Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Bianca iti dai seama, ca tanti vorbeste mult si daca mai e si trasa de limba...turuie la greu. eu ma bucur, cu educatoarea vorbesc, dar prea putin, pana il imbrac pe pitic.
Azi dim. Marco nu a vrut sa manance acasa, asa ca la gradi l-am pus fortat. cica a mancat portie dubla de omleta cu sunca si smantana. sau mai sunt dimineti cand mananca si acasa cereale cu lapte si mai vrea si de la gradi, ce e in ziua respectiva. ma bucur cand vad ca cere supliment, poate om depasi si noi 15 kg.
Aseara am vauzt la tv oferte de vacante la un targ din Bucuresti. cica se pot plati si in rate, si ca unele sejururi sau ieftinit.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Giova am vazut si eu la Tv dar deocamdata nu am vazut nici o reducere. Ziceau ca multi au ieftinit...poate asa e eu nu vad. Zicea ca in Antalya preturi de la 400 E dar eu nu am gasit...de fapt cine stie la cate stele... Pe situl asta daca platesti pana in 30 aprilie ai o reducere de 10 %.
Dani nu mananca omleta..nu ii place sub nici o forma. Si nici ciupercile nu le mananca...deloc.
Eu nu ii dau de mancare acasa..el bea maxim 250 ml de cacao dimieata si manaca la gradi cat mananca si la ora 16 cand vine acasa vad ca ii e foame...sigur nu mananca prea bine la gradi cu toate ca mi se spune ca mananca bine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
ralirali spune:
Silvia, eu nu recomand Ratitsa. Am fost acolo acum 2 ani si e fain, nimic de zis, mancarea f buna si multe mutle piscine, locuri de joaca pentru copii, chiar si gradinita, spectacole in fiecare seara; dar e departe rau de plaja si pentru a ajunge la hotel de la plaja trebuie sa urci niste scari care cu un copil toropit te rup. Ce nu mi-a mai placut au fost camerele supermici. Si noi ne gandim sa mergem in Bulgaria din nou pt ca e mai aproape de noi si e mai usor de ajuns cu doi pici mici. Mie mi-a facut cu ochiul Nessebar, e mai mic si f fain pt copii. Si Laguna e fain, Bianca, asta ma gandeam sa il aleg daca nu Nessebar.
Gio, stii ca si eu am avut aceleasi dubii cand am ales gradi pentru Tia, dar am avut norocul sa gasesc gradi asta de langa noi, e fff bine cotata si nu sunt mai mult de 25 de copii in grupa.
Acum am alta problema. Noi am dat-o aici pentru ca din grupa mijlocie sa faca germana (grupa mica nu se face germana aici, se lasa copiii sa se obisnuisaca cu gradinita etc). Ei bine, problema in tot orasul este ca nu sunt cadre. la grupa mijlocie de anul asta pana acum s-au perindat 3 educatoare si cele cunoscatoare de germana pleaca f repede. Aceeasi problema e si la scoala germana unde vrem sa o dam si care e tot langa noi.Ar fi pacat sa nu o dam la germana, noi suntem amandoi vorbitori de germana, eu am facut sectia germana pana in cl a 8 a si Ovi inclusiv liceul. Voi ce parere aveti? E mai importanta stabilitatea dpdv educatoare sau sa ivete germana?
silvi_2005 spune:
Fetelor merci de informatii, pentru voi merita Bulgaria ca e destul de aproape dar eu sa bat toata Europa numai ca sa ajung la ei...nu stiu zau poate numai dace ne hotaram sa vrem sa vedem Romania si in august . Noi o sa mergem 10 zile in iunie pe litoralul romanesc la hotelul care vi l-am aratat apoi mai vedem, daca venim iar in Ro va fi poate Bulgaria....daca nu mai venim poate incercam o Croatia anul asta as fi mers tot la italieni dar daca e asa nebunie cu romanii nu ma tenteaza deloc. Mai vad si pe unde mergeti voi si cu impresii veniti pana atunci.
