Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Niko, unde-ai vazut burtika lui Moni?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Chiar asa NIKO si restul cu bebe + sora / frate mai mare in dotare.Cum faceti cu somnul de noapte? Nu se trezesc cei mari de la plansetele bebeilor?
MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, Dragos doarme in alta camera si doarme dus , nu l-a trezit Adelina niciodata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA uite http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-06/17:24:28 dar cum ziceam e depasita cu 3 saptamani
MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Wow, Moni ce super sexi esti! Sa stii ca arati ff bine, iti sta bine asa "implinita".
Merg la culcare, noapte buna va doresc si o saptamana superba!
monica70 spune:
ALINA fain asa.Dar ma gandesc ca daca o avea si asta un sonor precum Diana, o fi jale.Noua ne batea dementul de vecin de deasupra in calorifer cand plangea Diana noaptea de la colici Acum au si ei bebelus,ar fi trebuit sa ii fac si eu asa, mai ales ca dupa cate aud l-au pus in rotobil deja ,ca de la altceva nu poate fi asa zgomot
Mersi si noapte buna la toate si de la mine
niko_26 spune:
Eu am dormit cu amandoi in camera doar cateva nopti,ca se trezeau unul pe celalalt asa ca Maia doarme in camera cu taicasu, sa mai povesteasca si ei seara si am si eu timp mai mult pentru pitic.Atatea stie el sa-mi povesteasca cand ramanem noi doi...
adablackcat spune:
Salutare! Numai ce-am ajuns din parc de pe mal. Super vremea de azi!
Alina, am vazut pozele de la ziua lui Vic mic. Super vreme ati avut si voi. Ce-a crescut Ioana de cand n-am vazut-o. E schimbata. Deci...cand ne vedem la locul ala fain?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Vic
Miha, mii de scuze ptr intarziere!
Sa va traiasca piticu si sa fie sanatos
Vin si io cu poze de la mini petrecerea ce i-am facut-o lu Raul de ziua lui. A fost o petrecere intr-un cadru restrans, asa ca de criza Bine ca s-au simtit bine copilasii si ca am reusit si anul asta sa-i tinem ziua si sa ne bucuram ca am crescut!
Dupa cum bine va imaginati sunt franta de oboseala... de vreo 4 zile la noi acasa e tot un dute vino
Faine si pozele de la ziua lu Vic , faine si capodoperele Dianei
Pauza de gandire, dar cel mai bine, cred, ar fi sa ma bag si eu in pat, nu? asa si fac!
somn usor tuturor!
Claudia si Raul-Andrei
Emma INVINGE cancerul!
adablackcat spune:
Clau, a iesit fain ziua lui Raul! Iar tu arati mai slaba! Serios! Pe Raul se vede ca era happy!
Moni, am vazut si eu poza cu tine gravi. Esti faina tare asa mai "implinita", vorba Alinei!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)