Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

O singura data m-a batut tata ca m-a mirosit a tigari pe la 14 ani Am facut si noi multe, prin clasa a 4-a am chiulit cu prietena mea de la scoala, ne-am jucat cu termometru si l.-am spart, ne-am plimbat cu valiza prin casa si am ramas blocata inauntru de nu mai aveam aer..noroc cu vecina ca a venit cu o cheita si m.a scos de acolo..tot in aceeasi zi am plecat singure pe tramvai si ne.am dus la bunica mea de a inlemnit cand ne.a vazut la usa, atunci ne.a dus bunicul acasa iar seara bineinteles ca ne.am trezit cu invatatoarea la usa.Eu stau la etajul 4 iar prietena mea la 7, nici atunci nu am fost batuta.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua gagici...
Noi pe aici prin casa..nu facem nimic interesant...a ba da... calc pe jucarii ca e plin pe aici..iar si le-a carat de la el din camera.
Maraki ferice de tine ca nu ai fost batuta.
L-am trimis pe Nelu la libraria din centru si nici acolo nu a gasit cartea aia cu regimul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost pe la gradina Zoo, acum astept sa i se termine niste desene, sa-l bag la somn.

Am cautat zbor in Italia si am gasit pt. 9 zile , pt. mine si marco la 70 lei. Nu-mi vine sa cred!!! Nu stiam ca wiZZair are si de pe Timisoara. e nasol ca acolo e doar pe Milano sau venezia, nu pe Verona, dar tot e ok.
Imi vine acum sa le cumpar, am ales sapt. cu 1 mai, ca atunci ar fi liberi si baietii si sorella. Nu stiu insa cand pleaca Clau, daca sigur merge...of...

Silvia stai linistita, il voi face ca nu mi-e greu. Vezi ca tu mai poti adauga categorii acolo, din sheet-ul principal, nu cel pe luni.
Croatia e faina si numai lucruri bune am auzit. A fost si sora-mea si cumnata, e scumputa, dar merita. e de mers cu masina, ca sunt o groaza de locuri pt. plajA, GOLFULETE MICI, din ce am vazut in poze e bestial.
maraki fericit-o, pe mine m-a batut mama la greu. doamne cate linguri de lemn luam peste picioare, si mai ales vara, de le dadea direct pe piele. e drept ca si faceam multe prostii, dar ....
Eu nu vreau sa-l mai ating pe marco nici cu un deget, o mai lua peste fundic, sau il mai trageam asa usor de ureche. dar de cateva luni e foarte cuminte si doar mai ridic vocea la el.

revin...incerc sa-l culc. s-au terminat desenele.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor, multumim pentru gandurile bune. Anastasia a fost o surpriza si pentru noi. De fapt, am aflat de existenta ei relativ tarziu, cand am vrut sa-i luam pisic lui Alex si eu am zis ca fac preventiv (ca doar nu aveam nici un fel de "semn") un test ca stiu ca nu-s imuna la toxo si asa a inceput iuresul. mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea, apoi lucrurile sau complicat nitel ca am fost mereu amenintata cu nasterea prematura si alte "minuni"...doar bebe era mereu ok.Culmea, am nascut la doar 3 zile inainte de termen spre uimirea tuturor doctorilor, iar domnisoara ...promite. am ajuns sa ma duca la spital pompierii aia musculosi, de care tot pomeneam eu pe vremuri. si ca sa fie tacamul completam avut si un mosh multaru...taica-su isi face deja griji la asa "debut"....acum avem un bebe de nu ne vine sa credem: doarme tot timpul si marai doar cand e vb de schimbat scutecul si ii e foame...oare chiar o fi sora cu alex? ...
Alex e f mandru si zice ca are bella bebe(exact cu zice bella titina la masini), ii comanda lui ma-sa mare (care e amarata ca nu are obiectu muncii cu asa bebe dormicioc) un biberon de lapte cu ciocolata pt bebe, sta si se uita la ea minute intregi, vrea sa o legane...ce maitrebuie sa o pazim de mai multa dragoste

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

am zis ca revin...m-am luat cu altele si n-am mai apucat. Intre timp s-a culcat si trezit copilul, mi-a venit si sotul de la o intalnire...si uite asa.

Bianca as fi vrut si eu sa-i mai las sticla de lapte. el bea prin somn dimineata, doar asa vroia. Doar ca, a 2- zi dupa ce i-am confiscat suzeta, a refuzat sticla si nu a mai fost chip sa o ia.
Acum imi cere laptic Fulga cu ccacao, asa ca-i mai cumpar cutiute dintr-alea mici si mai bea cate unul cu paiul.
Fain ca mergeti pana la urma la cabana, chiar daca cu parintii. mama ta nu vrea sa mearga?
Ana sa dea DD sa o tina naravul pe anastasia si tot asa sa fie. sa nu stiti ce sunt aia colici cu mica printesa.
Ma bucur ca Alex e de ea, asa si trebuie. Noi mai vrem poze, nu ne-am multumit doar cu una. daca tot ai bebe cuminte, macar pune poze sa ne clatim ochii. Astea doritoare de fetite, cum sunt eu....tare vrea sa vada o asa minune.

gata, timp expirat, inapoi la bucatarie cu mine.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare si de la noi, noi am fost in parc ne-a dus tati cand amers la tenis si acolo am fost blocati 2 ore m-a alergat de mi-au sarit capacele, vroia jucariile tuturor si am dat peste ceva copil morocanos care nu vroia sa il lase cu nici o lopatita, aveam niste draci ca am zis ca data viitoare duc o plasa de jucarii si nu las pe nimeni sa le atinga ca eu mereu ii lasam toate jucariile lui Alain la toti copii ca fraiera si acum saracul cand era fara nu putea sa atinga nimic. In primele 10 minte s-a julit putin la nas si a luat o gura de nisip , apoi s-a lovit la un picior....In fine l-am sunat pe tati pana la urma si am venit acasa ca deja nu mai avea rabdare cu nimic.
Ana ma bucur ca sunteti bine si e asa cumintita Anastasia sa o tina tot asa si Alex sa fie un fratior bun si de ajutor lui mami . Eu te-am inteles cu surpriza care ai vrut sa o faci cu bebelina si ti-am zis ca fetele o sa fie impresionate, esti o mamica de nota 10
Maraki bine zici tu de Spania am tot auzit dar habar nu am de nicio locatie de acol, ce cunostinte avem noi mergeau si isi inchiriau case de vacanta acolo...noi pentru noi trei nu ne tenteaza asa ceva, o sa mai studiez pe net sa vad.
Bianca aiurea ca nu gasesti cartea aia daca ai avea pe cineva cu drm la Clj acolo sigur o gasesti, eu o sa il rog pe fartele meu sa mi-o cumpere si sa mi-o aduca cand vine in 1 aprilie. Merci de pontul cu Magic English deja mi-a gasit nr 2 si a facut abonament sa ii vina acasa si o sa ne trimita si nr 1 care nu mai era, o sa ii fac si eu colectia asta ca nu are dvd-uri in romana.
Giova la wizzair prinzi niste oferte imbatabile dar trebuie luat din timp ca se scumpesc tare inainte de zbor, noi tot vrem sa luam pt iunie si cand aveam banii erau scumpe, acum le-au ieftinit dar asteptama salarul...tot asa sper sa gasim pana la urma ceva.
Eu azi am facut o ciorba de perisoare cu carne de porc si legume sa se incadreze la regim...e asa buna ca o sa o mamanc si azi la ziua de carne cu legume si maine la ziua de legume ca o sa mananc fara carne maine .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna gagici...

eu pe aici cu puii mei care se alearga dintr-o camera in alta...am fost un pic afara la parc si am cumparta de la un magazin...abtipilduri pentru a le lipi pe frigider cu spiderman

asadar vb de vacante...noi nu stim sigur unde dar eu vreau la fac nordul moldovei....la bulgari sotul nu vrea ca i patriot

Bianca multumesc ca m ai ajutat cu programele
GIOVa poate imi trimiti si mie tabelul ala de calcul
Maraki pai ...si al meu urla ca vrea la baie dar il pacalesc ca aluat vecinul apa calda megem la baie dau pe apa rece si s a rezolvat
Silvi asadar te ai tinut de cuvant ,n ai cumparta multe

am pus poze ...

Mergi la inceput

Noi am fost la o tura de fata blocului, ne-am fugarit putin si cam atat.
aveam si varza calita in cuptor, Clau dormea si nu m-am riscat mai departe de casa.
Silvia pai stai ca si-a calculat bilete pt. sapt. viitoare in Italia si a iesit la 150 lei dus -intors. Noroc ca mi-am adus aminte ca am vb. cu tine de wizzair si asa am intrat pe site si am vazut ca au zboruri si din Tm, nu numai de pe Cluj.
Si noi am mai patit asa in parc. asa ca mi-e invatatura de minte si de asta vara nu am scos din portbagaj jucariile de nisip. Pt. orice eventualitate sunt asigurata, atunci cand mergem cu masina mea.
Cosmi imediat il trimit in mail.

_
poze

Mergi la inceput

Cosmi la mine nu merge pacaleala cu apa rece, ar deschide singur apa calda pt ca avem baterie cu robinete separate Si chiar daca ar fi fost doar maneta aia, tot ar da in stanga la apa calda Totusi a tinut minte faza de atunci si nu ma cere sa faca baie decat cand spun eu, am baiat cuminte totusi
Silvie ai vazut salopeta? Pe filmulet se vede bine.ma intrebai de gradi zilele trecute...este inscris de anul trecut din vara pt anul asta in septembrie, dr ne.a recomandat sa il ducem mai devreme, ramane sa cautam prin cartier o gradi cu un loc disponibil. Ciorbita de perisoare am avut si noi sapt asta, varza calita la fel, sa vad maine ce gatesc.Azi am avut zi de spalat rufe, bag putin mai incolo aspiratorul si cam atat. la noi este frig, nici vorba de scos copilul in parc.
Giova si Bianca hello

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ana de France, esti o norocoasa cu asa printesa cumintica si cu un baietel iubitor din prima clipa cu surioara lui!Chiar ca esti campioana la surprize eu nu as fi rezistat atata timp sa nu scriu despre asta Sa stii ca ma miram cand te vedeam in poze doar de la piept in sus

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput