Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Al meu pitic a dormit azi singur de la ora 16 s-a culcat l-am urmat si eu imediat ai apoi tati si am dormit in grup, ei inca nu s-au trezit eu m-am trezit ca o sa le fac o prejitura cu piersici ca mi-au ramas ieri in compot.
Maraki acum am vazut pozele, nu am cuplat atunci ca ai pus poze, e super draguta salopeta o sa caut si eu sa vad daca sunt aici ca asa mari nu am vazut niciodata. Super mare si frumos amenajata era libraria aceea, ma mir ca te lasa sa filmezi ca aiic nu te lasa nicaieri. Mi-ati facut poafat cu vazra calita o sa fac si eu saptamana viitoare.
Giova pai chiar sunt ieftine pe traseul acela. Sa fiti atenti cand luati de pe net direct de la ei ca mai trebuie sa selectati sa platiti bagajul de cala, e 10 euro pe valiza dus-intors ca daca nu la imbarcare va iau aia dublu , si la pretul afisat acolo mai adaugati la fiecare bilet 3 euro pe bilet si pe calatorie deci 6 euro vine la dus intors taxa daca luati cu cardul, daca se plateste prin viramnet bancar parca se poate evita asta...nu stiu ca noi am lua mereu cu card de aici si plateam faza asta. Super bine ca ai la tine jucariile de acum amduc si eu cu sacosa plina de al lopatele si galetele la minge si tricicleta pacat cade saptamana viitaore se strica vremea.
Cosmina sunteti niste frumosi ! V-am vazut pozele, ce dulci copii ai,parca amandoi iti seamana tie f bine.
Cu baia ce sa mai zic ca Alain vine dezbracat pe jumate ca vrae baie aseara l-am lasat in vana sa se joace ca il las cu jucariile acolo si cu toate sampoanele si dus gelurie mutate in chiuvete invatatura de minte ca le lasam langa el si a golit unul intreg in vana si a ales dus-gelul care era set cu parfumul meu preferat Clasique de la Jean-Paul Gaultier am crezut ca il mananc ( a mirosit inca dupa o baie a parfum din ala ) ....am ramas fara eu nu mai dau atatia bani pe el. Aseara m-am trezit cu el in camera venisem eu sa dau tv mai incet si a coborat singur din vana.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie pai filmam secrete de stat? In Toys a venit odata cineva si mi.a spus ca nu am voie sa filmez, totusi nu inteleg care ar fi motivul.Mie mi-e frica sa il las singur pe Angelo in baie, stam cu randul eu si Giorgos, pana se satura Angelo de balacit In general dureaza o ora.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia nu scrie nimic de bani pt. bagaje. pe site-ul romanesc se plateste in lei, ori cu cardul, ori prin transfer bancar. sincer as prefera ultimul, ca nu am card in lei pt. plata pe net, iar cele de salarii mi-e groaza sa le folosesc.
Deci ati dormit in grup azi! super ca v-ati odihnit.
Maraki pai eu de faceam ce ai facut tu...o luam rau pe coaja. Pe mine ma batea mama, pt. mult mai putin...ma luam in gura cu ea, asta o enerva la culme. Noroc ca intervenea tata si nu dadea asa mult.
Doamne ce vremuri...nu stiu de ce era asa stresata si ii sarea repede mustarul.
Acum stie sa-mi reproseze si sa ma certe daca ii mai zic ca-i dau cate una la fundic...of...of...

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova stiu ca nu scrie apare numai cand incepi procedura de rezervare, taxa de bagaje ma refer, o sa il intreb pe fratele meu ca el si-a luat acum ultima data, cand i-a aparut el a luat cu card si i-a luat si taxa de bagaje si de cumparare cu cardul, asta o poti poate evita cu transferul bancar.
Maraki stiu ca nu-s secrete de stat dar aici nici la Cora nu te lasa sa faci poze macar inauntru

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...nu demult am ajuns acasa si l-am culcat pe Dani. cam tarziu pt el dar asta e...am fost la sora-mea la remy ca ei nu aveau chef de deplasat mai ales ca cumnatului i se tot umfla piciorul cum e cu tijele inca inauntru.
Giova..ti-ai gasit mama mea sa vina...pe ea nu o scot din casa la aer doar daca ...se darama blocul eventual ..nu e genul ala. Nici la iarba verde nu vine cu noi niciodata...daca ii tin ziua lui Nelu la iarba verde ea nu vine...vine inainte ii da bani si gata.. imi cere sa ii aduc 2 mici . Fain ca ai gasit bilete asa ieftine poate va si hotarati cand plecati. pe mine tatal meu ma batea mai rau...si eu faceam prostii si tin minte ca aducea nuia de jos si cu aia ma lovea..cand am crescut se rupeau in mana mea mai ales daca erau uscate..au rupt si linguri de lemn... asta e. Si eu ii mai dau lui Dani la fund sau il prind de perciuni...dar cand merita.
Azi iar l-a muscat pe nepotul meu ..drept pedeapsa l-am tras de perciuni si a de numa . nepotul meu plangea langa el ca il durea urma lasata..zici ca avea ceas si el plangea ca l-am tras de perciuni. Sper sa se dezobisnuiasca odata de muscatul asta.
Cosmina...si noi avem blugi dinaia sifonati si sunt tare ciudati . Bianca iti seamana foarte bine, Stef cu sotul tau.
Silvi...deci ai facut miscare azi.. M-am uitat in regimul de pe net si scrie ca la ziua de carne e voie supa dar strecurata nicidecum cu carne sau legume . Ma apuc si eu saptamana viitoare ca sunt cat muntele Athos
Ana, ce fain ca ai fetita cuminte...asa era si nepoata mea...3 luni era cuminte ca nici nu a stiut sora-mea ca are copil in casa...o trezea ea la 3 ore ca s-a nascut cu 2900 sa ii dea sa manance ca numai dormea si manca. mai sunt si copii dinastia dar mai rar.
Maraki, Silvia nici eu nu l-as lasa pe Dani singur la baie..cand ii fac dus scurt merg cu el si il spal rapid, cand face baie face cu Sandra si sau cam o ora in apa si se jooaca.
Si la noi e rece...acum era 1 grad afara...azi dimineata au fost -4. daca maine e frumos mergem intr-un loc unde Dani poate sa se dea cu masina cu acumulator si Nelu sa schimbe faza mica la masina ca s-au ars amandoua becuri .
Silvia...in Spania du-te in Malaga ca am auzit ca e super. Am si vederi de acolo ca am un prieten care sta acolo. Canda parca a fost acolo in concediu si poate te ajuta ea cu info.
Chiar...Canda ce va avea?.
Bombonico...pe unde umblii draga?
Ali, ce imi face nora? S-a obisnuit la camin nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki...ziceai de mancare..pt maine am supa de gaina, fac cotlete la gratar cu mujdei cu smantana si cartofi prajiti si voi face o praitura cu visine ca am uitat de ele si stateau in congelator. Trebuie sa caut pe net o retetea buna ca eu am numai de ceva chec si vreau sa fac praji.
Mi-a facut azi maica-mea pofta...am rugat-o sa imi faca cioco de casa ca nu am mai mancat de ani de zile .
De sapt viitoare ma apuc de invatat ca am o restanta in 30 martie .
Noapte buna...haberez singura pe aici...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Bianca mi-ai adus aminte de mujdeiul tau cu smantana Foarte bun Il tin minte pt ca prima oara cand am facut, a mancat Angelo pui pe sticla fooaarte bine Dupa aia nu a mai vrut in alte dati dar bine macar ca accepta snitzelul.voi face astazi mazare cu pui si ciorbita cred. Ma gandeam si eu la cotlete aseara dar nu am mai scos carne pt ca a cumparat Giorgos la reducere din kaufland 4 caserole cu carne la numaai 15 euroi toate reducere 50% Astazi voi face si chec, parca stiam ca prajitura cu fructe se face din aluat de pandispan, nu sant sigura.
Silvie, dupa cum spune Bianca, vad ca trisezi la regim
Mi-am amintit ca mai avem o graviduta, Bee

