Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 15
Claudelu spune:
Ada, te rog frumos, chiar sunt mai slaba
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
adablackcat spune:
Da' io asta am si vrut sa spun!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Azi m-am trezit la 11:15 speriata ca ai sunat si n-am auzit telefonu
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
monica70 spune:
CLAU am vazut si eu pozele,fain cheful! Si tu ce silueta esti!!!!
Mai eu sper sa raman macar de data asta mai "implinita" macar cu vreo 3 kg acolo ...
Pana acum am pus 6 kg pe mine.Sunt curioasa cat voi mai pune,ca cu Diana am pus 20 de kg,care cum au venit asa s-au dus ...
Dupa-amiaza merg la control,sper sa fie totul ok si sa si ma lamuresc sigur ce e.
MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Ma da' nu va mai inghesuiti aici cu scrisu' ca nu apuc nici cum sa citesc tot!
Io nu reusesc sa mai bag copiii in casa! I-am adus acum din parc si au ramas in curte la nisip. Ma duc sa le pregatesc baia...
Moni...deci? E bblina sau bbloi?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Hellllloooooouuuu???!!! Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
te plictisesti?
Moni, ceva vesti? fetitza sau baietel?
Io ar cam trebui sa merg la un control ginecologic dar nu stiu la cine sa ma duc...voi pe la cine mai umblati?
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
Melania 14 spune:
Clau mare vanzoleala pe la voi p'acasa de ziua lui Raul.Ai avut ce strange la jucarii.Raul a fost fericit si tu arati bine asa slaba.Vezi ca se poate!
Alina faine pozele de la ziua lui Vic.Intr-adevar e fain acolo si copiii se simt bine.
Niko mai pune poze cu voi.Zici ca dormiti separat?Pai atunci eu sunt fericita de ne descurcam toti in dormitor.
CristinaM cum te-ai descurcat cu furia laptelui?
Gabi tu acusi te operezi,nu?
Moni esti faina asa cu burtica.Arati bine mai implinita .Foarte faine castelele Dianei.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Melania 14 Clautu arati bine asa slaba.Vezi ca se poate! Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008) ASA DA-ASA NU ! |
N-am zis niciodata ca nu se poate, trebuie doar vointa si dorinta!
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
alinamoro spune:
Clau, ce-ai slabit si ce ti-a crescut parul...arati ff bine! Raul s-a schimbat si el, e un frumos.
La multi ani Raul!
Sa cresti mare si sa fii sanatos.
Cristina M, cum v-ati acomodat in 4? Cum se comporta Mara cu Dora?
Moni, cum a fost la dr.? Astept sa ne spui...
Niko, cred ca-i un scump Bogdanel cum vorbeste pe limba lui, mai ales cu mama.
Ada, ce fain ca ati fost in parc, vremea e superba...din pacate eu vin de la lucru terminata, nu mai am chef sa ies si nici timp de fapt... Sper sa recuperez in aprilie-mai cand voi avea concediu 3 saptamani.
Merg sa o culc pe Ade desi e cam fresh la ora asta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze