Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
ALINA si la Miclea programari se fac cu o luna inainte.Am si stat la usa o ora si trei sferturi ca era in intarzaiere . Mereu e asa la toti
CARMEN chiar te intorci la munca dupa Paste ?
Apropo de dormit eu am avut noroc ca numai pana la cca 3-4 luni s-a trezit Diana noaptea,pana a avut coilici.Dupa aia s-a mai trezit cand i-au iesit primii dinti,dar adormea la loc destul de rapid.Altfel nu stiu ce ma faceam ca eram si la serviciu.
MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Ioi mai fetelor...io tot stau si citesc. M-au prins la subiectul cu intamplarile paranormale si nu ma mai dau dusa...da' acum imi pica pleoapele!
Gabi, multa bafta la interventie! Sa ne povestesti!
Ma duc la culcare
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut
Multumim de urari
La multi ani Raul sa fii fericit.
Am vorbit cu Gabi, e ok, are frisoane, se pare ca ligamentul l-a rupt mai demult acum doar s-a agravat.
Nico te sun de capiez, si telefonul tot inchis. Musai tre sa ma intalnesc cu tine.
Scuze, dar eu sunt terminata de cat lucru am, pur si simplu nu mai fac fata si nici spate.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Carmen poate tu ai mai mult noroc decat mine de copii somnorosi.Bogdi asa rau doarme in ultima vreme in special noaptea, ca ma gandesc ca o sa dorm 4 ore deodata cand o sa fiu baba, sau nici atunci ca o sa ingrijesc de nepoti.
Eu la Teaha am fost cu Bogdi si mi se pare foarte ok.Nu mai stiu cine a intrebat de dr ginecolog. Oricum ma duc sa lustruiesc putin faianta in bucatarie, ca in sfarsit dorm amandoi copii deodata.
Melania 14 spune:
Moni,da ma intorc dupa vacanta.Tu ce faci,iti iei concediu de la 27 de saptamani?
Alina cu draga inima o astept pe Ade.Tot mai vrea tzitzi?Mai ai lapte sau asa de dragul tzatzei vrea?Bravo Dragos curajosul!Unde l-ai inscris la scoala?
Niko,nu prea am inteles,nu apuci sa dormi pe noapte decat 4 ore?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
Carmen asa se da,de la 27 de saptamani? Ca io habar nu am ... eu calculasem ca din luna inuie imi iau concediul prenatal,vad ca atunci as avea 29 de saptamani.
Miha mersi de vestile cu Gabi,bine ca e ok sper sa ii treaca si frisoanele.
MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
alinamoro spune:
Citat: |
Alina cu draga inima o astept pe Ade.Tot mai vrea tzitzi?Mai ai lapte sau asa de dragul tzatzei vrea?Bravo Dragos curajosul!Unde l-ai inscris la scoala? |
Carmen, Ade mai papa tzatza cand se culca doar, uneori mai cere si ziua, dar nu-i dau. Lapte mai am ceva, oricum mai mult e asa de dragul tzatzei.
Pe Dragos l-am inscris la Liceul Baptist...e f aproape de noi, au program prelungit...speram sa fie ok.
Am vrut sa o sun si eu pe Gabi, dar nu stiam cand ar fi mai potrivit, i-am trimis mesaj sa-mi dea ea un semnal cand o pot suna...poate doarme sau nu se simte bine dupa anestezie.
Adelina tuseste ff urat si azi dimineata la 6 a facut putina febra. Azi n-a mai facut febra, dar tuseste urat, mai ales cand doarme.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Eu m-am intalnit la gradi cu Ioana si mi-a zis ca a vb cu Gabi si e bine. A si plecat acasa deja in dupamasa asta. Dar urmeaza operatia cand va sta in spital vreo doua sapt din cat am inteles eu.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
niko_26 spune:
Alina sanatate multa Adelinei!
Carmewn nu apuc sa dorm decat reprize f scurte de 1 ora 2 in cel mai fericit caz.
alinamoro spune:
Niko, multumim!
Ada, Gabi n-a plecat acasa, am vorbit si eu cu ea, e tot la spital. Se simtea destul de bine, o durea putin capul (probabil si de la anestezie). Nu a avut voie sa se dea jos din pat.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze