Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Raul. Multa sanatate, fericire si bucurii alturi de parintii tai. Clau faine poze, fain tort
Eu maine ma internez pentru artroscopie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI RAUL!!!
GABI bafta maine!
NIKO chiar voiam sa te critic ca ai pus doar poze vechi,bine ca ai apus si mai recente! Scumpi tare si ce seamana si intre ei si amandoi cu tine
CRISTINA nasol ca pleaca maica-ta deja ...
Eu am reusit sa obtin programare la Budau in 10,m-am milogit la aia pana m-a varat pe lista inainte de Paste.

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Multumimi mult de urari!

Azi am fost la gradi sa ne petrecem si acolo. Asa de dulci au fost Tare frumos i-au cantat LA MULTI ANI lui Raul Cum se incarca bateriile pun pozele si filmuletul ca sa vedeti
Si tot azi am fost centralista...inchideam un telefon, suna altu si tot asa si cu toate astea sunt complet dezamagita de unele persoane care le credeam aproape No asta e
In rest, stau si ma uit pe poze si nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 5 anisori...parca ieri eram gravida

Gabi, mult noroc pe maine!

CristiR,

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani victor!miha sa va traiasca feciorul,parca nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an deja...
la multi ani raul!clau arati tare tare bine ptiu sa nu te deochi!niste vointanu ai de dat?
moni te rog eu frumos pastreaza niste kile de la sarcina asta ca te prind tare bine.abia astept sa aflu ce "porti".diana ma uimeste defiecare data
niko ce mare s-a facut bogdanel
pe serban al lui carmen l-am admirat live in parc.
gabi daca mai intri te rog sa-mi dai maine un sms cu salonul si etajul unde esti internata sa trec pe la tine
flavia cum mai sunteti?
eli a mea iar are muci

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Raul!Clau sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Parca mai ieri asteptai sa nasti...
Gab, tinem pumnii.
eu ma uit la meci, dar ma enervez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

La multi ani, Raul!Clau, sa-ti traiasca baiatul, este tare frumusel.gabitzica, tin pumnii.
la toate fetele

Emma INVINGE cancerul!
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu ma enervez...am umblat hai hui pana acum...am fost in vecini da m-am enervat si am revenit acasa, numa bine ca s-au incarcat si pozele...
filmuletu si pozele 1 si 2

Si daca tot sunt nervoasa, ma duc sa fumez si o tigara

Claudia si Raul-Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Gabitzica sa fi curajoasa maine!
Multumim de aprecieri.Am copii mari si nazdravani.
Moni ce convingatoare trebuie sa fi fost de i-ai facut pe astia la Timi sa te programeze asa repedeBravo!
Merg sa dorm ca tot in urma cu somnul sunt de vreo 2 ani si ceva
Miha tu cum esti! Tot imi promit ca te sun de vreo cateva saptamani si nu mai apuc.Poate maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Citat:
citat din mesajul lui niko_26

Merg sa dorm ca tot in urma cu somnul sunt de vreo 2 ani si ceva

Niko 2 ani tre' sa astept ca sa dormn si eu noaptea calumea? Cu Mela dupa un an am fost boieroaica.Apropo,am reusit sa-i dau 3 mese, in unele zile, lui Serban
E adorabila Maia cu parul ei blondin.Si eu subscriu la parerea ca seamana foarte bine intre ei fratiorii si cu tine,evident,desi parca si Cipri a contribuit nitel la Maia.

La multi ani Raul ! sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor!
Alina.a v-am asteptat in parc dar nu ati mai venit .

Io si acum ma mulg si incerc din rasputeri sa-mi scad productia.Am reusit dar putin,mi se umplu tzatzele de numai si nu pot sa le las asa si pe deasupra ma apuca si niste calduri atunci.Probabil fac putina febra.Cred ca se insoara Serban si eu tooooooooooot o sa ma mulg.
Am uitat,Gabi iti tinem pumnii!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, tinem pumnii pe maine si ne gandim la tine.

Niko, superbi puisorii tai, faine pozele.

Clau, si eu mi-am propus sa merg la ginecolog. Eu tot la Miclea merg, trebuie sa-mi fac programare, cine stie cand am loc.

Carmen, ce bine ca ai asa mult lapte!
Ti-o mai trimit si pe Adelina.

Moni, bine ca te-ai programat asa rapid la Budau. Mai da' ce aglomeratie pe la ginecologi.

Ada, Nico i-a scos la Dragos 2 dinti saptamana asta. A fost tare incantat si a zis ca nu l-a durut deloc. Ceilalti de pana acum i-am scos la stomatolog.

Am vazut filmuletul si pozele cu Raul de la gradi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput