Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Mi-am facut cont.Am cateva poze pregatite pt voi de acum 3 luni
http://family.webshots.com/album/570768688MDNgKb
Noapte buna!
Ma duc ca s-a trezit Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti curioaselor,dar din pacate strumful i-a aratat doctorului doar fundul azi,asa ca nu stim inca ce-i sigur.A zis ca doar ca "parca-i baiat".Trebuie sa merg si la Budau sau Cioata ,ca a vazut ceva pata mai compacta pe ficat o "zona hiperecogena".A zis ca poate nu-i nimic,dar mai bine sa merg sa vad si ca n-are rost decat la unul din astia doi.Din pacate la Cioata e ocupata toata luna aprilie si pe mai nu face inca programari,asa ca imi imaginez ce-o fi la Budau ... acolo n-a raspuns nimeni acum seara,sper sa raspunda macar dimineata cineva.Care din voi a mai fost la Budau? Parca Miha?
In rest e ok,vad ca dupa masuratori e tot mai mare cu vreo saptamana,fata de cum era Diana mai mica cu o saptamana.
Noapte buna la gasca

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/570765714tBDxyv AM mai pus si cateva poze mai proaspete.
Acum chiar plec de tot sa mai apuc sa dorm si eu putin.
Moni sanatate multa la samburel.Trebuie sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, RAUL!Sa fii sanatos, fericit si sa ai o copilarie frumoasa!
Moni, si eu am fost la Budau, se faceau programarile cam cu o luna inainte, sau minim 2 sapt., acuma depinde si cat e de aglomerat in perioada respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raul

Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

La multi ani Raul! Clauditza tu arati tot mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Raul! Sa cresti mare Spidermanule!

Nico, super dulci si frumosi amandoi puii tai!

Alina m, in vara iti mai poti lua concediu daca iti iei acum 3 sapt?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina m, in vara iti mai poti lua concediu daca iti iei acum 3 sapt?

Da, imi mai raman 3 saptamani care le impart in doua, 2 si una.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina m, azi cand am mers dupa Iulia mi-a aratat Dragos ca i-a mai cazut un dinte, il avea in servetel. Curajos baiat ai!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Raul
Clau si Clau, sa va traiasca feciorul!

Mara s-a acomodat destul de bine cu noul membru al familiei, doar cand e obosita si maraita atunci nu suporta sa o tinem pe Dora in brate fara sa o luam si pe ea. Ma gandesc cu groaza ca pleaca mama duminica si cu ea tot ajutorul de pana acum, sper ca ne vom descurca si singuri.
Sorry ca nu prea am mai activat pe forum, dar nu am timp, suntem inca in perioada de acomodare si eu profit sa ma odihnesc cat pot pana pleaca mama. Din acelasi motiv am trimis Ancai poze cu Dora sa le puna pe forum, ca pana apuc eu face Dora un an

Va pupam!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput