*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 6
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Nu i-am mai facut graficele....ca nu prea se pupa la lungime. Nu vreau sa ma stresez prea tare. Dar nici nu-mi convine ca d efapt, cantarul arata cam 6380, deci chiar mai putin decat acum 2 sapt. Asta zic eu ca nu e ok. macar 50 de g in 2 sapt si eram multumita.
O sa urmez sfatul medicului si o sa incerc sa-i scot prima masa din noapte, pt ca ea se trezeste des si papa f putin. Asa dc se trezeste mai rar, papa bine si are o masa buna, nu doar lapte de inceput.
Aseara au venit produsele de la bimbomarket. Iar azi am dat iar o comanda pe Mothercare . i-am mai luat cateva jucarii si vreo 3 rochite ca nu avem lucrusoare pt la vara.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
[/quote]
Bravegirl, a fost cantarita cu acelasi cantar ca data trecuta? Ma gandesc ca e posibil sa fi luat acolo 100-150 g dar exista si diferente de la cantar la cantar, conteza si dc a papat inainte sau nu, dc a facut kk sau nu. M-am uitat si Maria la 3 luni avea 6200 si 62 cm, nascuta cu 3750 si 54 cm. Si ea a avut saptamani intre 2 si 3 luni cand aparea scadere -20g fata de saptamana precedenta.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, in week-end ne mutam definitiv la Targoviste! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Ginye, va mutati definitiv? Si pe noi ne bate gandul, dar n-avem suficient curaj pt o astfel de schimbare. Sa va mutati cu bine, si sa va acomodati usor!
Julia
ginye55 spune:
Julia multumim frumos! Si noi de vreun an de zile ne tot gandim si razgandim. Dar ne-am hotarat. Abia asteptam. Vom sta tot cu chirie, dar ne vom simti mult mai acasa decat in Bucuresti.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
miki01 spune:
Buna dimineata!
Sunt cam zombi. Nu stiu daca motivul a fost vaccinul de ieri sau dintzisorii, dar azi noapte s-a trezit voinicul din ora in ora. Pe la 3 era fresh cu punisorii in gurita si numai chef de somn nu avea. Febra nu a facut, dar cred ca se apropie momentul primului dintzisor - nu e cam devreme?
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
ihotu72 spune:
Buna dimineta!Nu am mai intrat de mult pt ca ne chinuim cu dintii.Nu am scapat bine de colici si ne ies dintisorii.Sunt chiauna pt ca se trezeste tot la 2 ore.
Va doresc o primavara frumoasa si numai bucurii sa va aduca puii!
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
julia16 spune:
Radu de Sorvint
Valentina si Alexia de Andutza_02
Narcisa de Justme25
Rares Daniel de Mada
Julia
oceanborn spune:
Fetelor daca la voi e devreme, la noi cum mai e????...3luni jumatate...
treaz de la 4 .... noaptea colici ziua urla din cauza dintilor...cedez psihic, nu mai pot...cred ca apelam la ultima solutie: mama sau soacra....
mami de Thomas
Otiliav spune:
Neata!
Ginye, sa va fie de bine mutarea. Eu tocmai am ratat o intalnire cu fetele din Targoviste, imi sunt tare dragi.
La noi culmea dupa vaccin s-a cumintit, doarme tot tarziu, la miezul noptii dar se trezeste la 6-7 dimineata ceea ce-i excelent.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
ihotu72 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei,multe impliniri si multa fericire.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
fluturasha23 spune:
ginye si la noi la fel. ce-o fi apucat-o de mananca la 2 ore noaptea??? sunt obosita mai ceva ca in prima luna....
citat din mesajul lui ginye55 Am petrecut o noapte mai "tare" decat precedenta.Nu mai vrea sa doarma noaptea!Oare cat o sa-l tina perioada asta? ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
mami de Iulia 26.11.2008