Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Gata si eu cu prajitura...am taiat acum o felie sa vad cum a iesit si i-am dat si lui Dani care mi-a spus "Mami mai ai? Ca e bunaaa "
. Nu ii mai dau ca vreau sa manance de amiaza. Am curatat cartofii si am batut gratarele...astept sa mai treaca putin si ma apuc sa le prajesc.
Silvia...suna tare bine reteta aia..eu maine ma gandeam sa mananc tot gratare la amiaza ca am un pachet pt 2 zile si de cina cremvusti. E bine oare? Pe mine ma enerveaza fructele...nu imi plac ...si cand ma gandesc ca trebuie sa mananc in fiecare dimineata + o zi
. Apropo..Magic English e in mai multe limbi traducerea...are si franceza parca..la inceput se deschide ca un dvd normal care ar etraduceri
Maraki
nu te apuci si tu de regim ? Hai ca vedem ce rezolvam...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Maraki am editat deja de 2 ori prima data am salvat in ceva word 2003 dar apoi m-am prins ca apar alea la literele sz tz si celelate intelegi tu ca nu mai intru sa modific.
Bianca am uitat sa iti zic ca daca o tii si gasesti cartea o sa vezi ca si la ziua de carbohidrati ai voie mai multe si orez cu legume, si cam tot ce are preponderent corbohidtarti.
Eu trebuie sa fac acum 2 comenzi la Yves Rocher
ca am primit si ieri ceva oferta ca daca imi iau tabletele acelea de plante de intensificat arderile imi faca astia cadou pe langa un ceas un pedometru sau nu stiu cum se traduce in ro, e un aparat mic ca un ceas care il pui la talie si iti arat cata distanta parcurgi si cate calorii consumi
chiar cautam sa cumpar unul din asta. Oferta care o aveam eu imi dadea un parfum acre imi place si ceva cadou in produse de 30 de euro ca sunt client fidel
nu am cum sa o ratez nici pe aia.
Azi le fac la baieti pui rotisat
nu stiu ce are piticul meu ca iar mananca rau ma dispera cand ma gandesc ca el avea la un an 14 kg si acum are 16 in 2 ani a pus 2 kg
, tusa lui nu s-a terminat si Jean a zis ca daca nu ii trece in vreo 2-3 zile ii prescrie un set de analize complet si o radiografie sa vedem ce,sa gasesc acum la ce laborator pot sa fac si radiografie ca nu vreau sa merg la spital sa stau cu orele pe acolo.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca daca vrei sa te apuci de dieta, sfatul meu e sa incepi cu ideea ca respecti clar principiile, chiar daca mai ai mici abateri. Am oprietena buna din Ro care o tine inca dinaintea mea si face abateri ca nu poate
si a slabit totusi 4,5 kg in o luna. Deci te cantaresti iti masori talie, brat picior sus, genunche ca sa vezi cat slabesti si iti propui targhet pe luna ....macar 5 kg zic eu cu dieta asta merge sigur. Pe mine m-a motivat sa vad ca am dat jos 8 cm din talie, 4 de la picior....e super sa vezi ca merge de aceea zic sa te masori. Vezi ca la proteine si la legume regula e ca mananci si cina exact la fel ca pranzul ca se se faca digestia la fel, daca ai ales gratare, la cina mananci tot gratar cu salata dar fara paine la cina. Eu am mancat si gratar cu mujdei si salata de cruditati si gratar cu legume inabusite...dar cina la fel. daca vrei cremvusti poti manca un gratar la parns cu 2 cremvusti si seara mai mic si la fel cu 2 cremvusti. la salata eu fac salata de rosii castraveti ceapa verde si ce mai vrei cu ulei de masline si otet.
Nu ma mai lasa Alain revin.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Silvie nu te mira de kg la >Alain, este foarte bine pt 3 ani, ce il vrei obez? Am citit dimineata pe forum si era o fetita la 8 ani cu 15 kg, Mira tot la fel scria de Daria ca are 13 kg parca si are 5 ani deja. Nu te astepta sa ia in greutate cum lua cand era bebel.
Bianca nu ma bag la cura, trebuie sa ne programam la dietetician ca avem trimitere de la cardiolog( pt Giorgos ) si ne face ea program de masa cat si ce trebuie mancat. Pana acum nu platea asigurarea, acum cica plateste si a prins ocazia cardiologul sa ne trimita la nutritionis
Tin minte ca un prieten din Atena a platit doar pt retete si consultanta la nutritionist, 1000 euroi
Nimic in plus, doar sfaturi si lista cu dieta
Asta se intampla acum 8 ani in Atena.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Am o mica pauza din nou, painea e la cuptor si Alain cuminte
la el in camera.
Bianca dimineata poti sa inlocuiesti fructele cateodata cu un pahar mare de suc de fructe natural, eu imi iau amestecuri de mai multe fruce cu vitamine, la sticla ....ai vazut sigur sunt la litru. Plus ca mananci dimineata o banana sau un mar, sau un strugure nu trebuie multe fructe. Nici eu nu sunt mare fan fructe dar m-am obisnuit la ziua de fructe la pranz imi fac mereu salata cu tot ce prind fruct si mananc mult ananas prospat, mai ajut si cate un fruct din compot light gen piersica sau caise. Am citit in prezentarea cartii ca se poate face cate o masa de legume cruditati in ziua aceea sau supe lejere de legume...nu stiu exact ca nu am inca cartea nici eu
. Daca vrei sa o incepi lasa ca vb pe mess si iti dau e ce retete am facut eu ca poti sa mananci chestii super faine cu dieta asta
si tu cum esti gospodina ti le faci imediat, dar vb pe mess sa nu zapacim fetele de cap cu asta
.
Maraki super ca mergeti la nutritionist asta e cel mai bine as iti faca program succes si tie!
Am uitat sa va zic cu cititul de alte subiecte e sincer rar de tot mai deschd alt subiect de la generale sau alte topicuri pentru ca m-am saturat de cata cearta si vorbaria aiurea e peste tot
eu nu imi pierd timpul ca rar de tot dai peste ceva costructiv, asa ca am renuntat sa mai citesc. La bucatarie ma mai inspir din ce fac fetele
.
Giova spune:

referitor la fantome....ar fi multe de zis, dar incerc sa ma abtin cat de cat.
Nu stiu cum isi permite sa ne faca asa, cand doamna citeste la greu la noi si se leaga de orice chestie, mai bine nu dau exemple ca n-am chef sa-mi stric ziua.
Din moment ce e un formu public, nu stiu de ce comenteaza atat, nu cred ca suntem singurele care citesc pe acolo.
Eu o fac destul de rar, si citesc ce scriu fetele de care mi-e dor si de care vreau sa stiu cate ceva.
Si acum sa trecem la ograda noastra vesela:
Bianca, Canda trebuia sa mearga la dr. sapt. asta ce-a trecut. Va intra ea sa ne zica ce va avea, poate nu s-a vazut, sau cine stie.
Oricum, cand ne-am intalnit sambata trecuta in parc, nici nu i se vedea burta si avea cred, vreo 10 sapt.
Pacat ca e asa mama ta, probabil ca si din cauza ca e singura....idem la fel e socrella. se inchide in casa de cum vine de la fetita pe care o grijeste si nu o mai vede nimeni.
Apropo de LCD/plasma...ziceai ca vrea nelu, pai te cred si eu la ce preturi mici au....au scazut la greu...si Clau vrea pt. camera lui Marco, dar nu cred ca v-a sta la el in camera la desene. tot in living va fi ocupat tv-ul pe asa ceva.
revin imediat.
I-am luat batoane de peste Iglo la Marco si m-a pus sa-i mai fac si dintr-astea. asta dupa ce a topit o farfurie mare de ciorba cu o aripa de pui.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Maraki e misto salopeta. abia astept sa ajung si eu la C&A in Szeged sa vad ce gasesc. Imi zicea o tipa din Germania ca sunt misto hainele de bebei
....
Super cu nutritionistul. Vara-mea a slabit la greu cu ajutorul lui, treptat, dar arata bine acum.
Silvia am simulat cumpararea a 3 bilete, suma totala cu nu stiu ce taxe era 440 daca platesc prin transfer bancar, prin Mastercard s-a marit la 510 lei
. Foarte mare diferenta.
trebuie sa o intreb si eu pe cumnata, ea a zburat de cateva ori de pe Cluj cu Wizzair.
Si marco are 15 kg, macar 2 ar mai putea pune pe el.
Am vazut un copil a unor cunostinte, care are 22 kg si e de varsta lui Marco. Mi se pare grasun rau...
Conteaza ca sunt sanatosi, chiar si asa sifilidici cum sunt
.
Noi am fost de dim. in parc si la biserica. Am luat si niste praji de la cofetarie, caci de ieri pofteam la ele.
Acum astept sa se termine fripturica, caci mi s-a facut pofta de porc la cuptor si varza mea calita o las pe maine.
O duminica faina sa aveti
.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Giova nu o sa stii ce sa alegi pt bebe 2
Intotdeauna au fost cele mai frumoase hainutele de bebei,imi placeau mult cele de la H&M insa acum pt 3 ani nu prea ai ce sa alegi de la ei. Mi-ai dat idee ce sa fac din carnea de porc, bine ca nu am pus-o in congelator aseara. Astept sa se faca checul si sa dorm vreo 2 ore.
Bianca esti in gratare acum, nu?
Ce mai faceam si noi pe balcon in apartamentul celalalt....pt vremea asta am unul micut electric in care incap doar 3 bucati de cotlet.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
Un salut plin de primavara de la Cluj,
Ana ce sa zic, mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele, felicitari, sa fie sanatoasa Anastasia si sa va aduca numai bucurii!! Mie chiar nu mi-a venit sa cred cum te-ai putut abtine, vb. lui Maraki eu n-as fi rezistat.
Bianca ce carte cauti? Inteleg ca e descris regimul pe care-l tine Silvia in ea. Daca vrei si-mi spui exact o caut eu in Cluj si ti-o trimit.
Silvia ai dreptate cu regimul, e f. eficient eu am tinut strict vreo cinci zile si am slabit 3 kg. Apoi s-a dus naibii ca tb. sa fac 2 sapt trat. cu 2 antibiotice pentru Helicobacter. Dupa ce termin in schimb sigur o voi tine.
Eu n-am mai scris ptr. ca de 2 sapt stau intr-un stres de nu se poate. Avem control la serv. si e tare nasol. Acasa nu ma pot desprinde de ganduri si uite asa n-am avut chef de nimic.
Giova ar fi frumos sa poti merge inainte de a naste in It. ca dupa aceea va fi mai greu o perioada. M-am simtit si eu cam vinovata citind ca nu-i atingeti pe copii. Nici eu nu sunt adepta dar mai are si Tudor cate o iesire. Se intampla rar dar se intampla sa loveasca cate un copil si ptr. asta eu n-am gasit alta pedeapsa. Adica ce pot face in fata unui parinte vizibil nemultumit ca i-a fost lovit copilul? Am zis ca e musai sa simta si el sa n-o mai faca........poate gresesc si oricum nu-l lovesc decat f. rar si asa usor.
Eu v-am vizualizat aseara de 2 ori
.
asteryaro spune:
Salutam pe toata lumea!
Ana, FELICITARI, sa va traiasca Anastasia! Sa va bucure fiecare secunda a vietii voastre. Asta da secret
...
Noi am fost vineri seara la circ, unde Razvan a calarit un ponei, 3 ture de arena, super mega extra fericit.
Apoi ieri am mers la primul nostru tuns la frizerie de copii (singura din oras, normal). rezultatul? Pai am un copil cuminte si intelegator... a plans rau cand trebuit sa plecam, nu vroia si pace sa se lase coborat din masinuta. Voi pune poze.
In rest, suntem bine, sanatosi, cam crizati cu criza si recesiunea, dar... viata merge inainte!
Fantome? Si io, si io
.
Sa fim sanatosi, ca de restu' nu-i nevoie sa ne facem griji prea mari.
Mai revin, deseara mergem la prima petrecere la Mc, in vaporas, abia astept sa vedem ce face nazdravanul meu vorbaret
pe acolo.
Pupam pe toaaaaaata lumea!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2