Ralu ma gandeam ca e departe de plaja si ar putea fi o problema asta.De gradinitza nu stiu ce sa zic ca Alain deja a schimbat douai aic sunt reo 5 educatoare care vin prin rotatie...deci el nu e atatsat de una in mod special. u una cred ca l-as da sa invete germana
Bianca e super hotelul pus de tine pe mess.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Bianca esti o norocoasa ca bea lapte. al meu a renuntat de cand i-am scos suzeta. asa ca laptele il serveste doar cu cereale si rar imi cere el sa bea din cana.
Ralu parerea mea e ca, conteaza ca piticii sa aiba o stabilitate si sa nu se perinde educatoarele la greu. Nu se obisnuiesc bine cu una, ca hop-top pleaca si vine alta. marco si acum o mai pomeneste pe Anca, care a plecat in iunie 2008 la celalat sediu, la cresa.
Si aicie o gradi in germana, tot in centrul istoric al orasului, pe urma sunt liceele in diferite limbi:franceza, engleza., germana, cu clase 1-8.
Silvia am mai trimis unul, facut acum de Clau. e mai simplificat. Acum ma apuc si eu de completat. I-am dat idei.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Silvia, ti-am trimis eu lista mea sa vezi care te ajuta mai mult.
Ralu, e super bine ca o dai la limba germana de la gradinita. Aici este o singura scoala de engleza si cred ca e doar clase 1-4 si gradinita inainte normal, e in centru si e a unor pers care au alta religie ca mine.
Giova...da sunt tare fericita ca dani bea lapte dar bea din sticla cu biberon . Altfel nu ar bea nici el mare lucru ca am incercat si nu a baut. Si am decis sa ii las sticla..pana cand nu stiu dar nu i-o scot inca. Alte sticle si nu are cum am vazut ca au altii inca dar sticla de lapte o are. La Sandra am facut greseala sa ii scot sticla si nu a mai baut lapte decat cu rugaminti.
Ai mei se joaca "de-a scoala" Sandra ii da test lui Dani...mi-a mancat toate foile de la imprimanta atata le mazgaleste cu cariorile .
Azi a mancat super bine al meu copil...ma mir ca l-a apucat mancatul.la 6 a mancat cereale dupa ce la 4 a mancat 2 croisante. Acum seara cacao si niste spaghete carbonara pe care le-am facut ieri de cina .
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Bianca merci acum am vazut ca a intrat, tu la rubrica consum treceai cheltuielile pe mancare? Ma descurc cat de cat sa schimb eu denumiri si din astea, stiam acum activa ani lucra cu programul asta dar l-am uitat .
Giova merci mult sory ca ti-am dat bataie de cap si te pune Claudiu la contabilizare
Mie imi merge ca aiba laptopul ca face cava scan antivirula gasit ceva cica o sa il intreb pe fartele meu ce e tracking cookie sa vad cum il scot, imi tot clipeste sageata ed la mouse pe ecran si face numai cand vrea ea treba si stiam ca e ceva virus culmea ca am notonul proaspat instalat de cateva zice cand a reinstalat Jean tot. Azi a mancat Alain f bine vreo 5 batonete de peste si cartofi si m-a pus sa ii mai fac purcelul si apoi nu le-a vrut ...as manca eu batoanele de peste cu cartofi si cu farfurie cu tot . Si Alain bea laptele cu ciolata si cu sticla il las si eu pana o sa renunte la ea, se alinta cu ea seara la culcare si noaptea adca viseaza ceva, il lasa ca sa bea laptele, apa si suc bea din canita lui ziua.
O seara frumoasa sa aveti.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Dani cand se trezeste dimineata (maxim 7.30 in ultimul timp) imi cere cacao direct. Seara parca e ceas...cand e ora 20 parca stie si cere cacao. Cam atat bea el si tine sticla...3-4 minute maxim cat sufla 250 ml.
Silvia...la rubrica consum treceam consumul ce il platesc la asociatie pt lift, curent pe scara, apa rece, gunoi...stii tu...intretinerea cum se mai numeste.
Poti adauga coloane cu ce cheltui pt mancare..lista asta e strict pt cheltuieli care au factura...ca sa nu uitam de ele...de asta am si bagat chestia aia cu platit si neplatit .
In 2007 am gasit consum lunar de 1100 lei (ma refer strict la consum si rata )..era in ianuarie ce e drept deci acum sigur am mai mult.
A inceput iarasi Dansez pt tine...Maraki te uiti? .
Am primit o oferta sa mergem de maine pana poimaine la Calimanesti Cozia cu o familie de prieteni mai vechi...dar naiba stie ce sa facem...Nelu a spus ca i-am spus tarziu si nu s-a putut trece in parasire la unitate...si asa fara sa spuna e riscant. As merge si nu as merge...naiba stie ce sa fac ..sa vad ce visez la noapte . Daca mergem 300-400 lei cheltuim pe putin (am gasit cazare la 100 lei ) si parca nu m-as arunca avand in vedere situatia mea "foarte" buna . Of...si m-as duce..chiar alataieri ii spuneam lui Nelu ca asa am chef de o iesire...am chef sa conduc la drum lung...
Cred ca pana la urma mergem si la Stanceni de Pasti ...cu socrii si prietena mea vine cu parintii ei..ca tinerii pe care i-a chemat ea nu vor sa mearga ca au fiecare alte treburi. Macar o sa fim in familie. Vedem oricum, mai vorbim...
Merg sa ma uit la ultimul DVD "Jandarmii si jandarmeritele" .
Noapte buna sa aveti....
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Ieri nu am mai intrat, am fost plecati in mall unde lucrez eu pt ca mai aveam de luat o diferenta de bani. Alaltaieri nu era giuseppe la rest. si mi-a dat chelnerul doar 100 euroi pt ca ia fost frica de gura sefului Angelo e in mediul lui la rest. a stat numai in bar si pizzerie si mi-a placut de giusepe ca nu a comentat nimic ( putea sa imi spuna sa il i.au de acolo ) In mall am stat mai mult in librarie la locul de joaca pt copii O sa pun astazi pozele facute ieri, Silvie vei vedea si salopeta de blugi.Am cumparat nr 110 dar ai sa vezi ca am intors mansetele la pantalon ca este lungut.
Silvie, de ce Croatia? Nu este mai bine Spania?
Ralu, eu as opta pt o educatoare stabila decat germana.Daca voi santeti vorbitori de germana, poate invata Tia si de la voiEu degeaba am facut dintr-a 5-a pana la terminarea liceului germana, nu s-a lipit nimic de mine In gradinita de la grupa mijlocie am facut franceza pana la terminarea liceului.
giova super tare ca mananca asa bine Marcolino, al meu a mancat ieri doar 2 chiftelute, un croisant ,crema branza dimineata, niste cartofi prajiti de la mc iar seara a mancat un snitzel mare de pui si 350 gr danonino. Nu a vrut supa, imi facusem eu omleta cu ciuperci si i.am pus in farfurioara, nici nu a gustat
aici avem minus 1 grad, ieri a nins razlet.....nu ne grabim sa schimbam cauciucurile.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bianca sa stii ca eu nu mi-am batut copii, o singura data cand era Robert de vreo 3 ani, am aruncat spre el cu papucul de casa si mi-a parut atat de rau de iesirea asta ( iesire de om nebun ) iar Roxanei i.am dat o palma pe picior cand avea 12 ani pt ca am prins-o cu mana la portofelul meu In rest nimic...nici noi nu am fost batuti de parinti, deloc!Cum zicea Silvie, exact asa aud si eu de la parintii mei, voi nu ati fost batuti, sa nu ridici mana la copil!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5