Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Ada, pana la Paste e facut si tatuaju. Dupa ziua lu raul ma apuc de treaba. Abia astept sa-l vad gata...io-l vreau gata si nici nu e inceput
Tu ce ai facut in week-end? pe unde ai mai umblat si...ce ti-ai mai luat
Claudia si Raul-Andrei
gabibociort spune:
Am citit ultimile postari ale Aidei Ciolac. Ingrozitor. Si nedrept.
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
alinamoro spune:
Salutare!
Am ajuns aseara acasa, dar n-am reusit sa scriu ca dupa ce-am despachetat am spalat si culcat pruncii, iar apoi am adormit si eu culcand-o pe Ade.
Am citit si eu acum despre Ema (in ultimul timp citesc acolo inainte de-a citi aici) si nu mai sunt buna de nimic, m-a "zguduit" mesajul Aidei cu rochita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maggda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Iaca-to, ca mai traieste! La multi ani Magda! Cum te-ai petrecut? Ce-ati facut in we? Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
,ma cautai prin Jurnalul aradean la paginile din spate?
Petrecere n-am dat ca nu am nervi de asa ceva mai ales ca pe parter e dezastru acum cu mesterul .
Am iesit ieri la masa in oras toata familia iar sambata sotul mi-a cumparat un buchet de trandafiri superb ca musai a trebuit sa-l intreb daca nu cumva are amanta .Asa buchet n-am primit in ultimii 10 ani
alinamoro spune:
alina.a, am vizionat pozele, sunt superbe, se vede ca v-ati simtit minunat.
Flavia, nu are cine sa te mai ajute cu vizitele la spital, adica sa faceti cu schimbul? Multa sanatate bunicii!
Moni, vad ca absentezi cam mult , nu prea ai chef de scris...
Diana e bine?
Cristina M, vad ca Mara se lasa asteptata...
Magda, astept pozele de la scoala cu Bia. Nu-mi vine sa cred ca ai domnisoara deja.
Clau, tot in chefuri o tii! Face bine la moral.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
aaaa, da, si eu am vazut pozele Alina.a! Superb loc. Iar Elisa a crescut mult de cand n-am vazut-o. E o dulcica.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Magda. Ma refeream ca esti cam scumpa la vedere pe aici pe forum.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
MAGDA LA MULTI ANI!
ALINA mersi de intrebare,Diana e binisor,mai un pic de muci asa sa nu stricam linia.
Si eu sunt stoarsa de povestea asta a Aidei. Azi la birou m-am pus sa mananc si m-a pus naiba sa citesc ultimele pagini - ce nu apucasem aseara.M-a dat gata faza cu rochita aia Mi-a stat mancarea in gat Bine ca n-a intrat careva in birou atunci sa ma vada in ce hal eram ...
MONI 19s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
flavia ramona spune:
Salutare,
Ada, nu am apucat sa ma odihnesc si deja disper ca de aproape un an am cosmaruri in fiecare noapte. De multe ori am cate 2 - 3 si ma trezesc foarte obosita obosita.
Chiar, oare ce pot sa iau ce sa nu creeze dependenta, sa pot conduce si sa nu fiu nici asa zombie.
Alina, pai facem cu schimbul eu, mami si matusa. Fiecare cum putem cu munca. Eu spre seara pt ca ele sunt la munca atunci si singura nu ca nu sta, dar nu poate merge singura la baie, nu poate sa se dea jos din pat, abia se ridica in fund pe marginea patului si nu poate sa faca tratamentul klumea. Seara cand plec ii pun scutec pana dimineata.
CristinaM, facem galerie?
maria_rubi spune:
Nici eu nu prea am avut chef sa mai scriu, tot din cauza Kissulinei mici
Flavia, nu stiu ce sa zic cu galeria, ma simt cam rau acum seara, ma inteapa tare burta si ma dooaarreeeee
Edit: am inceput sa elimin dopul, in noaptea asta plecam la Tm sigur.
40+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator