Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 11
silvi_2005 spune:
Giova am intrat si eu acum sa vad tare s-au purcelit si astia, iau acum la fiecare bilet luat pe card daca ai master 5 euro la tranzactie deci la 3 bilete dus-intors vine 30 euro
si ma maestro parca numai 3, inainte era 3 euro. pai puteti lua pri virament, taxa de bagaje ti-a aparut? Cat e in lei ?
Miha
m-am tot gandit la tine, ma bucur sa aud ca sunteti sanatosi, cu serviciul nu te stresa draga ca sunteti functionari publici
iti zic ca vb din experienta ca si eu aveam niste colege stresate tare, radeam mereu ca nu suntem terapie intensiva nu curge sange, nu moare nimeni sunt doar hartii
. Sefa mea imi simte tare lipsa a zis ca de cand am plecat eu nu le mai pune nimeni muzica clasica si nu le mai zice sa nu isi frece coronarele de la stress
. Hai ca te asteptam in trupa la slabit, pune poze cu voi. La vara in iunie cand vin poate ne vedem la o cafea undeva si o sa fim manechine amandoua
.
Maraki sa stii ca ma gandeam la ce ai zi tu cu gratarele pe balcon aici unde stai nu mai ai voie? Eu ma gandeam sa intreb daca e voie si la noi dar mi-e rusine sa merg la administratie sa intreb ![]()
Hai ca m-ati facut si pe mine curioasa cu fantomele eram sigura ca e ceva de dincolo
unde eu nu intru decat o data pe luna sa vad daca au mai pus poze fetele care nu intra aici
dar m-am lamurit despre ce e vb in 2 pagimi alese la intamplare. Chiar nu stiu de ce se trezesc unele sa fie obsedate de ideea ca vezi doamne noi nu mai putem de grija cuiva
vad ca "admosfera" e nici pe departe f calma acolo si nici nu ma intereseaza, eu pana nu demult tot credeam ca ar fi mai bine a fi ramas toate la un loc dar nu mai cred asta e mai bine asa de 10 ori ca se poate manifesta fiecare cum vrea si se vede clar unde e mai multa tensiune si replici si asta e numai inceputul zic eu
. Chiar imi place admosfera de la noi si pe apreciez pe fetele de aici ca se abtin si nu mai sar in sus nici atnci candnu sunt deacord intotdeauan una cu cealalta trebuie sa ii dau o floare retroactiv Marakinei
ca s-a retras din discutii elegant atunci cu vb si cu doctorii pt Angelo
a avut ea instinctul ei si ne-a dat ignore la toate inclusiv mie
nu mi-a raspuns nimic la mesaj zicandu-si ca oi fi si eu fata desteapta si nu mai insist
. Mi-am dat seama atunci dar nu am vrut sa mai accentuez pe subiect, eu ma gandeam cum sa fie mai bine pt Angelo
. In colcluzie e mai bine asa si sincer eu inca ma mai mir cand vad unele replici si generalizari ....ca umblam ca fatomele si multe altele nu ma mai lungesc vb Giovei ca nu merita. Eu ma uit la poze cand imi apare la Moni ca a pus si gata, la Ingrid nu am intrat si nu mai intru in drops never pentru ca am citit ca era deranjata ca nu mai putem noi sa ii vedem ce face mereu fata....se inseala amarnic daca crede ca e cineva interesata de asta...din partea mea una poate sa faca fiecare ce vrea
nu manifesc asemenea curiozitati.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
aha....deci va place cuvantul fantoma
...sau mai bine sa folosesc iconul asta
?
Uite asa mai dau si alte fete semne de viata....cred ca va trebuie cate un
sau o
ca cea facuta de Ana.
Miha si noi mai patim sa atinga marco pe cineva in parc, sau sa-i dea cu nisip, etc. Dar nu-l ating nici cu un deget, il cert si atat. Bine ca al meu se pune pe plans imediat ce ridic tonul, asa ca nu mai e nevoie de altceva. e tare afectat pt. cateva secunde, dupa care a si uitat ca a fost certat
.
Merge pe bicicleta Tudor?
Cristina cum l-ai tuns pe Razvan? avea un par asa de lung...sper ca nu scurt de tot
.
Distractie faina la party si asteptam poze.
Maraki eu nu am prins C&A si H&M pe cand era Marco bb. Mie imi plac mai mult hainutele de la H&M, dar am vazut in ianuarie ca nu prea e mare lucru pt. 3 ani. Nici de la C&A nu m-au impresionat. In schimb la Zara erau haine misto la greu si dar preturi mai maricele.
Nu mai zic de hainele pt. fetite
...si am trecut asa in graba, m-am uitat doar ca am luat ceva cadouri.
Silvia erau ceva taxe, dar nu scria ca sunt pt. bagaje.....naiba stie, oricum...sunt smecheri rau de tot. Pt. Marco mi-au pus bilet la fel ca si pt. noi + taxele de rigoare. Una peste alta....sunt mai ieftine decat celelalate curse, si daca vrem sa circulam cu avionul, inghitim si platim.
Baietii mei dorm, ii mai las putin, caci vrem sa mai dam o tura pe-afara.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Si eu mi-am adormit baietii si mapunsi eu sa citec ceva materiale pana se trezesc ei si pot
.
Giova sigur ti-au pus si taxa de bagaj,nu ai avut undeva de optat pentru unul sau 2 bagaje? O sa ma interesez daca luam cum as putea sa platesc prin transfer bancar si eu ca totusi 30 de euro nu-s de aruncat. Lui Alain si la 2ani i-am luat bilet intreg, anul trecut cand am venit eu singura cu el in martie...macar iti da loc si e ok, hai ca la wizzair unde iei la promotii merge dar la alte companii unde platesti cate 400 de euro te ustura tare, de aia nu mergem in vacanta anul asta in august cu avion in ceva vacanta luata de aici ca am da inca vreo 1000 minim la tansport
nu avem anul asta banii astia....
Cristina pune poze cu puiutul tuns , ce cuminte copil ai
Alain numai prima data a stat asa apoi a facut niste circuri de nu l-a mai tuns nimeni am luat acaas masina de tuns
. Cu hartiile si dosarul ce trebuia sa il faci ti-ai rezolvat? Iti da indemnizatia aceea si poti sta pana la 7 ani? Petrecere frumoasa sa aveti!
Bianca acum am vazt ca scriai ca ti-a mancat Dany praji ce bine...al meu e asa mofturos
seamana cu tat-su
numai magdalene si ceva muffins simplu vrea sa manance. Si ce ziceai de statul tau acasa ca nu am retinut? Am vazut ca ai scris ceva si nu am inteles ce vrei sa zici.
PS edit ca sanu mai scriu un mesaj
Anasol daca arunci un ochi in zona ne zici pls tu cat ai slabit pe luna cu dieta asta daca iti mai amintesti. Eu vad ca imediat se termina luna si raman cu 6 kg slabite, e ok oare?
