Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

n-am mai scris de mult, caci mi-e greu sa mai gasesc litere care formeaza cuvinte....
in seara asta atit vreau sa-ti dau licurici drag, toata puterea si toata iubirea mea, adunate in viata asta, sa ti le astern pe drumul catre libertate si lumina.
te iubesc copil drag.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Susur de izvor sau povestea de duminica.

Stau clipind in fata unui monitor. Ar fi timpul sa merg la culcare. Dar mai stau o clipa. Ochii imi sunt grei si ma cearta-ncet. Hai du-te, du-te. Bine gata plec le zic eu in gand. Doar un rand si plec. Langa mine este geamul intredeschis si aud ploaia cazand usor pe strada. Pic pic clipocind usor ca susurul unui izvor. In burlan cade darabana apei plici-plici. Incep sa numar fara sa vreau. Unul doi trei.... apoi gandul meu o ia razna citind randuri de suflete zbuciumate. Nici nu stiu cand am pierdut sirul si trezandu-ma pentru o clipa o iau din nou de la-nceput. Unul, doi, trei.... si gandul imi fuge-n-noapte incercand sa prinda si sa aline un suflet, sau doua... ce stau si bat in negura undeva departe, plici plici.... asemeni susurului unui izvor. Unul, doi, trei, patru.... mii de batai ale miilor de inimi ce se unesc si se-mpletesc unduind-se si-mpreunandu-se si toate la un loc ducand iubirea lor nesfarsita si neconditionata impreuna cu un suflet ce nu mai vrea sa planga. Si sta si asteapta lin clipa de clipa, plici, plici, asemeni picaturilor de ploaie ce bat in burlanul de la geam. Plici, plici, pic, pic, unul, doi, trei, patru, cinci....si genele mi se lipesc, alene si usor si ma lasa sa zbor lin si fin si din nou si iar....

Somn usor!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Esti minunat, Marius !
Emma si Aida,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragilor , dragelor boala asta este atat de oribila , nici nu am crezut ca sfarsitul va fi atat de ingrozitor ... am ajuns sa ii leg manutza , sper doar sa nu aiba atata putere car sa si- rupa ... groaznic va fi cand se va trezi si va realiza

Va fug sa prind si eu jumatate de ora de somn

Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

aida , te imbratisez strans , strans de tot....atat de tare incat sa nu mai ai putere sa respiri pt. o secunda...

este cea mai ingrozitoare boala , careia din pacate nu i-a gasit nimic leacul....
ce e foarte trist si de neinteles e ca deja se intampla la copii...la suflete de ingeri, la trupuri care nu cunosc raul, nu stiu ce e aia invidia., nu au auzit de cuvantul stress...pentru ca , se spune , ca aceasta boala este boala stresului, sau a secolului...dar chiar acum realizez ca sunt numai motive si scuze, si ca de fapt e o boala care a aparut de vreao 30 de ani si pentru care , noi, oamnenii, nu am gasit remediul...vaccinul sau pastila....

e atat de trist, si de neinteles....dar din nefericire se intampla...

va sarut, va strang virtual in bratele mele puternice langa sufletul meu cald si tare incercat de durere!

p.s . nu am inteles care e problema cu manutza legata...dar poate inventam o poveste sa i-o spui si poate va fi mai usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Draga mea Aida, stiu ca nimic nu-ti poate alina suferinta. Vreau doar sa stii ca suntem alaturi de tine

Somn usor si linistit pui mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sunt si eu, aici, cu voi ! Va imbratisez strans si va tin de mana cu multa dragoste si tarie !
Somn usor, ingerii sa va sarute !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu sunt alaturi de voi cu toata dragostea!
Atatea suflete de pe intreg pamantul sunt cu gandul la voi si se roaga pentru voi, Doamne, fa o minune pentru Kissy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Sper sa reusesc de aceasta data sa postez!

Iubitele mele, sunt alaturi de voi!
Aida, esti si vei ramane SPECIALA! Gandeste-te ca Emma atat de mult te iubeste incat nu a vrut sa plece din acesta lume pana ce nu ti-a lasat "ceva"-samburelul din burtica! SI acum, cand "totul e gata", nu poate pleca pt ca TE IUBESTE ENORM, de aceea te vrea mereu langa ea! IUBIREA VOSTRA A FOST , ESTE SI VA RAMANE FOARTE ... ALTFEL ca sa spun asa, ESTE TOTul...ESTE mai mult decat SPECIALA!!!

VA IUBESC! KISSYYYYYYYYY, IUBITA, TE IUBESC ENORM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Offf...Doamne Aida si pe tine si pe Emma si ma rog din tot sufletul meu sa aveti o noapte linistita
sanatate multa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput