Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 19
adablackcat spune:
No, Ioana asa zicea, ca i-a zis Gabi cand au vb ca peste doua ore pleaca acasa, si banuia Ioana ca la ora la care noi ne-am intalnit e deja acasa Gabi.
Alina, nu uitati ca pe maine le trebuie la gradi ceva bat pentru morisca.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Azi la 10 m-am externat. Ce bine e acasa. Azi noapte nu am dormit aproape deloc din cauza de colega sforaitoare...
Cand am vorbit cu Ioana eram sub efectul anesteziei si probabil i-am zis ca mai trebuie sa stau nemiscata 2 ore din cauza rahianesteziei. In alt context nu am pomenit 2 ore
Va multumesc celor care m-ati sunat dar si celor care m-ati sustinut aici.
Ieri a fost groaznic ca nu am avut voie sa ma dau jos din pat si nu am reusit sa urinez nicicum in plosca, m-am chinuit 2 ore...asa ca au fost nevoite sa imi puna sonda...dar ce m-au chinuit 2 asistente. S-au chinuit cu una de 18 care nu a vrut nicicum sa intre, pana la urma au reusit cu una de 12. Acum ma ustura de mor la urinare
Am ramas cu dureri de cap de la anestezie ca nu am putut sa stau in totalitate nemiscata.
cristinacsa spune:
Gabi, refacere rapida! Nasol cu sonda...Te mai opereaza odata?
Cristina si gemenele
Claudelu spune:
Gabi, bine ai revenit
Imi pare rau ptr ce ai patit cu sonda!
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
gabitzica spune:
Citat: |
Te mai opereaza odata? |
Cristina, acum nu ma mai opreaza, poate peste cateva luni.Sa vedem cum ma recuperez dupa operatia asta. A zis ca daca 20 de ani nu m-a deranjat ligamentul rupt(ca nu s-a rupt acum) poate nu e nevoie de ligamentoplastie.
Mi-e umflat piciorul pana la jumatatea coapsei si ma doare capul de imi vine sa urlu. Daca stau in pat nu ma doare asa tare, dar cand circul imi vina sa urlu. Dimineata pe masina am simtit toate denivelarile drumului pana in creier
Clau am vazut filmuletul si pozele de la gradi.Tare scumpi copilasii. Cum esti cu jobul?
monica70 spune:
GABI imi pare rau, sper sa iti revi repede
MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
gabibociort spune:
gabitzica multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede. Urata treaba cu sonda.Claudelu ai inceput lucrul? Da cu tatuajul cum stai?Monik sa stai linistita ca e baiat. Am eu asa un feeling... Ce face Diana?Am intrat zilnic sa va citesc da n-am avut vreme sa mai si scriu. Noi suntem bine, acu ca a venit caldura a mea copilitza e tot afara asa ca am liniste si pot lucra mai cu spor.Va pupacesc pe toate. Numai bine.
Emma INVINGE cancerul!
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
niko_26 spune:
Recuperare rapida Gabitzica!
M-am intalnit azi cu Flavia aici in cartier;arata tare bine
Noi suntem bine, ne bucuram de vremea asta buna si maine mergem la Firi sa respiram aer curat.
Week-end placut la toata lumea.
adablackcat spune:
Gabi, bine ca esti acasa! Te mai doare capul si acum? Treaba serioasa asta cu anestezia. De mers vei putea merge curand? Sau ai nevoie de ceva ajutor?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Pe fuga sa nu ma dati disparuta.
Gabi, refacere rapida.
Niko, mersi de aprecieri . Am vrut sa zic ieri da am uitat, Bogdi seamana tareeeee bine cu tine zic io.
Carmen, bafta la inceput lucrul. Si soramea incepe.
Miha, ai reusit sa-ti gasesti oameni?
Io am fost la tara azi, am dus-o pe bunamea, m-am certat cu bunumeu si le-am spus clar ca data viitoare cand o mai aduc la spital inapoi nu o mai duc. Mult nu o sa tina, nu e in stare de nimic, da in fine, nu te poti pune cu batranii.
Bogdi are acum 38.5 febra, hmmm, nu stiam de ce e morcovit. A stat tot pe afara, in tricou, da era cald ... oare sa fi facut ceva??? I-am dat nurofen sa vad daca ii scade.