnavii? Bate vantu pe aici. Multa sanatate tuturor.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

La multi ani Magda!
Ce mai faci???

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Acuma mi-a picat fisa ca sa intru pe aici ca sa multumesc :).Mersi tare mult Alina.Noi suntem bine,avem mester la gletuit,smirgluit tot parterul,Biutza e tot mai mare,chiar acuma voi pune cateva poze de la scoala din 7.03.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Iaca-to, ca mai traieste! La multi ani Magda! Cum te-ai petrecut?
Ce-ati facut in we?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda

Alina.a, ce faine sunt pozele si ce a mai crescut Eli

CristinaR, cum sunteti?

Ada, io iar am avut un week-end plin. Sambata am fost la ziua lu cumnatu (sotul sorutei mele) si ne-am chefuit pana dimineata, am dormit vreo 4 ore si ceva ca m-a trezit Raul sa mergem la biserica Daca asta a fost dorinta copilului nu m-am putut impotrivi si ne-am dus la Catedrala noua, apoi am venit intr-o plimbare pe mal. A fost super fain dar obositor pentru mine, dormeam in picioare Aseara l-am dus la ai mei si la intoarcere m-am oprit cu Ami la Venetia si am papat o inghe
Asa obo am fost ca n-am putut adormi decat pe la vreo 12

Totusi nu inteleg ce e cu atmosfera asta de aici? A dat deprimarea in subiectul nostru?

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, io zic sa-ti faci tatuaju' ala de care ziceai si sa pui o poza aici...poate ne mai dezmortim!
Flavia, tu te-ai mai odihnit ceva?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput