Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Bianca o sa intru sa ma uit pe oferte. De ce nu luati in calcul si Grecia, e o tara superba si au reduceri pentru copii peste tot nu ca la Italieni. Sa incerci sa sos doar sa pui o conseva buna de rosii decojite in los de bulion sau pasta ca ii da gust mai bun..zic eu.
Giova, merci nu e graba mare ca incep de cand ii intra salarul lui Jena prin 26-27 . Voi cred ca cotizati serios la asig de masina noi avem numai 80 de euro ep luna dar avem o multime de asig am zis despre asta.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Giova...e scumpa rau gradinita si te cred si eu sa fie suflat si in ...la banii astia. Pai ce salarii au educatoarele alea? . Sau directoarea mai bine zis . La noi am inteles ca in jur la 500-600 lei e gradinita particulara..oricum altfel sunt si banii.
Si inotul ala e scump rau...la noi la piscina primariei costa 60 lei cursul de inot de 10 sedinte...daca nu a invatat sa inoate mai merge 10 sedinte...si la piscina aia privata de langa Tg_mures e 200 lei cursul tot de 10 sedinte.
La tine inotul e 230 lei pe luna? Si merge de 4 ori pe luna? . Mama mia...
E greu s ail dai la gradi de stat dupa ce ai vazut conditiile de la particular dar gandeste-te ca ai platit coditiile alea cu varf si indesat. E alegerea ta si faci cum crezi ca e mai bine pt voi dar eu n-as da atatia bani pe gradinita nici sa am . Serios
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Bianca m-am uitat penste ofertele alea, in august cand are Jean al doilea concediu si acolo e scump. Pretula la are all inclusiv la toate hotelurile si sejururile ca nu se intelege f bine . Uite asta mi-ar placea mie http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_ralitsa_superior.html dar nu stiu zau de ce am o retinere in capul meu de a merge la Bulgari si cu limba aia a lor nici tara nu mi-a placut cand am mers in Grecia si am tranzitat-o am zis ca uite una si mai neingrijita ca Romania .La servicii de turism stau bine, sunt ok?
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Lili_Filip spune:
scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625
Lili_Filip spune:
scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625
Giova spune:
Bianca asa fac si eu sosul de rosii.
La inot merge de 8 ori/luna, in fiecare luni si miercuri.
salariile educatoarelor sunt mici la astea private, cam 700-800 lei in mana. O ingrijitoare cam tot atata ia. Dir. are mai mult peste 10 lei, restul se duc pe cheltuielile lunare si in buzunarele patronilor.
am aflat ca asta e salariul tuturor educatoarelor de la privat, mic, caci la stat au tot cam atat, cele cu 3-5 ani experienta, dar muncesc numai 5 ore/zi, nu 8 ca aici si au concediu la greu. doar ca la stat ai peste 20 in grupa, pe cand la privat max. 12.
Gradinitele astea de stat pe unde am fost sunt chiar frumoase, au termopane, le-au izolat, zugravit, arata bine. pe mine nu ma incanta numarul asta mare de copii in grupa. stiu si eu, din proprie experienta cum e sa lucrezi cu 30 copii.
Mi-e groaza sa-l despart de colegi, educatoare si sa-l duc singur in alta parte. daca mai mergea cu un prieten, era ceva, dar e reu sa-i rezolvi propriului copil, decum sa mai bagi si pe altii pe langa. Groaznic....dar n-am ce face. mai bine renunt eu la un tuns nu stiu unde, un vopsit la coafor si la niste haine si ii asigur piticului un mediu bun.
Silvia pai e RCA- asig. obligatorie auto si Casco-full. In primul an am platit 1000 euro casco, al doilea 700 dar s-a marit euro. acum sincer nu stiu, scade luna urmatoare si i-am cerut unei prietene sa-mi faca o oferta. asta la masina mea, caci a lui Clau habar n-am, plateste lunar, e inclusa in rata de leasing.
Inityial, nu am vrut sa mai imi fac asig., si sa circulam cu o masina, macar cateva luni, pana ne mai revenim. dar daca va pleca Clau in It. cu masina, musai sa le fac, ca trebuie sa circul si eu.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Lunea si miercurea o aduc acasa si pe ingrijitoare, sta pe langa noi. si de la ea mai aflu una alta, ca e tare sfatoasa. dar ii iubeste pe copii, si-mi spune ce fac astia cu ea, si cum le da ea biscuiti pe masina cand vin de la inot, ca le e foame de la apa, cum ii pune sa se spele, sa se imbrace si dezbrace singuri, si tare-mi place ce aud.
Pacat ca pt. aceste chestii platim un car de bani si nu si le permite oricine.
Dincolo, toti au sanse egale la aceleasi lucruri, care la noi sunt considerate lux pt. unii.
Asta nu-mi convine mie, acolo e implicat mult mai mult statul, aici sunt privatii care au preturi exorbitante.
oare cand va ajunge Romania in rand cu Italia, Spania, Franta?
gata, fug sa ma imbrac, m-am enervat destul...dar mai trebuie sa-mi iau si copilul acasa.
_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Silvia, Kaliakra superior e cel mai frumos si scump hotel din Albena dupa cate stiu eu..si are ultra all inclusiv.
http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_kaliakra_superior.html
E scump si din iulie, in august si mai scump. Nelu are concediu din 1-15 iulie si mai are in octombrie dupa 15 parca. Si atat... la el nu e ca la noi..el si-a programnat concediul inca de anul trecut, e aprobat de superiori si asa ramane...batut in cuie. Eventual daca vrea sa schimbe cineva cu el dar nici asa nu se prea poate ca pe locul lui trebuie sa treaca altciva si in locul lui ala altcineva.
E fain la Kaliakra , linistita poti sa mergi ca stiu pe cineva care a fost si a fost foarte multumit si de conditii si de mancare. Noi nu am mers anul trecut la Kaliakra pt ca nu avea piscina interioara si cum am fost de 1 mai am zis ca macar inauntru sa facem baie ca afara in luna mai e cam brrr....
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mai ce zi a fost azi ..am stat toata ziua pe la calc si am trebaluit pe aici. ca pe vremuri..cand eram cu Dani acasa.
Giova...e bine ca ai pe cineva din interior sa iti spuna ce fac copiii acolo.
Silvia..engleza vorbesti in Bulgaria ...si romaneste..sa stii ca multi stiu romana pe acolo. Au ajuns sa schimbe lei si la hoteluri si in magazine sa vanda si pe lei...e bine nu?
Grecia nu stiu de ce nu imi place...imi place peisajul dar atat...hotel nu am gasit unul bun la pret convenabil...
Fosta mea sefa a fost in Bulgaria la 4 stele si in Corfu tot la 4 stele si am vazut ca nu se compara conditiile. Finii mei au fost in Halkidiki si nu au venit foarte incantati...peisajul minunat dar altceva..cam nimic.
Asa ca deocamdata nu ma pasioneaza Grecia...eventual saorma din Grecia .
Biancas spune:
Silvia acum am vazut...tu poti merge la Ralitsa eu nu..ca am 2 copii . Sunt hoteluri in Bulgaria care nu permit in camera 2 adulti si 2 copii. Si cred ca stiu de ce..pt ca in camera au pe langa pat un singur fotoliu atat. Asa era si la Gergana unde am fost noi...camera noastra era cu 2 paturi si inca o canapea unde incapeau copii, iar camera prietenilor nostrii care au 1 copil era mai mica putin si era doar cu un fotoliu pat.
Am sunat la manichiura si nu are loc doar maine. Criza si nu are lumea bani .... Mda
E asa de urat afara la noi...bate vantul si e tare rece. Cred ca nu ies nicaieri..stam acasa