Aradence DC (118 ) - si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Pana vine Miha cu pozele am pus eu o gramada(sper sa nu se supere), n-am stiu ca a facut Calin atatea cu telefonul (calitatea nu-i f buna).
Poze aniversare Victoras.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA faine pozele,m-am uitat cu Diana care a recunoscut copiii,mi-a zis ca "m-am mai intalnit cu ei" .Tare bine arata acolo ,ar fi fain sa ne intalnim o trupa cat mai uriasa in zona,daca da caldura ...

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
ALINA ai tai ce mai fac,cum se mai joaca?

Moni, si ai mei se joaca cu lego si cuburi de lemn, chiar acum sunt toate imprastiate in camera. Adelina il cam streseaza pe Dragos, tot ii strica ce construieste el. Mai deseneaza impreuna si fac avioane, barcute...din hartie.
Acum se uita amandoi la Pistruiatul.

Ne-am intalnit anul trecut o data acolo cu trupa mare, am facut gratare...a fost mai cald ca era vara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Da stiu ca ati fost ca am vizionat pozele atunci
De care lego are Dragos? Din cele simple?

MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
De care lego are Dragos? Din cele simple?

Are si simple, din alea mici (vreo 500 bucati), are si lego creator.

Mergi la inceput

ALINA "lego creator" sunt cumva astea http://www.crazytoys.ro/jucarii/Generice-1071/LEGO-Creator-2030/8001/Creator-Galeata-creativa.html? Cred ca i-ar placea si Dianei asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Moni, da' munceste Dia, nu gluma. Ce bine ar fi daca ar avea si Alex rabdare sa construiasca, dar el se plictiseste f repede, lui ii place sa construiesc eu. Mai nou il pasioneaza "scrisul", bineinteles pe langa fotbal si giumbuslucuri de gimnastica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA "lego creator" sunt cumva astea http://www.crazytoys.ro/jucarii/Generice-1071/LEGO-Creator-2030/8001/Creator-Galeata-creativa.html? Cred ca i-ar placea si Dianei asa ceva.

Moni, cam asa ceva, dar el are la cutie, nu la galeata. De exemplu www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-1073/LEGO-Creator-2030/8009/Creator-Avion-cu-elice.html" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

ANCA e inca prea mic Alex,o sa aiba si el rabdare mai incolo ...
ALINA iti dai seama ca daca i-as lua de pe-acum asa ceva Dianei,ar trebui sa i le fac eu,nu ? Si clar,n-am chef In plus e genul care dupa ce s-ar chinui la greu si i-ar iesi in final figurina respectiva - avion,masina,castel,casutza sau ce modele mai sunt,le mai face doar de cateva ori si basta,s-a si plictisit de ele - pa si pusi! De-aia prefer sa ii iau ceva sa construiasca "la liber" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Faina burtica MOni,esti gravidutza sexi
As pune poze, dar nu mai stiu parola contului , si trebuie sa fac altul, in webphotos am avut, si nu mai stiu cum, si n-am sanse sa stau in fatza calculatorului pana dibui eu care-i schema si cu ce se mananca sa-ti faci alt cont ca nu ma lasa prichindeii.De ieri seara pana astazi a fost Maia la bunici, dar n-am reusit sa misc mai nimic nici macar pe aici prin casa ca a stat Bogdi ca lipitoarea agatat de mine.Nici nu prea a dormit.I-o fi simtit lipsa sorasi ca tare fericit a fost cand s-a intors acasa.
Miha faine pozele, si foarte frumosi si copilasii

Noapte buna!Merg la somn ca imediat se trezeste Bogdi sa-si ceara drepturile

Mergi la inceput