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MIHA78 Un salut plin de primavara de la Cluj, Ana ce sa zic, mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele, felicitari, sa fie sanatoasa Anastasia si sa va aduca numai bucurii!! Mie chiar nu mi-a venit sa cred cum te-ai putut abtine, vb. lui Maraki eu n-as fi rezistat. Bianca ce carte cauti? Inteleg ca e descris regimul pe care-l tine Silvia in ea. Daca vrei si-mi spui exact o caut eu in Cluj si ti-o trimit. Silvia ai dreptate cu regimul, e f. eficient eu am tinut strict vreo cinci zile si am slabit 3 kg. Apoi s-a dus naibii ca tb. sa fac 2 sapt trat. cu 2 antibiotice pentru Helicobacter. Dupa ce termin in schimb sigur o voi tine. Eu n-am mai scris ptr. ca de 2 sapt stau intr-un stres de nu se poate. Avem control la serv. si e tare nasol. Acasa nu ma pot desprinde de ganduri si uite asa n-am avut chef de nimic. Giova ar fi frumos sa poti merge inainte de a naste in It. ca dupa aceea va fi mai greu o perioada. M-am simtit si eu cam vinovata citind ca nu-i atingeti pe copii. Nici eu nu sunt adepta dar mai are si Tudor cate o iesire. Se intampla rar dar se intampla sa loveasca cate un copil si ptr. asta eu n-am gasit alta pedeapsa. Adica ce pot face in fata unui parinte vizibil nemultumit ca i-a fost lovit copilul? Am zis ca e musai sa simta si el sa n-o mai faca........poate gresesc si oricum nu-l lovesc decat f. rar si asa usor. Eu v-am vizualizat aseara de 2 ori Miha si Tudor(20.02.2006) |
Miha, eu am invatat ceva de la mama: sa nu aplici corectie niciodata copilului in fatza strainilor,mai ales afara! Oricum mama este impotri va bataii dar si de certat, nu ne certa in fatza vecinilor, inchidea usa si morala venea dupa
Imi pare rau ca ai probleme la sv. Fir-ar sa fie de criza, foarte multa lume are probleme
si mai nasol este ca nu se poate schimba nimic 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Astery poozeeee
cu baiatul tuns
Nu ti.a fost mila de parutz sa il tunzi? maine vine Litsa la noi dar nu cred ca o las sa-i tunda varfurile lui Angelo, stiu eu cat de mult ar lua
Ea saraca acum 1 an si jumatate, l-a tuns pe fii-miu asa cum a cerut soacra-mea ( era la ei acasa ) iar eu am plans 2 luni pana a crescut parul la loc
Mai bine tund eu frumusel din varfuri asa cum pot, oricum a inceput sa stea nemiscat Angelo cand il tund, o fac inainte sa umplu cada cu apa pt baita, el sta cu dusul si eu tai
La Litsa statea frumos in scaunul de masa.
Silvie iar mi.ai adus aminte cum ai povestit cand l.ai dus la frizer pe Alain si mai aveai putin sa pleci cu baiatul pe jumatate tuns
Sant sigura ca lor le este frica de masina de tuns, de la zgomot.Bianca are probleme mari cu sv. Asteapta sa isi dea licenta si sa caute in alta parte 
Vreau sa pun carnea de porc la cuptor, sa vedem cum iese ca o data este moale, altadata se intareste a doua zi de nu mai poate fi mancata
Giova tu cum o faci?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...vad ca ati scris nu gluma...
Miha, cartea asta o vreau si ti-as fi foarte recunoscatoare daca te-ai uita sapt asta daca poti prin librarie dupa ea:
http://www.rina90.ro/ro/produse/detalii/10-Rina_s_90_Dieta_de_90_de_zile . Daca nu o voi comanda pe net ca nu am ce face. Multumesc frumos.
Silvia mersi de pont..am uitat ca trebuie sa mananci la cina ce mananci la amiaza. Incearca sa mergi la o sauna..poate mai vreun kg doua jos. Mai vb pe mess despre retete. Eu ar trebui sa o tin foarte drastic
. Maine am sa ma cantaresc si sa ma masor...bine ca mi-ai zis.
Giova, faine pozele de la gradina.
Astery, ma bucur ca ai dat un semn de "fantoma"
. Distractie faina la party.
Maraki...nu te supi dar de ce ti-e nush cum sa tunzi baiatul? Are freza faina dar e baiat totusi nu?
Sper sa nu primesc rosii dar eu am niste " " ca baietii trebuie sa aibe parul scurt ca deaia sunt baieti. Am vazut barbati cu coada la spate
..bleah. Ma rog... fixul meu dar baietii sunt cu parul lung, fetele neaparat cu parul lung pe cat posibil
.
Noi am fost cu bicicleta afara si mi-am cumparat si fructe pt maine
.
Apropo de prajitura...asa succes a avut ca am taiat-o toata pe farfurie si s-a apucat Nelu de ea si....mai mult de jumatate de tava a mancat
. Mi-a iesit buna.
Maraki..sa stii ca nici eu nu sunt experta la gogosi si nu mi-au iesit niciodata dar gogosile astea care le-am pus eu sunt rapide...se pun cu lingura in tigaie si deci nu au cum sa iti faca gauri. Mie gogosile imi plac asa mari cat 2 palme...cu cascaval ras, smantana si usturoi pe ele
. Vara cumpar dinastea cand mergem la strand ca acolo se gasesc.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca eu am intins aluatul si am taiat formele cu paharul, asa mi.a spus prietena mea sa fac
Asta inseamna ca aluatul la reteta mea este mai consistent decat al tau. Crezi ca multi ani o sa fie Angelo cu parul asa? Cat se mai poate, il poarta cum vreau eu ca merge la varsta asta.Asa imi place mie
Si pe Robert la fel l.am avut.
Giova super pozele de la zoo
<cred ca numai in Bucuresti sant animalele in custi mici
Am vazut ca la voi este ca si aici, au spatiu de desfasurare
Tare rau imi pare ca nu pot lasa mesaje in dropuri 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Mi-am adus aminte ce am citit dimineata pe forum. Spunea o tipa din Danemarca, de un reportaj facut acolo la o clinica speciala pt copiii care sant internati spre ai determina sa manance.Stiti ce metoda se aplica? Infometarea 

Li se pune pe masa in prima zi copiilor de mancare, cine vrea sa manance bine, cine nu, nu! Li se da numai apa, din momentul respectiv sant lasati sa ceara singuri de mancare, cei care nu cer, sant tinuti doar cu apa. Subiectul reportajului era o fetita, ea ajunsese in a 7 a zi nemancata si tinuta doar cu apa
Pai cred ca a doua zi de spitalizare, as fi semnat urgent pt externare, asta apropos ca eram si noi programati la clinica pt 14 zile in decembrie ( programare facuta de anul trecut din vara ) pt a-l determina pe Angelo sa manance. bine ca am refuzat, nu am vrut sa il mai stresez cu alte tampenii de ale mele, Giorgos oricum a spus ca aiurea am mers la clinica, nu stiu cum se nimerea ca de cate ori aveam programare acolo, Angelo se imbolnavea si cadea la pat ( coincidenta ) Ce a fost bun este ca am reusit sa.i facem analizele si a urmat tratamentul cu Fe, la cerere nu aveam nici o sansa cu pediatra...de cate ori ceream analize, spunea ca nu este nevoie.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Are Giorgos un prieten care are un baietel de 4 ani. Stiti ce mananca? Numai castraveti verzi
De mic a vrut numai salate iar acum a ramas doar la castraveti
face tratament cu fe si cam atat.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare cu circ
era ceva parc de distractie mic amenajat aiciin zona is Alain nu a vrut nici pe carusel nici sa plece de caolo am venit cu circ si cu plans abia s-a calmat cu desene cu acuarele si apa...pe care a varsat-o la final
, asa copil suparacios am de ceva vreme, asa sunt si ai vostri? Asta la comanda plange
.
Maraki eu am facut gogosi ultima data cu masina de facut paine am facut aluatul, am facut facut cu paharul forma rotunda si in mijloc inca un cerculet mic ca sa iasa gaurite cum zici tu. Dupa ce s-au copt pe unele le-am facut cu miere topita si cocos si unele cu ciocolata toppig din ala pt inghetata si pe unele cu topping din ala de zmeura
au iesit f bune dar multe tare si am aruncat o multime
. Friptura de porc eu o fac sau in vas de ceramica din acela vas roman sau pe tija de rotisat daca e cotlet legat cu ata, se intareste a doua zi din pacate, o poti improspata la microunde.