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mama mia... Buna ziua si de la mine...
Azi noapte dupa ora 12 am lasat subiectul cu 1028 vizualizari si acum la ora 11 are 1070 . Cred ca fantomele ne citesc atat de asiduu dimineata si noaptea . Asta in conditiile in care s-a mai postat un singur mesaj de aseara
Maraki, pofta buna la mazare...si aia merge cu mujdei .
Am gasit o reteta de praji cu visine, acum ma apuc de ea:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8652/prajitura-simpla-si-rapida-cu-visine/

O zi faina

Mergi la inceput

Bianca chiar, hai ca o vizualizare a fost a mea de dimineata Eu macar recunosc ca citesc pe acolo dar de la asta pana la a ma face fantoma Sant cat se poate de vie si urasc comparatia asta Barem daca s.ar abtine de la intepari dar nu poti da omului ce nu are!

ma apuc si eu de mazare, tocmai am taiat puiul si mi.am facut un sandwich sa mananc. Giorgos nu ma crede ca in afara de cafea si apa sau fanta, nu pun gura pe nimic la sv Cam o data pe luna mananc tiramisu si atat...adevarul e ca nu ma tenteaza nimic de acolo

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Hello
Bianca sa inteleg ca te-ai decis ca te apuci de dieta?hai ca iti fac galerie si te sustin sa vezi ce usor e cu mici exceptii. Super arata prajitura cu visisne, eu le-am facut aseara una la baieti cu piersici din compot si un blat de tort turnat peste, am caramelizat piersicile in putin unt si zahar si al meu sot a zis ca e prea dulce i-am zis sa isi faca poza cu ea ca eu nu mai fac dulciuri in graba numai cand am eu de mancat ca am 2 mofturosi pe cap. lasa ca daca tot insisti cu certatul o sa sedezobisnuiasca si Dany de muscat e o faza, totul e sa fiti consecventi. De Malaga am auzit ca e fain , ai mei au fost langa Malaga ca au iste rude acolo dar e departeeeeeeee e in sudul Spaniei eu nu stiu de ce am chestia asta dupa 2 ani de batut Europa in lng si in lat cu masina am o lene in mine cand aud de distante de astea, daca am merge undeva mai sus sa nu fie atat drum.
Maraki mai trisez eu ca am zis ca am muscat din felie de paine cu vinete si in astea dar rara de tot. Supa de carne cu legumenu e trisat, chiar citeam in rezumatul ala al cartii nu mai gasesc acum ac de aiai vreau sa mi-o iau ca la carne cu legme sa nu se inteleaga strict asa ca e principiu doar...sau mananci gratar sau friptura cu salata si atuci bei supa aceea dupa sau faci ciorba de carne cu legume, sau faci peste la cuptor cu legume, emai permisiv decat credeam si eu si pe fumul ala s-au prins fetele duca ce au dat de carte ca pot face multe feluri . Uite ce ex da tipa de reteta pt ziua de proteine " Se spala 2 ciocanele de pui si se usuca cu prosoape de hartie. Se prepara o marinata din ulei, sare, piper negru si boia de ardei. Se marineaza ciocanelele, se pun într-o tigaie de teflon, se adauga apa, se acopera cu capac si se fierb 15 minute inabusit. Se ia capacul si se lass sa scada. Este gata cand ciocanelele sunt rumenite pe ambele par#355;i.
Intre timp, se prepara salata. Se opare#351;te varza de Bruxelles in apa fiarta cu sare, impreuna cu broccoli si conopida. Se scurg legumele cst sunt inca tari si dupa ce s-au racit se toarna peste acestea un sos de ulei, otet, sare si piper negru ai se presara patrunjel.
Serviti ciocanelele cu salata si o felie de paine. "
Ce zici nu te tenteaza si pe tine hai ca facem echipa eu astept sa treaca ziua de apa ca dupa aceea cica slabesti cel mai bine.

Mergi la inceput