Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 3
gabibociort spune:
Vai, fetelor, a dat boala in toata lumea. Insanatosire grabnica tuturor.
Maria mea este bine, astazi am fost cu ea la control. Da pe hol la "nea doco" plin de copilasi bolnaviori. Ada, ba scrisai si io printre picatele ca daca Mariuca e ok, venim. Drept ca nu am scris cam multe ca toata saptamana am stat cu ochii pe ea, am avut si ceva nopti nedormite la activ.Maria rubi, ma bucur ca esti bine. Deasemenea ma bucur ca nu ai schimbat iar semnatura, ca ma faceam de cacao, la cat sunt de tembela.Clau, da ce-ti veni cu tatuatul? Ideei nu am de moment, doara daca se mai hodine neuronul meu, sa pot gandi la ceva.Va pupez pe toate si inca odata, sanatate tuturor.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
gabitzica spune:
Ada, cauza deprimarii mele sunt genunchii...pe langa dreptul( la care o sa ma operez)ma doare si stangul, cred ca mi-am bulit meniscul intern.
Alina.a se poate ??? Vi din concediu cu forte proaspete si nu zici nimic? Nu ne povestesti, nu ne arati poze....
Cum a ramas cu intalneala? Mie mi-e indiferent cand si unde, ma supun majoritatii. Nu am apucat sa scriu zilele astea.
gabibociort spune:
Iar m-am bagat eu in seama. Scuze, Ada.
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
adablackcat spune:
Gabi b . Cand am vazut c-ai scris "scuze Ada" m-am dus inapoi sa citesc ca nu ma prindeam nicicum pentru ce sunt scuzele. E vina mea ca n-am specificat cui ma adresez exact. Tot atata bai sa fie... Bine ca e bine Mariuca.
Gabi T () genunchiul stang a inceput abia mai tarziu sa te doara? E tot de la aceeasi cazatura?
Flavia, cum se mai simte bunica ta?
Ioana, ce mai gatesti? Ca nu ma hotarasc ce sa fac pe we asta.
Ma duc s-o sun pe Miha sa vad ea ce zice de intalneala?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Ada, amamdoi genunchii mi i-am sucit ( si au pocnit) dintr-o cazatura. Amandoi m-au durut, dar dreptul, la care mi s-a rupt ligamentul m-a durut mai tare si s-a umflat. Am cazut in fata, pe o panta de 45 grade ca nu mi-au sarit schiurile. Schiurile trebuie sa sara in mod normal dar ale mele nu au fost regalte bine. Nu am avut viteza...Ce stupid a fost!Totul s-a petrecut intr-o secunda.
Ati auzit de Natasha Richardson( sotia lui Liam Neeson}? A murit azinoapte. a fost la schi in Canada, pe o partie de incepatori, cu instructoarea langa ea. A cazut si s-a lovit la cap. Pe moment nu a avut nimic , dupa cateva ore i s-a facut rau. Marti a intrat in coma si azinoapte a murit. Avea doi baieti de 12 si 13 ani.
adablackcat spune:
Iau Gabi, ca si eu am strans din dinti numai citind cum ai cazut si imaginandu-mi. Am auzit de actrita ce a murit dar nu auzisem si cum s-a intamplat. Cumplite loviturile astea la cap ca nu stii niciodata "cum stai".
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
No vad ca nu s-a mai facut nicio intalnire...
Nici nu cred ca mergeam ca Ade ii cam mucoasa si tuseste putin.
Maine mergem la Bihor.
alina.a, hai cu poze, impresii...
Gabi, la stangul nu te-a consultat dr.-ul, i-ai zis ca te doare? Trebuie sa-ti trimit costumul de ski, am crezut ca ne vedem azi si l-am pregatit...
Flavia, cum se simte bunica ta?
Si tie trebuie sa-ti inapoiez costumul, vedem noi cum ne intalnim...
Clau, multa sanatate iti doresc! Probabil te-ai virusat si tu, merg f urat virozele astea, cu febra mare uneori.
Si eu zic NU tatuaj. Asta-i parerea mea, tu faci cum vrei. Ai grija ca foarte usor te poti infecta cu hepatita B sau C, daca nu sunt sterilizate corect instrumentele, plus ca mai sunt si alte riscuri de infectie.
Anca, multa sanatate si tie!
Ioana, sanatate lui Alesio, sa-i treaca repede conjunctivita.
Cristina M, ma bucur ca ai reusit sa termini tratamenul.
Merg sa culc pruncii, de fapt sa le fac baie intai.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Am avut, o saptamana naspa de tot. In rest nu mai zic nimic. Cred ca fac si eu pana.
Azi am fost sa rezerv pentru ziua lui Vic , la locul acela din gradiste unde ne-am intalnit in primavara lui 2007. Ma gandeam ca ar fi super pentru viitoarele intalniri. Tariful e 50 ron /ora indiferent cata lume, au curte cu pomi, spatiu de fugit, teren de fotbal, bar spatiu si inauntru destul de dragut. Si asa va fi si mai accesibil la buget, ca un 200 ron /4 ore impartit la cate ne vom intalni cred ca nici nu se va simti.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008